طرز تهیه فتوچینی با انواع سس برای انواع سلیقه ها
اگر خوردن غذاهای فانتزی برایتان جذاب است، طرز تهیه فتوچینی را حتما ببینید. زیرا این غذای ایتالیایی، تنوع زیادی در طعم دارد و بعید است که نتوانید از بین مزههای متفاوت و خوشمزه آن، یکی را انتخاب کنید. بنابراین، اگر دوست دارید بدانید نحوه تهیه فتوچینی با انواع سس چگونه است، با این مطلب از مجله اسنپ فود همراه ما باشید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی فتوچینی با مرغ و قارچ آمده است:
فتوچینی با مرغ و قارچ | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت غذا | حدود 1 ساعت |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ
فتوچینی نوعی پاستای ایتالیایی است که طرفداران زیادی در شهر رم دارد. شکل ظاهری آن به صورت نوارهایی صاف و ضخیم است که از ترکیب آرد و تخم مرغ درست میشوند. درست مانند طرز تهیه ماکارونی ، با فتوچینی هم میتوان طعمهای مختلفی خلق کرد که بستگی به ترکیبات سس این غذا دارد. در ادامه، ابتدا نحوه تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ را میخوانید و پس از آن میتوانید دستورالعمل تهیه انواع سسهای دیگر این غذا را هم ببینید.
مواد لازم برای تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ
برای تهیه این غذای ایتالیایی خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
فتوچینی | 400 گرم |
سینه مرغ | 200 گرم |
قارچ | 500 گرم |
سیر | 1 حبه |
خامه صبحانه | 200 گرم |
شیر | 2 لیوان |
پنیر پیتزا | 1 تا 2 لیوان |
آب لیموترش تازه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ
دستور پخت فتوچینی با مرغ و قارچ، مطابق مراحل زیر است:
- مرحله اول: پیاز را بشویید و به 4 قسمت تقسیم کنید. سپس، مانند طرز تهیه ماکارونی با مرغ ، سینه مرغ و پیازها را با مقداری آب داخل قابلمهای مناسب بریزید. مقداری زردچوبه به محتویات قابلمه اضافه کرده و حرارت شعله را زیاد کنید.
- مرحله دوم: پس از آنکه آب جوشید، حرارت را ملایم کنید و حدود 30 دقیقه زمان دهید تا سینه مرغ کاملا مغزپخت شود. پس از آن، سینه مرغ را از آب خارج کرده و به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- مرحله سوم: در ادامه طرز تهیه فتوچینی با مرغ و قارچ، قارچها را بشویید و داخل یک آبکش قرار دهید تا آب اضافه آنها خارج شود. سپس قارچها را به صورت نگینی خرد کنید.
- مرحله چهارم: در تابهای مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. در ادامه، قارچها را درون تابه بریزید و مقداری آب لیموترش و پودر آویشن به آنها اضافه کنید.
نکته: در هنگام تفت دادن قارچها، حرارت را زیاد کرده و مدت تفت دادن را کوتاه کنید تا رنگ قارچها سیاه نشود.
- مرحله پنجم: در این مرحله، سینه مرغ نگینی شده را به قارچها اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید. سپس، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
- مرحله ششم: قابلمهای مناسب را تا نیمه پر از آب کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. سپس، مقداری روغن و 1 قاشق چایخوری نمک در آب در حال جوش بریزید و فتوچینی را به آن اضافه کنید.
نکته: معمولا بین 10 تا 15 دقیقه برای پخت فتوچینی کافیست.
- مرحله هفتم: در حین پختن فتوچینی، یک حبه سیر را به صورت ریز رنده کرده و در قابلمهای گود با مقداری روغن تفت دهید.
- مرحله هشتم: وقتی عطر سیر بلند شد، شیر و خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با همان حرارت ملایم، مخلوط شیر بجوشد.
- مرحله نهم: حالا فتوچینی را آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافه آن خارج شود. در ادامه، فتوچینی را همراه با مخلوط سینه مرغ و قارچ، داخل مخلوط شیر بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- مرحله دهم: به مدت 5 دقیقه، درب تابه را بگذارید تا مزه مواد به خرد هم بروند. سپس، درب تابه را بردارید و پنیر پیتزا را روی پاستا فتوچینی بریزید تا کاملا آب شود. بعد از آن، تابه را از روی حرارت بردارید.
فتوچینی خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف مناسبی بریزید و با مواد دلخواه تزئین کنید. نوش جان
طرز تهیه فتوچینی با گوشت قلقلی
اگر دوست داشته باشید، میتوانید در تهیه فتوچینی، به جای مرغ از میت بال یا همان گوشت قلقلی استفاده کنید. برای این کار، گوشت قلقلیها را با مخلوطی از گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، 1 عدد تخم مرغ، مقداری آرد سوخاری و مقداری ادویهجات مناسب تهیه کرده، سرخ کنید و کنار بگذارید.
از تفت دادن مقداری سیر، پیاز، رب گوجه و پوره گوجه، یک سس خوشمزه نسبتا آبدار درست کنید و گوشت قلقلیها را داخل آن بگذارید. در ادامه کار، فتوچینی آبکش شده را همراه با مقداری نخود فرنگی، آب و شیر داخل سس گوجه بریزید. ادویههای مناسب مثل پودر آویشن را هم اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. حدود 20 دقیقه بعد، فتوچینی با گوشت قلقلی آماده است. میتوانید موقع سرو، کمی پنیر پارمزان روی آن بریزید.
طرز تهیه فتوچینی با پنیر پیتزا
در این رسپی باید از فر استفاده کنید. به این ترتیب که مخلوطی از فتوچینی، سس مارینارا، نخود فرنگی، نمک و فلفل را در ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن کمی پنیر خامهای خرد شده اضافه کنید. سپس، فیلههای مرغ مزه دار شده را روی مخلوط فتوچینی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 22 تا 27 دقیقه داخل فر بگذارید. دمای فر باید 425 درجه سانتیگراد باشد.
در ادامه کار، ظرف غذا را از فر بیرون بیاورید و روی آن را با سس پستو و مقداری پنیر موزارلا بپوشانید. بار دیگر، برای مدت 5 تا 7 دقیقه، ظرف را داخل فر قرار دهید تا فتوچینی خوشمزه شما آماده شود.
طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس پستو
نکته متفاوت در تهیه فتوچینی به این روش، استفاده از سس پستو است. پاستا با سس پستو بدون مرغ یا انواع گوشت هم خوشمزه و پرطرفدار است.
برای تهیه این سس، 250 گرم برگ ریحان را بشویید و خشک کنید. سپس، برگهای ریحان را همراه با 100 گرم پنیر پارمزان داخل مخلوطکن بریزید و میکس کنید. در ادامه، 1 حبه سیر و 100 گرم مغز گردو هم به محتویات مخلوطکن اضافه کنید. چاشنیهای مورد استفاده هم، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو هستند. پس از آماده شده سس، آن را در کاسهای ریخته و مقداری روغن زیتون اضافه کنید. حالا فتوچینیهای پخته و آبکش شده را با این سس مخلوط کرده و در ظرفی مناسب سرو کنید.
به غیر از طرز تهیه سس پستو با گردو که به آن اشاره کردیم، از مغز انواع بادام، دانه کاج تفت داده شده یا بادام هندی تفت داده شده هم میتوانید برای تهیه سس استفاده کنید.
پاستا با سس پستو و گوشت چرخ کرده
در طرز تهیه فتوچینی با سس پستو، از گوشت چرخ کرده هم میتوانید استفاده کنید. برای این کار، گوشت چرخ کرده را به صورت جداگانه تفت دهید. سپس، آن را با نصف پیمانه سس پستو و نصف پیمانه خامه ترش مخلوط کنید. حالا پاستاهای پخته و آبکش شده را داخل مخلوط گوشت بریزید و کمی زمان دهید تا مزهها به خورد هم بروند. به همین سادگی غذای خوشمزه شما آماده است. هنگام سرو هم میتوانید مقداری پنیر پیتزا روی غذا بریزید.
طرز تهیه فتوچینی با سس گوجه
این رسپی بسیار ساده است و کافیست یک سس ترکیبی از پوره گوجه فرنگی، سیر و روغن زیتون آماده کنید. البته ادویه جاتی مانند نمک، فلفل، آویشن و برگ رزماری هم فراموش نشوند. در نهایت، شبیه تمام دستورهایی که تا به حال خواندید، فتوچینی را آبکش کرده و با این سس مخلوط کنید. استفاده از مقداری پنیر پارمزان رنده شده و برگ ریحان هم برای تزئین غذا، ایده خوبی است.
طرز تهیه فتوچینی با سوسیس
در طرز تهیه فتوچینی به این روش، یک سس ترکیبی از پیاز و سیر تفت داده شده، پوره گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای تفت داده شده و سبزیجات خشک مانند ریحان، جعفری و نعنا درست کنید. سپس، مقداری از آب پاستا و خامه صبحانه را داخل این سس بریزید و در نهایت، سوسیسهای حلقهای سرخ شده و فتوچینی آبکش شده را به آن اضافه کنید. مدتی زمان دهید تا پاستا به خوبی طعم سس را به خود بگیرد.
طرز تهیه فتوچینی رژیمی
برای تهیه فتوچینی به این روش میتوانید از ترکیب سبزیجاتی مانند هویج، کدو سبز و سیر استفاده کنید. دستورالعمل تهیه به این ترتیب است که سبزیجات را به صورت نوارهای باریک و بلند برش زده و به مدت 1 دقیقه در مقداری آب و نمک بجوشانید. سپس، آنها را به مدت یکی دو دقیقه همراه با فتوچینیهای پخته و آبکش شده، در سیر و روغن زیتون تفت دهید. در نهایت، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. برای طعمدهی بیشتر به این غذا، میتوانید در زمان سرو، مقداری مغز تخمه آفتابگردان روی فتوچینی بریزید.
طعم فتوچینی با انواع سس را حتما امتحان کنید…
نحوه درست کردن فتوچینی به روشهای مختلف و با سسهای متفاوت را برای شما گفتیم. پیشنهاد میکنیم که یکی از این سسها را انتخاب کرده و فتوچینی را با آن تهیه کنید. البته، اگر برای تهیه این نوع غذاها وقت ندارید، میتوانید از اسنپ فود نیز کمک بگیرید. در این سایت میتوانید انواع پاستا و ماکارونی با طعمهای مختلف را سفارش دهید.
برای سفارش غذا از اسنپ فود، کافیست وارد سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود شوید و غذای داخواه خود را با چند کلیک انتخاب کنید. بعد از ثبت سفارش، غذای شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.
جدیدترین ها
آبان 23, 1403
آبان 23, 1403
آبان 22, 1403
پیشنهاد سردبیر
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402