آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • 10 گیاه آپارتمانی مقاوم
    10 گیاه آپارتمانی مقاوم آبان 29, 1403
  • بهترین دمنوش برای عفونت ادراری
    بهترین دمنوش ها برای عفونت ادراری کدامند؟ آبان 29, 1403
  • علف گربه چیست
    علف گربه چیست و چه خواص و مزایایی دارد؟ آبان 28, 1403
صفحه پیدا نشد!
دسر
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

دسر پلمبیر، طعم متفاوتی که باید مزه کنید!

مینا اسماعیل بیگی 15 اسفند 1402 10 دقیقه

در گرمای طاقت‌فرسای تابستان، زمانی که خورشید با تمام توان خود بر زمین می‌تابد و از عطش و گرما به ستوه می‌آییم. در چنین لحظه‌ای، چه چیزی دلچسب‌تر از یک دسر خنک و خوشمزه می‌تواند روح و جانمان را جلا دهد؟ دسر پلمبیر پیشنهاد ویژه ما برای یک عصر گرم تابستانی و دور‌همی‌های شما است.

این دسر خوشمزه که با شیر، خامه، شکر و طعم‌دهنده‌های مختلف تهیه می‌شود، طعمی خاص و بسیار دلچسب دارد که با کلمات نمی‌توان توصیفش کرد.

 

عکس دسر پلمبیر، یک دسر فرانسوی دلچسب

در این مقاله شما با طرز تهیه انواع پلمبیرهای وانیلی، موز و آناناس آشنا خواهید شد. ما به شما رازهای تهیه پلمبیری‌های بی‌نظیر در خانه را خواهیم گفت و شما را به سفری به دنیایی هوس‌انگیز از طعم‌های بهشتی پلمبیر دعوت می‌کنیم.

با ما همراه باشید و سفر به دنیای خنکای پلمبیرها را آغاز کنید.

دسر پلمبیر، طعم متفاوتی که باید مزه کنید!

دسر پلمبیر نوعی دسر منجمد و خنک است که شباهت زیادی به بستنی دارد. این دسر اصالت فرانسوی دارد و در زبان فرانسوی با نام “Plombières” شناخته می‌شود. پلمبیر بافتی نرم و خامه‌ای دارد و از ترکیب مواد مختلفی مانند شیر، خامه، شکر، تخم‌مرغ و انواع طعم‌دهنده و میوه‌های خوشمزه‌ای مثل موز، آناناس و توت‌فرنگی تهیه می‌شود.

 

پلمبیر، یک دسر بسیار عالی و لذیذ با رسپی‌های مختلف

طرز تهیه این دسر نسبتاً آسان بوده و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. اگر علاقه‌مند هستید که بهترین انواع دسر را در خانه درست کنید تنها کافی است به بلاگ اسنپ فود سری بزنید.

میزان کالری در هر 100 گرم 200 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 10 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی متوسط

طرز تهیه پلمبیر وانیلی

پلمبیر وانیلی یکی از محبوب‌ترین رسپی‌های پلمبیر است که با مواد اولیه ساده آماده می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد.

برای تهیه این رسپی از دسر پلمبیر ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:

شیر 1 لیوان
پودر ژلاتین 2.5 قاشق غذاخوری سرپر
آب سرد نصف لیوان
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 5 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
بستنی وانیلی یا زعفرانی (به‌دلخواه) 1 لیوان
پودر گردو، پودر بادام و پودر پسته به مقدار دلخواه

 

حالا که مواد لازم را آماده کردی، برویم که با هم یک دسر خوشمزه و لذیذ برای عصر جمعه دل‌انگیزمان درست کنیم.

مرحله اول: دقت داشته باشید که موادتان را از قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. در ابتدا پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و روی آن آب برید و کنار بگذارید. اجازه دهید تا پودر ژلاتین اسفنجی شود.

پس از اسفنجی شدن پودر ژلاتین در آب سرد، طرف را روی بخار کتری قرار دهید تا در اثر گرمای بخار، دانه‌های ژلاتین کاملاً در آب حل شده و محلولی شفاف به دست آید. بعد از شفاف‌شدن محلول آن را کنار بگذارید تا حرارت محلول کم شده و خنک شود.

مرحله دوم: حالا نوبت تخم‌مرغ‌ها رسیده، آن‌ها را بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید و در ظرف‌های مختلفی بریزید. سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن آن‌قدر هم بزنید تا پف‌کرده و حجیم شود. حالا 1 یا 2 قاشق غذاخوری به آن شکر اضافه کرده و دوباره خوب هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که وقتی ظرف را برمی‌گردانید محتویات درون ظرف بیرون نریزید. حالا ظرف را داخل یخچال بگذارید تا مواد استراحت کنند.

سپس باقی‌مانده شکر را به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزایید و آن‌ها را با همزن به‌دقت هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکنواخت و کم‌رنگ شود.

 

پلمبیر وانیلی، یک دسر خوشمزه و شیک برای مهمانی و درهمی

مرحله سوم: شیر را به همراه ترکیب زرده تخم‌مرغ و شکر روی حرارت قرار دهید و در حدی که ترکیب‌گرم شود آن را به مدت 10 دقیقه و با لیسک آرام هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید. دقت دادشته باشید که این مخلوط به هیچ عنوان نباید بجوشد.

مرحله چهارم: در  مرحله بعدی خامه صبحانه را با بستنی افزوده و با چنگال مخلوط می‌کنیم و بعد از یکدست شدن، آن را به ترکیب شیر و زرده تخم‌مرغ بیفزایید.

مرحله پنجم: مغزیجات را پودر کنید و داخل این ترکیب بریزید، سپس خوب هم بزنید. در نهایت مایع ژلاتین سرد شده و سفیده تخم‌مرغ را نیز به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک خیلی آرام با هم ترکیب نمایید تا مایه دسر کاملاً یکدست و یکنواخت شود.

مرحله ششم: حالا کار تمام شده، قالب سیلیکونی دلخواهتان را با استفاده از فرچه به روغن آغشته کنید. دقت داشته باشید که همه ظرف باید کاملاً روغنی شود. حالا مایه دسر پلمبیر را داخل آن ریخته و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر فرم و حالت بگیرد و سفت شود.

 

پلمبیر وانیلی، خنک و لذیذ

مرحله هفتم: پس از گذشت 1 ساعت، دسر را از یخچال بیرون آورده و روی ظرفی که می‌خواهید آن را سرو کنید البته باید ظرف سرو را قبل از گذاشتن دسر روی آن، کمی مرطوب کنید. پس از مرطوب کردن ظرف، دسر را روی آن برگردانید و با مغزیجات و میوه دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه پلمبیر با موز

خوب گفتیم که پلمبیر یک دسر با رسپی‌های مختلف است، پس می‌توانید متناسب با ذائقه و سلیقه خود، طعم دلخواهتان را درست کنید. یکی از متفاوت‌ترین و بهترین رسپی‌های پلمبیر، پلمبیر با موز است که در ادامه طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه این دسر عبارت‌اند از:

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری سر صاف
پودر ژله موز 1 بسته
خامه قنادی 1 فنجان
بستنی وانیلی آب شده 1 فنجان
آب جوش 1 فنجان
شیر (که به دمای محیط رسیده باشد) 1 فنجان
موز 2 عدد
گردوی خرد شده نصف فنجان

 

آموزش مرحله‌به‌مرحله تهیه پلمبیر با موز:

مرحله اول: در ابتدا پودر ژله موز و پودر ژلاتین را با 1 فنجان آب جوش در یک ظرف مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا ذرات پودر ژله و ژلاتین کاملاً در آب حل شوند. سپس آن را روی بخار کتری قرار داده و هم بزنید تا مایع شفاف و یکدستی حاصل شود. بعد از آن، ترکیب را کنار بگذارید و اجازه دهید تا خنک شود.

 

پلمبیر موزی با طعمی ناب و بافتی لطیف و نرم که زیر دندان آب می‌شود!

مرحله دوم: در یک ظرف دیگر خامه قنادی، بستنی وانیلی آب شده و شیر که به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی به‌آرامی هم بزنید تا ترکیب یکدست و یکنواخت شوند.

مرحله سوم: ترکیب ژله‌ای که خنک شده را به مواد خامه‌ای افزوده و مخلوط کنید. به یاد داشته باشید مواد ژله‌ای حتماً باید خنک شده باشند؛ زیرا در غیر این صورت دسر خراب خواهد شد.

مرحله چهارم: اکنون دسر را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی غلظت آن بیشتر شود. در این فاصله موز را به صور ت نگینی خرد کرده و گردو را نیز پودر یا خرد کنید.

