طرز تهیه کوکی آلبالو و شکلات؛ شیرینی برای تمام سلیقهها
آلبالوهای رسیده، مژده فصل تابستان را میدهند. این میوه خوش آب و رنگ که اوایل تابستان از راه میرسد محبوب دل بسیاری از ما است و چشمانتظاران زیادی دارد. از آب آلبالوی ترش و ملس گرفته تا مربای خوش رنگ و لعاب آن دل هر جنبندهای را میلرزاند.
از طرفی آلبالو یکی از میوههایی است که در پخت کیک و شیرینی هم طرفداران زیادی دارد. حالا تصور کنید که این میوه در کنار شکلات بنشیند و یک کوکی خوشمزه را آماده کنند! از این بهتر نمیشود. در ادامه این مطلب، ما برای شما طرز تهیه کوکی آلبالو و شکلات را آماده کردیم تا بتوانید در یکی از روزهای گرم تابستان، این کوکی جذاب با طعم بی نظیر و خوشمزه را برای عزیزانتان آماده کنید.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کوکی آلبالو و شکلات
برای تهیه این کوکی لذیذ و خوشمزه به موارد زیر نیاز دارید:
شکر سفید | نصف پیمانه |
شکر قهوهای | 3/2 پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
کره | ۱۰۰ گرم |
آلبالو بدون هسته | نصف پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
نمک | 4/1 قاشق چایخوری |
شکلات چیپسی | ۳ قاشق غذاخوری |
شکلات شیری چیپسی | ۳ قاشق غذاخوری |
جزئیات دستور پخت:
میزان کالری در هر 100 گرم | 455 |
زمان آماده سازی | 45 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 17 دقیقه |
تعداد نفرات | 5نفر |
طرز تهیه کوکی آلبالو و شکلات مرحله به مرحله
پس از اینکه مواد را آماده کردید، زمان آن رسیده که دست به کار شوید و این کوکی خوشمزه را با توجه به دستور تهیه آن که در ادامه برای شما آوردهایم، درست کنید.
۱. در مرحله اول کره را داخل ظرف بریزید و ابتدا شکر قهوهای و سپس شکر سفید را به آن اضافه کنید. بعد با همزن این مواد را با هم کاملاً مخلوط کنید تا مخلوطی خمیری شکل به دست آید.
۲. حالا نوبت تخم مرغهاست که به مخلوط اضافه شوند. پس از افزودن تخم مرغها بار دیگر مخلوط را با همزن هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله وانیل را هم اضافه کنید.
۳. در ظرف دیگری آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و نمک را هم به آن بیفزایید.
۴. حالا باید در دو مرحله آرد را به مخلوط کره و تخممرغ اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید و چسبنده نباشد.
۵. در این مرحله نوبت به اضافه کردن شکلاتهای چیپسی میرسد. پس از افزودن شکلاتها مخلوط را با لیسک هم بزنید.
۶. آلبالوهای بدون هسته را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید. هم زدن زیاد باعث له شدن آلبالوها میشود. پس میزان هم زدن در این مرحله را کنترل کنید.
حالا خمیر شما آماده است تا برای یک استراحت نیمساعته درون فریزر قرار بگیرد.
۷. فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.
همچنین کف سینی پخت خود را کاغذ روغنی پهن کنید.
۸. خمیر را از فریزر خارج کنید. از خمیر کوکی گلولههایی به اندازه گردو جدا کنید. آنها را گرد کنید و در کف سینی پخت با فاصله ۵ سانتیمتر از هم قرار دهید.
۹. حالا با فشار دست کمی خمیر را پهن کنید و اگر میل داشتید مقداری چیپس شکلات روی کوکیها بریزید
۱۰. سینی را برای مدتزمان ۱۵ الی ۱۷ دقیقه درون فر قرار دهید. کمی که زیر کوکیها طلایی شد میتوانید آنها را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شوند
کوکیهای آلبالو و شکلات شما آمادهاند میتوانید آنها را در کنار عزیزانتان با یک چای خوشمزه میل کنید.
نکاتی که برای بهتر شدن کوکی آلبالو و شکلات باید در نظر داشته باشید.
۱. بهتر است که در تهیه این کوکی از شکر قهوهای استفاده کنید، چرا که این شکر طعم به مراتب بهتری را برای کوکیهای شما به ارمغان میآورد؛ اما اگر شکر قهوهای در دسترستان نبود، میتوانید به همان میزان شکر سفید را جایگزین کنید.
۲. اگر شما هم یکی از طرفداران شکلات هستید، میتوانید مقدار بیشتری را به کوکی خود اضافه کنید. همچنین میتوانید بنا بر سلیقه خود از شکلات تلخ یا شکلاتهای با طعمهای دیگر استفاده کنید یا حتی شکلات شیری را به انتخاب خود با طعم دیگری جایگزین کنید.
۳. با همین دستور میتوانید به جای آلبالو از گیلاس استفاده کنید و فقط دقت کنید که در مرحله اضافه کردن آلبالو یا گیلاس و مخلوط کردن آن، از هم زدن بیش از اندازه خودداری کنید تا میوهها له نشوند و کیفیت خمیرتان پایین نیاید.
۴. شما میتوانید برای بهتر کردن عطر و طعم این کوکیها، مقداری پودر هل یا دارچین به خمیر آن اضافه کنید.
دستور پخت کوکی شکلاتی با آلبالو
شما میتوانید با کمی تغییر در ترکیبات کوکیهای متنوعی را درست کنید. مثلاً کوکی شکلاتی با آلبالو یک کوکی فوقالعاده برای کسانی است که به طعم غالب شکلات در کوکیها علاقه دارند. برای تهیه این کوکی شما به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
پودر کاکائو | ۶ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
نمک | 4/3 قاشق چایخوری |
کره ذوب شده | ۸ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بادام خرد شده | ۱ فنجان |
آلبالو | ۱ فنجان |
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | یک و نیم پیمانه |
جزئیات دستور پخت:
میزان کالری در هر 100 گرم | 478 |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 6نفر |
برای تهیه یک کوکی شکلاتی با آلبالو مراحل زیر را انجام دهید.
۱. کره، تخم مرغ و وانیل را در یک ظرف بریزید و با دور متوسط همزن، خوب مخلوط کنید.
۲. در ظرف دیگری، آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
۳. همزمان با دور کند همزن به مخلوط کردن کره و تخم مرغ ادامه دهید و آرام آرام مخلوط آرد و شکر را به آن بیفزایید.
۴. حالا نوبت بادام و آلبالوهاست. بعد از اضافه کردن بادام و آلبالو ترکیب را آرام و با قاشق هم بزنید.
۵. سپس خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید و روی سینی فر بچینید. فر را تا دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد کوکیها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته شوند
۶. بعد از ۲۰ دقیقه کوکیها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن نوش جان کنید.
شکلات و آلبالو؛ طعمی بینظیر
ما در این مقاله شرح تمامی مراحل تهیه کوکی آلبالو و شکلات را برای شما آوردهایم. شما میتوانید، علاوه بر کوکی آلبالویی ساده کوکی آلبالو و شکلات را به آسانی در خانه تهیه کنید و حتی به ابتکار خود در مواردی تغییر ایجاد کنید و آن را به دستور تهیه کوکی ویژه خودتان تبدیل کنید. البته همیشه این امکان نیز وجود دارد تا هر نوعی کوکی با هر طعم و مزهای را با استفاده از شیرینی فروشی آنلاین در کمتر از یک ساعت در کنار خود داشته باشید.
پس از طی کردن همه این مراحل، حالا وقت آن رسیده که یک فنجان چای بریزید و از طعم و عطر کوکیهایتان لذت ببرید. اگر روزی هوس کوکی دیگری با طعم میوه به سرتان زد، میتوانید سری به طرز تهیه انواع کوکی میوهای بزنید و از راهنماییهای آن استفاده کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402