طرز تهیه نودل کیمچی؛ غذای پرطرفدار این روزها
نودل کیمچی، یک غذای کرهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم تندوتیز و طرز تهیه آسانی که دارد به انتخابی ایدهآل برای ناهار یا شام تبدیل شده است. این غذا با ترکیب نودل، کیمچی، سس سویا، سبزیجات و ادویهجات مختلف تهیه میشود و میتواند بهعنوان یک غذای کامل و مقوی، انرژیبخش روز شما باشد.
در این مقاله طرز تهیه نودل کیمچی را بهصورت گامبهگام و با استفاده از مواد اولیه ساده به شما آموزش خواهیم داد. همچنین نکات و فوتوفنهای مختلفی را برای تهیه این غذای خوشمزه ارائه خواهیم کرد تا بتوانید نودل کیمچی را به بهترین شکل ممکن در منزل تهیه کنید.
میزان کالری در هر 100 گرم | 380 کالری |
زمان لازم برای آمادهسازی | 10 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 5 دقیقه |
تعداد نفرات | 2 نفر |
درجه سختی | آسان |
طرز تهیه نودل کیمچی؛ غذای پرطرفدار این روزها
نودل کیمچی ریشه در کشور کره دارد. کیمچی، یک خوراک سنتی کرهای است که از سبزیجات تخمیر شده تهیه میشود.
نودل رشتهای نازک و آردی است که از گندم، برنج یا سیبزمینی درست میشود. کیمچی نیز یک خوراک تخمیر شده از سبزیجات مختلف مانند کلم چینی، تربچه، پیازچه، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز است.
میتوان از نودل برای تهیه انواع غذاها و سالادها استفاده کرد. طرز تهیه سالاد نودل بسیار آسان است که در بلاگ اسنپ فود آموزش داده شده است. اگر دوست دارید یک سالاد متفاوت و خوشمزه میل کنید توصیه میکنیم این آموزش را مطالعه کنید.
موادی که برای تهیه نودل کیمچی به آنها نیاز دارید عبارتاند از:
نودل | 2 بسته |
کیمچی | 2 پیمانه |
سس سویا | 4 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 2 قاشقق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
پودر زنجبیل | 1.2 قاشق چایخوری |
پیازچه | 2 ساقه |
فلفل قرمز (در صورت تمایل) | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه نودل کیمچی بهصورت مرحلهبهمرحله
مرحله اول: نودل را طبق دستوری که روی بستهبندی آن درج شده است، بپزید. آب نودل را نگه دارید و سپس نودل را آبکش نمایید.
مرحله دوم: در یک تابه، روغن کنجد بریزد و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید و سیر را له کرده و به همراه پودر زنجبیل داخل روغن کنجد بریزید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
مرحله سوم: کیمچی را داخل ترکیب ریخته و با سایر مواد و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کامل نرم شود.
مرحله چهارم: فلفل قرمز (اختیاری) را ریز خرد کنید و با سس سویا و نمک و فلفل سیاه به سایر مواد درون تابه اضافه کرده و با آنها مخلوط کنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
مرحله پنجم: نودل پخته شده را به سایر مواد افزوده و با آنها مخلوط نمایید طوری که کامل به سس آغشته شود. سپس پیازچه را نیز ریز خردکرده و به ترکیب بیفزایید. نودل کیمچی را به مدت یک تا 2 دقیقه دیگر با سایر مواد در روغن کنجد تفت دهید تا گرم شود.
اکنون نودل کیمچی آماده شده است، آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید و سرو کنید. روی نودل کیمچی میتوانید تخممرغ نیمرو یا تخممرغ آبپز قرار دهید و همراه با آن میل کنید.
طرز تهیه نودل کیمچی با خیار
نودل کیمچی با خیار، از دلِ فرهنگِ غنیِ کره به سفرههای ما آمده است. این غذا، نه تنها طعمی بینظیر دارد، بلکه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است.
این نودل با طعم تندوتیز خود سیستم ایمنی بدنتان را تقویت میکند، سیستم گوارشیتان را منظم کرده و از شما در برابر بیماریها محافظت میکند.
حالا مواد زیر را تهیه کنید تا این نودل خوشمزه را در خانه درست کنیم:
نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی | 400 گرم |
خیار متوسط | 3 عدد |
تخممرغ آبپز شده | 1 عدد |
سس سویا | 1.4 لیوان |
گوچوجانگ یا فلفل قرمز | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه برنج | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
شکر خام | 1 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
دانه کنجد بوداده | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه نودل کیمچی با خیار بهصورت مرحلهبهمرحله
مرحله اول: برای شروع خیارها را شسته و از وسط به دونیم کنید. سپس قسمت داخلی خیار یعنی همان دانههای خیار را از آن جدا کنید.
مرحله دوم: مقداری آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس نودل را در آن بریزید تا سریع پخته شود و حالت دندانی به خود بگیرد. (برای آماده کردن نودل حتماً طبق دستور عملی که روی بستهبندی آن نوشته شده است، عمل کنید.)
مرحله سوم: پس از پختهشدن نودل، رشتههای آن را از آب داغ خارج کرده و به مدت 1 دقیقه زیر آب سرد بگیرید. زمانی که رشتهها زیر آب سرد هستند مرتب آنها را با قاشق یا انبر هم بزنید. بعد هم نودل را کامل آبکش کنید.
مرحله چهارم: اکنون یک ظرف مناسب بردارید و سرکه برنج، سس سویا، فلفل قرمز، روغن کنجد، عسل و شکر را با هم خوب مخلوط نمایید.
مرحله پنجم: پس از مخلوطکردن مواد، نودل را به ترکیب آنها بیفزایید و آن را با دست خوب در ترکیب بغلتانید تا همه مواد به خورد نودل برود.
مرحله ششم: اکنون همه مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو خیار را خردکرده و همراه با تخممرغ آبپز روی نودل کیمچی قرار دهید. دانه کنجد بوداده را نیز روی نودل کیمچی بپاشید.
تاریخچه کیمچی کرهای
کیمچی از خوراکهای سنتی و محبوب کرهای است که قدمتی دیرینه و طولانی دارد. تاریخچه این غذای خوشمزه به دوران سه امپراتوری کره (57 قبل از میلاد تا 668 بعد از میلاد) باز میگردد.
در آن دوران مردم کره برای حفظ و نگهداری مواد غذایی در طول زمستان از روش تخمیر استفاده میکردند. کیمچی نیز یکی از این روشها بود که با استفاده از سبزیجات مختلف مانند کلم چینی، ترب سفید، پیازچه، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز تهیه میشد.
در طول دوره گوریو (918-1392) کیمچی بهعنوان یکی از انواع غذاهای ضروری در رژیم غذایی مردم کره جایگاه خود را تثبیت کرد. در این دوره، تبادلات تجاری و بازرگانی زیادی بین قلمروهای پادشاهی مختلف انجام میشد که یکی از این تبادلات، محصولات کلم چینی بود. کلم چینی به سرعت به یکی از مواد اصلی کیمچی تبدیل شد و به تنوع و طعم این غذا افزود.
در دوران جوسون (1392-1910)، کیمچی یک غذای ملی شناخته میشد و به طور گسترده در بین مردم کره محبوبیت و رواج پیدا کرد. در این دوره انواع مختلفی از کیمچی با استفاده از مواد اولیه و روشهای پخت مختلف تهیه میشد.
امروزه کیمچی به نمادی از فرهنگ کره تبدیل شده و در سراسر جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
خواص نودل کیمچی
نودل کیمچی به دلیل طعم متفاوت و خواص فراوانی که برای سلامتی بدن دارد، مورد توجه افراد زیادی در سراسر جهان قرار گرفته است. از جمله خواص این خوراکی تند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نودل کیمچی منبع غنی از ویتامینهای A، C، K و گروه B و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، آهن و کلسیم است. این ویتامینها و مواد معدنی برای سلامت بدن، تقویت سیستم ایمنی و حفظ عملکردهای حیاتی بدن ضروری و مفید هستند.
- کیمچی فیبر بالایی دارد. فیبر به هضم غذا، سلامت گوارش و جلوگیری از یبوست کمک میکند. همچنین فیبر در تنظیم سطح قند خون و کلسترول نیز بسیار مؤثر خواهد بود.
- کیمچی موجود در نودل کیمچی، منبع غنی از آنتیاکسیدانها است. آنتیاکسیدانها به مبارزه با رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکنند و از بروز بیماریهای مختلف مانند سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی و آلزایمر پیشگیری به عمل میآورند.
- کیمچی طی فرایند تخمیر درست میشود به همین دلیل حاوی پروبیوتیکهای مفید است. پروبیوتیکها بهسلامت روده، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماریهای گوارشی کمک میکنند.
- نودل کیمچی در مقایسه با سایر غذاهای مشابه، کالری و چربی کمتری دارد؛ ازاینرو میتواند بهعنوان یک غذای سالم و کمچرب برای افراد رژیمی و کسانی که به دنبال تناسب اندام هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
در آخر…
نودل کیمچی یکی از غذای محبوب و پرطرفدار کرهای است که با طعم تندوتیز و بافت نسبتاً آبکی که دارد، دل همه را برده است.
در این مقاله طرز تهیه نودل کیمچی ساده و طرز تهیه نودل کیمچی با خیار را آموزش دادیم. نودل کیمچی یک غذای خوشمزه و درعینحال سالم و رژیمی است که بسیار مغذی و مفید است. با رعایت دستورالعملهایی که در این مقاله آمده است، میتوانید به راحتی این غذا را در خانه درست کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402