طرز تهیه آدانا کباب استانبولی
آدانا کباب که نام زادگاهش، شهر جنوبی آدانا را روی خود دارد، در اصل به کباب گوشتچرخکرده (Kıyma Kebab) شناختهمیشده. بعضی ریشهی این کباب را تا عراق دنبال کردهاند و تولد آدانا کباب را ثمرهی تبادل فرهنگی بین اعراب و ترکها در دوران عثمانی میدانند و عدهای هم شروع مسیر کباب را از ایران قبل از اسلام میدانند. در ظاهر و روش طبخ و مواد اولیه تفاوت آن چنانی بین کوبیدهی ما و آدانای ترکیه مشهود نیست، به جز حضور پررنگ فلفل قرمز خردشده در آدانا. البته کباب مشابهی در شهر اورفا (در نزدیکی آدانا) طبخ میشود که درواقع همان آدانای بدون فلفل است و نام اصلی آن Acısız Kıyma Kebab. آدانا کباب یکی از کبابهای بسیار لذیذ کشور ترکیه است و همانطور که از نامش نیز مشخص است از شهر آدانا به تمام دنیا سفر کرده است. طرز تهیه راحتی دارد و برخی معتقدند که به کباب بناب شبیه است. این کباب مانند سایر کبابها از گوشت چرخ کرده، ادویه، پیاز، جعفری و فلفل تهیه میشود و میتواند یک وعده غذایی کامل، لذیذ و جذاب باشد. طرز تهیه آن راحت است و بدون شک شما را نیز عاشق خود خواهد کرد. حال، اگر دوست دارید طرز تهیه آدانا کباب را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.
آدانا کباب |
|
زمان آماده سازی | 150 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
100 گرم آدانا کباب | 115 کالری |
قیما کباب یا آدانا کباب
موا اولیه برای آدانا کباب
این میزان از مواد اولیه که ما قرار است به شما ارائه کنیم برای تهیه آدانا کباب معادل ۴ نفر است. کافی است با افزایش تعداد نفرات، میزان مواد اولیه را نیز بالا ببرید.
مقدار مورد نیاز | مواد لازم |
600 گرم | گوشت چرخ کرده |
2 عدد | پیاز |
100 گرم | جعفری |
2 عدد | فلفل دلمهای قرمز |
به میزان لازم | فلفل سیاه و نمک |
طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای
در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرحله به مرحله آدانا کباب استانبول با شما هستیم. پس پیش از هر کاری همه مواد اولیه را آماده کنید و بعد از آن تمام مراحل را قدم به قدم با ما انجام دهید.
- مرحله اول: در گام اول از طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای شما باید فلفل دلمهایها را شسته و آنها را خشک کنید. سپس پیازها را نیز پوست گرفته، شسته و رنده کنید یا به شکل ساطوری آنها را خرد کنید.
- مرحله دوم: حالا فلفل دلمهایهای شسته شده را نیز برش زده و اضافات آنها را خارج کنید. سپس به شکل نگینی یا ساطوری و بسیاری ریز آنها را نیز خرد کنید.
- مرحله سوم: در گام بعد از این طرز تهیه به سراغ جعفریها میرویم. آنها را نیز تمیز کرده، شسته و ضدعفونی کنید. سپس اجازه دهید تا آب آنها گرفته شده و خشک شوند. سپس جعفریها را نیز مانند فلفل دلمهایها و پیازها ساطوری خرد کنید.
- مرحله چهارم: در مرحله بعد از طرز تهیه آدانا کباب استانبول تمام سبزیجات ساطوری شده یعنی جعفری، فلفل دلمهایها و پیازهای ساطوری شده را در یک ظرف مناسب بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با آنها ترکیب کرده و مجدداً خوب همه را با هم مخلوط کنید. در ادامه نمک و کمی فلفل سیاه نیز اضافه کنید تا مواد اولیه کباب شما آماده شود.
- مرحله پنجم: در گام بعد از طرز تهیه غذاهای ترکیه استانبول برای آماده سازی آدانا کباب لذیذ، باید مایه کباب به دست آمده را در مدت زمان ۱۰ دقیقه خوب با دست ورز دهید. این کار سبب میشود تا مایه کباب شما به خوبی منسجم شود.
- مرحله ششم: بعد از آن یک سلفون آشپزخانه بر روی ظرف مایه کباب خود بکشید و اجازه بدهید که این مایه کباب به مدت زمان ۲ ساعت در یخچال استراحت کند. این کار سبب میشود تا در زمان به سیخ کشیدن کباب، مایه کباب شما از سیخ جدا نشود.
- مرحله هفتم: در گام، شما باید مایه کباب خود را که در حدود ۲ ساعت کاملا بدون هیچ تنشی در یخچال استراحت کرده، از یخچال درآورده و مجدداً ۱۰ دقیقه آن را ورز دهید.
- مرحله هشتم: حالا بعد از ۱۰ دقیقه مایه کباب ترکی آماده است. مایه کباب را به سیخ کشیده و در کناری قرار دهید. در ادامه بهتر است که منقل و زغالها را برای طبخ کباب آماده کنید.
- مرحله نهم: در این مرحله توصیه میکنیم که ابتدا تمام زغالهای خود را به صورت کاملاً یکدست روشن کنید. بعد از آن سیخهای کباب آماده شده را مرتب بر روی منقل بچینید.
- مرحله دهم: بعد از آن به صورت مداوم سیخهای کباب را هر چند لحظه یکبار بچرخانید تا کبابها به خوبی آماده شوند. شما میتوانید در کنار این کبابهای لذیذ و جذاب چند سیخ گوجه فرنگی، قارچ و فلفل سبز را نیز بر روی منقل قرار دهید.
- مرحله یازدهم: حالا در کنار کبابهای لذیذ خود مخلفات کاملی برای سرو دارید. در نهایت بعد از تقریباً ۲۰ دقیقه الی ۳۰ دقیقه کبابهای دیوانهکننده شما آماده هستند. شما این آدانا کباب لذیذ را میتوانید با نان پیتا یا برنج نوش جان کنید.
یک آدانا کباب و یک ترکیه…
در این مطلب طرز تهیه آدانا کباب که از کبابهای ترکیه ترکیه است را با شما مرور کردیم. این کباب را با نان پیتا، نان سیمیت یا برنج نوش جان میکنند. در نهایت بد نیست بدانید که طرز تهیه نان سیمیت ترکیه نیز راحت است و بدون هیچ زحمتی آماده میشود. بنابراین، اگر از آن دسته از افرادی هستید که میخواهید آدانا کباب را با نان سیمیت نوش جان کنید، از دیدن این طرز تهیه غافل نشوید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402