اگر کتلت شور شد، چه کنیم؟ راه حل های طلایی برای رفع شوری کتلت
شور شدن کتلت هنگام تهیه آن چیزی نیست که بتوانید بیتفاوت از کنار آن عبور کنید. اما نگران نباشید، زیرا ترفندهایی وجود دارند که میتوان بهوسیله آنها مزه غذا را بهتر کرد. برای مثال میتوانید از خواباندن کتلتها در سس گوجه بدون نمک یا اضافه کردن مایه کتلت کمک بگیرید. همچنین سرو کتلتهای شور با مخلفات بدون نمک مثل ماست هم کمککننده است. این نکات را به خاطر بسپارید و ادامه متن را دنبال کنید تا با ترفندهای رفع شوری کتلت به طور کامل و مفصل آشنا شوید.
راه های رفع شوری کتلت
طرز تهیه کتلت کار دشواری نیست. این غذای خوشمزه میتواند انتخابی عالی برای شام و ناهار در مهمانیها، دورهمیها و حتی مسافرت باشد. اما اگر غذای شما بهطور ناغافل شور شد، خود را نبازید و از یکی از راهحلهای زیر کمک بگیرید تا دوباره کنترل اوضاع را به دست بگیرید:
1. حجم مایه کتلت را بیشتر کنید
اگر پیش از درست کردن تمام مایه کتلت، کمی از کتلتهای سرخشده چشیدید و احساس کردید غذا شور است، دست نگه دارید و کمی به محتویات مایه کتلت بیفزایید. برای این کار میتوانید مقداری گوشت چرخکرده یا سیبزمینی رندهشده به مایه کتلت اضافه کنید. خواهید دید که طعم شوری آن، تا اندازه زیادی تعدیل میشود و غذا مزه بهتری پیدا میکند.
2. از آب لیمو کمک بگیرید
افزودن مقداری چاشنی آبلیمو به مایه کتلت هم میتواند نجاتبخش باشد. کافی است کمی آبلیمو به مایه کتلت اضافه کنید و همه مواد را کاملا هم بزنید تا این چاشنی بهطور یکنواخت به خورد تمام مواد کتلت برود.
3. از فلفل استفاده کنید
برای گرفتن شوری کتلت ، روی فلفل هم حساب کنید. جالب است بدانید که افزودن کمی فلفل به مایه کتلت هم میتواند مؤثر باشد و از شوری کتلت بکاهد.
4. در سرو غذا خلاقیت به خرج دهید
در این مورد استفاده از دورچینها و مخلفات بدون نمک تا حدودی مشکل شوری کتلتها را حل خواهد کرد. کافی است کنار ظرف کتلتها، یک کاسه ماست یا یک ظرف سالاد بدون نمک قرار دهید. حتی موادی مثل نارنج، سیبزمینی سرخکرده بدون نمک یا پوره سیبزمینی بدون نمک هم انتخابهای مناسبی هستند. راهحل دیگر این است که کتلتهای شور را با پوره سیبزمینی، کاهو یا چند عدد گوجهفرنگی بدون نمک، بهصورت ساندویچ سرو کنید.
5. سس گوجهفرنگی را دریابید
برای این منظور مقداری گوجهفرنگی را رنده کنید یا بهصورت پوره درآورید. سپس تابه مناسبی را روی شعله متوسط قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود. در ادامه مایه گوجهفرنگی را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس کتلتها را داخل این سس گوجهای بخوابانید و صبر کنید تا طعم و مزه گوجه به خورد کتلتها برود. سس گوجه بهخوبی شوری کتلتها را میگیرد و مشکل شما را حل خواهد کرد.
6. کتلتها را بهصورت داغ مصرف کنید
نکته جالب دیگر این است که هرچقدر غذا سرد شود، مزه شوری آن بیشتر احساس خواهد شد. پس اجازه ندهید کتلتها از دهان بیفتند و آنها را بهصورت داغ سرو کنید.
اگر کتلتها شور شد، اسنپ فود کنار شما است…
مصرف نمک زیاد باعث بالا رفتن فشار خون، متورم شدن بدن و حتی افزایش وزن میشود. بنابراین نه تنها در مورد کتلت، بلکه در مورد بقیه غذاها نیز نمک را بهتدریج و با احتیاط اضافه کنید تا حاصل زحمات شما در آشپزی هدر نرود. حال، اگر مواقعی پیش میآید که کتلتها شور میشوند و نمیتوانید از آنها استفاده کنید، اصلا نگران نباشید و سری به اسنپفود بزنید. سفارش آنلاین غذا به شما کمک میکند که به سلامت از این چالش بیرون بیایید؛ اما در دفعات بعد، مراقب میزان نمک مصرفی خود باشید.
سوالات متداول
افزودن چه چاشنیهایی به مایه کتلت، شوری این غذا را کمتر میکند؟
شما میتوانید برای این منظور از مقداری آبلیمو یا فلفل استفاده کنید.
استفاده از چه دورچینهایی برای کتلت شورشده مناسبتر است؟
سیبزمینی سرخشده یا پورهشده بدون نمک، یک کاسه ماست، یک ظرف سالاد بدون نمک و یا موادی مثل برشهای نارنج و گوجهفرنگی در این مورد مناسب هستند.
طرز تهیه سس گوجه برای گرفتن شوری کتلت چگونه است؟
کافی است گوجهفرنگی را پوره یا رنده کنید و با مقداری روغن، در تابهای مناسب تفت دهید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس،کتلتها را داخل این سس بدون نمک بخوابانید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402