مرحله پنجم: حالا دسر را از یخچال خارج کرده و موز و گردوی خرد شده را نیز به آن اضافه نمایید و ترکیب را هم بزنید.

مرحله ششم: کف قالبتان را چرب کنید و پلمبیر موزی را در آن بریزید و دوباره داخل یخچال برگردانید. اجازه دهید دسر برای 5 ساعت در یخچال بماند تا سفت شود.

 

طعم دلچسب پلمبیر موزی، طعم و لذتی که در خاطره‌ها می‌ماند.

مرحله هفتم: پس از سفت‌شدن دسر، آن را از یخچال بیرون آورده و کناره‌های قالب را با کارد و به‌آرامی جدا کنید. سپس قالب را به‌آرامی در ظرف سرو برگردانید. اکنون روی پلمبیر موزی را با خلال پسته یا گردو و برش‌های نازکی از موز دیزاین کرده و سرو کنید.

طرز تهیه پلمبیر آناناس

پلمبیر آناناس، دسری یخی و دلچسب است که با طعمی استوایی و بافتی نرم و خامه‌ای می‌تواند خستگی و کسلی ناشی از گرمای تابستان را از تن شما بیرون کند. این دسر با ترکیب شیر، خامه، شکر، تخم‌مرغ، ژله آناناس و تکه‌های خوشمزه آناناس تهیه می‌شود و به‌عنوان یک میان‌وعده یا دسر بعد از غذا، انتخابی ایده‌آل است.

پلمبیر آناناس طعمی شیرین و ترش دارد که از ترکیب طعم آناناس و مواد دیگر به وجود می‌آید. طعم خنک و ترش آناناس با شیرینی ملایم دسر و بافت خامه‌ای آن، ترکیبی بی‌نظیر و دلچسب است که برای مدت‌ها مزه آن زیر دندان می‌ماند.

 

پلمبیر آناناس، میان‌وعده‌ای دلچسب و مغذی برای کودک و نوجوان

برای تهیه پلمبیر آناناس به مواد زیر نیاز دارید:

پودر ژله آناناس 1 بسته
پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذاخوری
آب آناناس 1 فنجان
آب 1 لیوان دسته‌دار
بستنی له‌شده 1 لیوان دسته‌دار
خامه فرم گرفته 1 لیوان دسته‌دار
آناناس خرد شده 1 فنجان
شیر 1 فنجان
پسته خرد شده 2 قاشق سرپر غذاخوری
گردو خرد شده 2 قاشق سرپر غذاخوری

 

مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه پلمبیر آناناس

مرحله اول: اولین کار ترکیب و مخلوط‌کردن پودر ژلاتین و پودر ژله آناناس است. آن‌ها را در ظرفی ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس آب و آب آناناس را به ترکیب اضافه نمایید و هم خوب بزنید تا پودر ژلاتین و پودر ژله کاملاً در محلول حل شوند. البته می‌توانید به‌جای آب آناناس از آب کمپوت آناناس نیز در این ترکیب استفاده کنید.

مرحله دوم: ظرف حاوی محلول ژله‌ها را روی بخار کتری بگذارید و بگذارید تا به روش بن ماری ذرات ژله و ژلاتین کامل در آب حل شده و مایعی شفاف و یکدست از این ترکیب حاصل شود.

 

پلمبیر آناناس با خواص تقویتی باورنکردنی یک دسر عالی برای عصرانه تابستان

مرحله سوم: خامه قنادی را داخلی ظرفی بریزید و با دور تند همزن به‌قدری آن را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود. زمانی مطمئن شوید که خامه آماده شده که جای پره‌های همزن روی خامه ماند و اگر قاشق پر از خامه را برگرداندید، خامه از قاشق به زمین نریزید.

مرحله چهارم: خامه فرم گرفته را در ظرفی بریزید و بستنی که به دمای محیط رسیده و کاملاً آب شده است را به خامه فرم گرفته بیفزایید و خوب هم بزنید. اکنون نوبت افزودن شیر رسیده، شیر را که به دمای محیط رسیده است روی خامه و بستنی ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و مخلوط شما کاملاً صاف و یکدست شود.

مرحله پنجم: مقداری مغز گردو و مغز پسته را خرد نموده و داخل مواد بریزید و آن‌ها را با هم میکس کنید. سپس چند حلقه آناناس را به‌صورت نگینی خردکرده و در مواد بریزید و هم بزنید. البته می‌توانید به‌جای میوه تازه آناناس از کمپوت آناناس نیز استفاده کنید.

مرحله ششم: اکنون مایع ژله‌ای به ترکیب بیفزایید و همه مواد را با هم میکس کنید تا یکدست شوند. سپس داخل یک قالب مستطیلی شکل یک کیسه نایلون قرار دهید (کف و دیواره‌های قالب را کامل چرب کنید) به‌طوری‌که لبه‌های پلاستیک از ظرف بیرون بیایند. سپس مخلوط مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال بگذارید تا پلمبیر آناناس کاملاً خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.

 

پلمبیر آناناس طعم دلچسبی که تاکنون نظیرش را مزه نکرده‌اید!

مرحله هفتم: حالا که دسر آماده شده است، آن را از یخچال خارج کرده و از قالب بیرون آورید سپس روی ظرف سرو قرار داده و آن را به‌صورت منظم و یکدست برش بزنید. در نهایت با استفاده از برش‌های نازک و نگینی آناناس و مغزیجات دلخواهتان تزیین نمایید.

فوت کوزه‌گری برای تهیه خلاقانه و حرفه‌ای دسر پلمبیر

برای این که محلول ژله شما شفاف‌تر باشد باید آن را روی بخار کتری حرارت دهید و از جوش‌آمدن محلول جلوگیری کنید؛ زیرا باعث کدرشدن ژله می‌شود.

قبل از استفاده از خامه، آن را از یخچال خارج کرده و به دمای محیط برسانید. می‌توانید به‌جای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده کنید، اما در این صورت باید 2 قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چای‌خوری وانیل به آن اضافه نمایید.

 

پلمبیر، دسری شیک و مجلسی که عطر و طعمش را فراموش نخواهید کرد!

برای این که دسر شما طعم بهتری داشته باشید می‌توانید به‌دلخواه از طعم‌دهنده‌هایی مثل وانیل، زعفران یا قهوه در ترکیب آن استفاده کنید.

برای جلوگیری از خراب‌شدن دسر پلمبیر بهتر است در تهیه آن از مواد اولیه تازه و باکیفیت استفاده نمایید. برای جلوگیری از آب انداختن دسر نیز می‌توانید مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت را به ترکیب آن بیفزایید.

تاریخچه دسر پلمبیر

تاریخچه دسر پلمبیر به قرن هجدهم میلادی باز می‌گردد. این دسر برای اولین‌بار در شهر پلمبیر فرانسه تهیه شده است. در آن زمان پلمبیر به‌عنوان دسری لوکس و اشرافی شناخته می‌شد و فقط در دربار پادشاهان و افراد ثروتمند سرو می‌شده است. رفته‌رفته این دسر به کل اروپا و جهان معرفی شده و امروزه یکی از محبوب‌ترین دسرهای خنک در جهان است.

خواص دسر پلمبیر

در تهیه دسر پلمبیر از ترکیبات مغذی زیادی مثل لبنیات و میوه و مغزیجات استفاده می‌شود به همین دلیل این دسر علاوه بر طعم بسیار خاص و جذاب، خواص متعددی نیز برای بدن دارد.

پلمبیر به دلیل وجود شیر و خامه در ترکیبات آن، منبعی غنی از پروتئین و کلسیم است. پروتئین برای ساخت و ترمیم بافت‌های بدن ضروری است و کلسیم برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

 

پلمبیر فراتر از طعمی لذیذ، دسری سرشار از خواص باورنکردنی

همچنین استفاده از میوه‌های مختلف در ترکیبات این دسر سبب شده تا ویتامین‌ها و آنزیم‌های مفیدی نیز در این دسر وجود داشته باشد. ویتامین‌ها برای سلامت سیستم ایمنی بدن و آنزیم‌ها برای هضم غذا مفید هستند.

دسر پلمبیر انرژی‌زا بوده و به هضم غذا و سلامت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند.

پلمبیر، دسری خنک و دلچسب برای لحظات خاص…

دسر پلمبیر دسری خنک، خوشمزه و مغذی است که با طعم‌های متنوع و دلچسب می‌تواند لحظات گرم تابستان را برای شما دل‌انگیزتر کند. این دسر را می‌توان با ترکیبات ساده‌ای که در هر خانه یافت می‌شود، درست کرد و برای پذیرایی از مهمان‌ها یا یک میان‌وعده مغذی برای عزیزانتان سرو کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2766 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود