آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • آسان ترین روش تهیه عدسی
    طرز تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار شهریور 29, 1403
  • روش تکثیر آگلونما و آموزش قلمه زدن
    تکثیر آگلونما و آموزش 3 روش اصلی شهریور 28, 1403
  • کالباس چیست
    کالباس چیست؟ شهریور 28, 1403
صفحه پیدا نشد!
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه بابا غنوش به سبک اصیل لبنانی

مینا اسماعیل بیگی 19 فروردین 1403 5 دقیقه

 

باباغنوش، پیش‌غذایی خوشمزه و اصیل از دلِ خاورمیانه است که با طعم دودی بادمجان کبابی، عطر سیر و ارده و ترشی لیمو، هر ذائقه‌ای را شیفته خود می‌کند. این خوراک محبوب نه ‌تنها به‌عنوان پیش‌غذا؛ بلکه به‌عنوان دیپ یا سس در کنار غذاهای مختلف نیز سرو می‌شود و رنگ و بویی خاص به سفره شما می‌بخشد.

عکس باباغنوش پیش‌غذای پرطرفدار عربی

در این مقاله طرز تهیه باباغنوش به روش اصیل لبنانی را به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این خوراک لذیذ را در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. با ما همراه باشید و روش تهیه بابا غنوش خوشمزه با سه دستور تهیه مختلف را یاد بگیرید.

طرز تهیه بابا غنوش به سبک اصیل لبنانی

باباغنوش، پیش‌غذایی خوشمزه و دلچسب با اصالت لبنانی است. طعم دودی بادمجان کبابی در کنار مزه قوی ارده و سیر، ترکیبی بی‌نظیر و دلچسب را خلق می‌کند.

باباغنوش در کنار بافت و مزه متفاوتش، یک غذای رژیمی لذیذ است که فواید بسیاری نیز برای بدن دارد و بسیار مقوی و مغذی است.

میزان کالری در هر بشقاب 200 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 20 دقیقه
زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

مواد لازم برای تهیه باباغنوش به سبک اصیل لبنانی عبارت‌اند از:

بادمجان 6 عدد متوسط
ارده 2 قاشق غذاخوری
سیر 6 حبه
پیازچه 4 عدد
روغن‌زیتون 4 قاشق غذاخوری
لیموترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

روش تهیه باباغنوش خوشمزه:

مرحله اول: در مرحله اول بادمجان‌ها را با پوست شسته و روی شعله گاز یا منقل ذغالی کباب کنید. مطمئن شوید که بادمجان‌ها کامل مغزپخت شوند. البته می‌توانید با استفاده از فر یا توستر نیز بادمجان‌ها را کبابی کنید، اما در این حالت بادمجان‌‍‌ها عطر و طعمی کبابی نخواهند داشت.

مرحله دوم: بعد از کباب ‌شدن بادمجان‌ها، مقداری آب سرد داخل یک ظرف ریخته و بادمجان‌های کباب شده را برای 5 دقیقه درون آن قرار دهید و بعد آن‌ها را از آب بیرون آورده و پوستشان را بگیرید.

 

باباغنوش، پیش‌غذایی سالم و مقوی با کالری کم

مرحله سوم: بعد از این که پوست بادمجان‌ها را گرفتید، برای چند دقیقه آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود.

مرحله چهارم: سپس سیر را پاک‌کرده و پیازچه‌ها را خرد کنید و به همراه بادمجان‌ها داخل مخلوط‌کن ریخته و آب لیموترش، روغن‌زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به آن‌ها اضافه کنید و سپس مواد را با هم کامل میکس نمایید.

مواد باید کامل با هم میکس شوند و مخلوطی شبیه به پوره درست شود. درصورتی‌که مخلوط‌کن یا میکس ندارید می‌توانید از گوشت‌کوب برقی برای این کار استفاده کنید.

در نهایت باباغنوش آماده شده است، آن را در ظرف سرو بریزید و با استفاده از روغن‌زیتون و دانه‌های انار تزیین کنید.

طرز تهیه باباغنوش با ماست

اضافه‌کردن ماست به باباغنوش، طعمی خنک و دلچسب به آن می‌بخشد و این خوراک را به گزینه‌ای ایده‌آل برای فصل‌های گرم تبدیل می‌کند.

موادی که برای تهیه این رسپی از پیش‌غذای پرطرف‌دار عربی نیاز دارید عبارت‌اند از:

بادمجان 6 عدد
سیر 6 حبه
ماست 2 قاشق غذاخوری
ارده 2 قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون 3 قاشق غذاخوری
لیموترش 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

روش تهیه باباقنوش خوشمزه با ماست:

مرحله اول: ابتدا بادمجان‌ها را خوب شسته و کباب کنید. پس از کباب‌کردن بادمجان‌ها اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شوند و بعد پوست آن‌ها را جدا کنید.

 

باباغنوش با طعم دلچسب مدیترانه‌ای

مرحله دوم: بادمجان‌های پوست گرفته شده را در مخلوط‌کن بریزید و سیرها را پس از پوست‌گرفتن به آن‌ها اضافه کنید. حالا آب لیموترش را نیز بگیرید و با ماست و ارده همراه با روغن‌زیتون، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط‌کن ریخته و همه مواد را با هم میکس نمایید تا پوره شوند.

مرحله سوم: اکنون پیش‌غذای لبنانی شما آماده شده آن را کنار نان تافتونی که در فر گرم و خشک کردید، سرو نمایید.

طرز تهیه باباغنوش با رب انار

اگر از خوردن غذاهای ترش و ملس لذت می‌برید، مطمئناً عاشق باباغنوش با رب انار خواهید شد. این رسپی از این پیش‌غذای پرطرف‌دار عربی، طعمی متفاوت و دلچسب‌تر دارد.

برای درست‌کردن باباغنوش با رب انار مواد زیر را آماده کنید:

بادمجان 4 عدد
ارده 2 قاشق غذاخوری
رب انار 3 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
آب لیموترش تازه 2 قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون 2 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خردشده و دانه انار بر ای تزیین

 

روش تهیه باباقنوش خوشمزه با رب انار:

مرحله اول: برای درست‌کردن این رسپی باباغنوش باید بادمجان‌ها را شسته و آن‌ها را از وسط به دونیم کنید. سپس با استفاده از کارد، برش‌های عمیقی به شکل عمودی روی سطح داخلی بادمجان‌ها ایجاد کنید.

مرحله دوم: سطح بادمجان‌ها را به روغن ‌زیتون آغشته کرده و فر را روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و سپس بادمجان‌ها در فر قرار دهید. اجازه دهید تا بادمجان‌ها به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد، کباب و مغزپخت شوند.

 

باباغنوش، پیش‌غذایی دلچسب و لذیذ

مرحله سوم: پس از کباب‌شدن بادمجان‌ها، آن‌ها را از فر بیرون آورده و با استفاده از یک قاشق گوشت آن‌ها را از پوستشان جدا کنید.

مرحله چهارم: در آخر بادمجان‌ها را داخل غذاساز ریخته و با رب انار، سیر، نمک و فلفل، آب لیموترش تازه، سرکه و ارده، میکس کنید تا مخلوط یکنواخت و یکدست شوند.

باباغنوش را در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با دانه‌های انار و جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان!

خواص باباغنوش

باباغنوش خوراکی سالم و مقوی است که می‌تواند فواید بسیاری برای بدن داشته باشد از جمله این فواید عبارت‌اند از:

 

باباغنوش، یک پیش‌غذا با طعم دودی و خواص فراوان

  • تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن
  • دارای خواص ضد التهابی
  • کمک به سلامت قلب و عروق
  • کاهش کلسترول بد خون (LDL)
  • افزایش کلسترول خوب خون (HDL)
  • بهبود هضم غذا و جلوگیری از یبوست
  • کمک به کاهش وزن

سخن نهایی

باباغنوش، معجونی دل‌فریب از بادمجان کبابی، ارده، سیر و روغن ‌زیتون است که با طعمی دودی و ملایم، هر ذائقه‌ای را مجذوب خود می‌کند. این پیش‌غذای محبوب لبنانی، هم به دلیل طعم بی‌نظیرش، هم به‌واسطه فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، در سراسر جهان به شهرت رسیده است.

 

باباغنوش، یک پیش غذای سنتی لبنانی با شهرت جهانی

طرز تهیه باباغنوش به سه روش مختلف را در این مقاله به شما آموزش دادیم تا بتوانید به ‌راحتی در خانه متناسب با ذائقه‌ای که دارید این پیش‌غذای عالی را درست کنید و مزه دلچسب آن لذت ببرید.

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2719 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود