آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه کیک پرتقالی خیس
انواع کیک
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس + همه فوت و فن‌های آن

مینا اسماعیل بیگی 03 اردیبهشت 1403 10 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

کیک پرتقالی خیس بافتی فوق‌العاده نرم و عالی دارد. در اصلی‌ترین روش طرز تهیه کیک پرتقالی خیس ، باید تخم‌مرغ، شکر، وانیل، پوست پرتقال رنده‌شده، روغن، آب پرتقال و ماست را با همزن بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را داخل ظرف حاوی مواد بریزید و این بار آن‌ها را با لیسک مخلوط کنید. ترکیب مورد نظر را در قالب پخت کیک، درون فر با دمای 180 درجه بگذارید تا بپزد. در مدت پخت باید شربت پرتقالی را تهیه کنید و پس از پخت کامل کیک، شربت را روی آن بریزید. به این ترتیب کیک مورد نظر شما آماده سرو می‌شود.

در ادامه روش اصلی تهیه کیک را توضیح داده و به دیگر روش‌های درست کردن کیک پرتقالی هم خواهیم پرداخت؛ اما قبل از آن جدول اطلاعات پخت این کیک را با دقت مطالعه کنید.

کیک پرتقالی خیس

تعداد نفرات 4 تا 6 نفر
زمان آماده‌سازی 20 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس بدون شیر

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس بدون شیر اولین و ساده‌ترین روشی است که برای درست کردن آن می‌توانید انجام دهید. در این دستور بافت نهایی کیک نرم و تقریبا خیس خواهد بود و طعمی به‌یاد ماندنی را در ذهن شما ایجاد خواهد کرد. در ادامه جدول مواد اولیه مورد نیاز و دستور پخت کیک را برای شما آورده‌ایم:

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس بدون شیر

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی خیس بدون شیر

طرز تهیه کیک پرتقالی با ماست باید با استفاده از مواد اولیه زیر انجام شود:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تخم‌مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه + 1 پیمانه برای شربت
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال 1 پیمانه + 1 پیمانه برای شربت
روغن مایع 2/1 پیمانه
ماست 2/1 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
پوست پرتقال رنده‌شده 2/1 پیمانه
پرتقال به مقدار لازم

مراحل تهیه کیک پرتقالی خیس بدون شیر

پس از آماده کردن مواد بالا، برای طرز تهیه کیک پرتقالی با ماست باید مراحل زیر را طی کنید:

  • مرحله اول: تخم‌مرغ را در کاسه‌ای گرد بشکنید و شکر و وانیل را هم به آن اضافه کنید. این مواد را 7 تا 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و حالت کشداری را به خود بگیرد.
  • مرحله دوم: پوست پرتقال رنده‌شده را هم به محتویات درون کاسه اضافه کنید و آن‌ها را با دور تند همزن برقی بزنید.
  • مرحله سوم: پس از افزودن روغن به تخم‌مرغ، یک دقیقه دیگر آن‌ها را با دور تند همزن مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: آب پرتقال و ماست را هم درون کاسه بریزید و آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
  • مرحله پنجم: در ظرفی جداگانه، آرد و بکینگ پودر مخلوط‌شده را سه بار الک کنید.
  • مرحله ششم: ترکیب آرد و بکینگ پودر را طی سه مرحله به مواد مایع درون کاسه بیفزایید و با همزن خوب هم بزنید تا بافت یک‌دستی را به شما بدهد.
  • مرحله هفتم: در این مرحله به سراغ فر بروید و آن را روی درجه 180 بگذارید تا کاملا گرم شود.
  • مرحله هشتم: قالب دلخواه خود را برای کیک در نظر بگیرید و ته آن کاغذ روغنی بگذارید.
  • مرحله نهم: پرتقالی که پوست آن را استفاده کردید، به شکل دلخواه برش بزنید و ته قالب قرار دهید.
  • مرحله دهم: اکنون مایه کیک را به آرامی روی پرتقال‌ها بریزید.
  • مرحله یازدهم: قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و به آن 45 دقیقه زمان بدهید تا به خوبی پخته شود.
  • مرحله دوازدهم: تا زمان پخت کامل کیک، شربت آن را درست کنید. برای این کار ابتدا آب پرتقال را درون قابلمه بریزید.
  • مرحله سیزدهم: شکر را هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا کاملا آب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

نکته: شربت نباید به هیچ وجه روی حرارت به جوش بیاید.

  • مرحله چهاردهم: پس از پخت کامل کیک آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از درون قالب درآورید.
  • مرحله پانزدهم: شربتی را که آماده‌ کرده‌اید، روی سطح کیک بریزید.
  • مرحله شانزدهم: اجازه دهید تا کیک برای مدت زمان 1 تا 2 ساعت درون یخچال استراحت کند و شربت کاملا به خورد آن برود.
  • مرحله هفدم: اکنون کیک شما آماده است و می‌توانید آن را همراه با نوشیدنی گرم سرو کنید.

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با شیر

طرز تهیه کیک پرتقالی خیس با شیر هم دستوری تقریبا مشابه با روش قبلی دارد؛ اما در این دستور باید از شیر استفاده کرد که بهتر است پرچرب باشد. همچنین در این دستور پخت، لایه رویه کیک کمی متفاوت‌تر خواهد بود و می‌توانیم آن را نسبت به نمونه قبلی کمی مجلسی‌تر بدانیم. در ادامه جدول مواد اولیه و دستور پخت کیک برای شما آورده شده است.

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با شیر

مواد لازم برای تهیه کیک خیس پرتقالی با شیر

کیک پرتقالی خیس با شیر را باید با استفاده از مواد اولیه موجود در جدول زیر تهیه کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم‌مرغ 2 عدد
کره آب‌شده 4/1 پیمانه + 4 قاشق غذاخوری برای رویه کیک
شیر پرچرب 1 پیمانه
وانیل 2/1 قاشق چای‌خوری
نمک 4/1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر 1.5 قاشق چای‌خوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
پودر قند 2 پیمانه
مارمالاد پرتقال 2 قاشق غذاخوری
اسانس پرتقال 2/1 قاشق چای‌خوری
پنیر خامه‌ای 113 گرم
آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کیک پرتقالی خیس با شیر

پس از آماده‌سازی مواد اولیه بالا باید مراحل زیر را برای طرز تهیه کیک پرتقالی خیس بدون شیر انجام دهید. اما قبل از آن فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

  • مرحله اول: تخم‌مرغ، شکر، پوست پرتقال رنده‌شده و وانیل را با هم ترکیب کنید و به خوبی با همزن برقی بزنید.
  • مرحله دوم: شیر را کم‌کم درون کاسه حاوی مواد بریزید و به هم زدن آن‌ها ادامه دهید.
  • مرحله سوم: کره ذوب‌شده را هم به این ترکیب اضافه کرده و دوباره آن‌ها را هم بزنید.
  • مرحله چهارم: آرد و بکینگ پودر را هم در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و به ترکیبات درون کاسه بیفزایید. هم زدن این ترکیبات را تا جایی ادامه دهید که مایه کاملا یک‌دست شود.
  • مرحله پنجم: یک لایه کاغذ روغنی در قالب کیک بگذارید و مایه کیک را درون آن بریزید. سطح کیک را با لیسک کاملا صاف کنید.
  • مرحله ششم: قالب را برای مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 175 درجه قرار دهید.
  • مرحله هفتم: پس از پخت کامل کیک آن را از درون فر خارج کرده و بگذارید تا کاملا سرد شود. سپس از قسمت میانی آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
  • مرحله هشتم: اکنون باید مایه بخش میانی کیک را آماده کنید. برای این کار آب پرتقال، پنیر خامه‌ای، کره، مارمالاد پرتقال و عصاره پرتقال را درون ظرفی بریزید و آن‌ها را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • مرحله نهم: به این ترکیب پودر قند را هم اضافه کنید.
  • مرحله دهم: کمی از مایه را روی لایه زیرین کیک قرار دهید و لایه بعدی را روی آن بگذارید. مقدار باقیمانده کرم کیک را روی آن بمالید و سطح‌ کیک را صاف کنید.
  • مرحله یازدهم: اکنون باید کیک را درون یخچال بگذارید تا خنک شود.
  • مرحله هفدم: در این مرحله کیک شما آماده است و می‌توانید آن را همراه با نوشیدنی گرم سرو کنید.

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال

کیک پرتقالی با سس پرتقال بافت نرم و طعم جذابی دارد و پیشنهاد می‌کنیم برای یک بار هم که شده مزه آن را امتحان کنید. روش درست کردن این مدل هم تقریبا مشابه با انواع قبلی است؛ تنها تفاوت در سسی است که باید برای آن آماده کنید. مواد اولیه مورد نیاز و مراحل مختلف درست کردن آن را در ادامه به شما آموزش خواهیم داد:

طرز تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال

کیک پرتقالی با سس پرتقال را باید با استفاده از مواد اولیه زیر درست کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 2 و 2/1 پیمانه
شکر 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری برای سس
تخم‌مرغ 5 عدد
آب پرتقال 1 پیمانه + 2/1 پیمانه برای سس
روغن مایع 2/1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پودر ژله پرتقال 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق مرباخوری

مراحل تهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال

در طرز تهیه کیک پرتقالی خیس با سس پرتقال باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: زرده را از سفیده جدا کنید و درون کاسه‌ای با همزن بزنید.
  • مرحله دوم: رنده پوست پرتقال را هم در ظرف حاوی زرده بریزید و آن‌ها را مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: آب پرتقال و روغن مایع را هم بیفزایید.
  • مرحله چهارم: بکینگ پودر و آرد مخلوط‌شده را الک کرده و سپس در سه مرحله درون ظرف حاوی مواد بریزید.
  • مرحله پنجم: سفیده را به‌صورت جداگانه در ظرفی بزنید تا فرم بگیرد.
  • مرحله ششم: سفیده را کم‌کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مرحله هفتم: قالب دلخواه خود را که برای کیک در نظر گرفته‌اید، چرب کنید. سپس مایه کیک را درون آن بریزید و اجازه دهید با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه پخته شود.
  • مرحله هشتم: در این مدت به سراغ سس پرتقال بروید. آب پرتقال، نشاسته ذرت، شکر، پودر ژله پرتقال و کره را درون ظرفی با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
  • مرحله نهم: پس از پخت کامل کیک سس پرتقال آماده‌شده را روی آن بریزید و میل کنید.

 طرز تهیه کیک پرتقالی خیس بدون فر

برای کسانی که به فر دسترسی ندارند، روش درست کردن این کیک بدون فر انتخاب خوبی است. در این روش نیاز به قابلمه نچسب دارید؛ طعم نهایی کیک هم دقیقا شبیه به همان چیزی خواهد بود که در دستور پخت با فر آن ایجاد می‌شود. مواد اولیه و مراحل پخت با این روش را در ادامه ببینید:

 طرز تهیه کیک پرتقالی خیس بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی خیس بدون فر

برای درست کردن کیک پرتقالی خیس بدون فر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آب پرتقال طبیعی 1 پیمانه
تخم‌مرغ 3 عدد
روغن مایع 1 لیوان
بکینگ پودر 2/1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
پوست پرتقال رنده‌شده 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کیک پرتقالی خیس بدون فر

اکنون برای پخت کیک باید مراحلی را که در ادامه گفته شده‌اند، انجام دهید:

  • مرحله اول: تخم‌مرغ، شکر و وانیل را برای مدت 5 دقیقه درون کاسه با همزن بزنید. بافت نهایی این مخلوط باید کرم و کشدار شود.
  • مرحله دوم: آب پرتقال، روغن و پوست پرتقال را هم داخل ظرف حاوی مواد بریزید و دوباره هم زدن را ادامه دهید.
  • مرحله سوم: آرد و بکینگ پودر الک‌شده را هم به این مواد اضافه کنید و این بار مواد را با لیسک یا قاشق هم بزنید.
  • مرحله چهارم: کف قابلمه مورد نظر خود را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید.
  • مرحله پنجم: قابلمه‌ای را که بزرگ‌تر از قابلمه حاوی مایه کیک است، بردارید و روی شعله متوسط گاز بگذارید.
  • مرحله ششم: سه‌پایه فلزی را درون قابلمه قرار دهید و قالب کیک را روی آن بگذارید.
  • مرحله هفتم: اکنون کافی است روی قابلمه بزرگ‌تر را با درب خودش و دمکنی بپوشانید و به مواد کیک یک ساعت زمان بدهید تا کاملا پخته شود.
  • مرحله هشتم: برای سس پرتقال هم می‌توانید یکی از روش‌هایی را که در مراحل بالا گفته شد، انجام دهید و پس از پخت کامل، آن را روی کیک بریزید.

طرز تهیه کیک پرتقالی فرانسوی

در طرز تهیه کیک پرتقالی فرانسوی، بافت نهایی اسفنجی‌مانند و بسیار جذاب و طعم آن واقعا دلپذیر خواهد بود. در این دستور پخت از ماست یا شیر استفاده نمی‌شود و همه چیز طعم واقعی پرتقال را می‌دهد. این مدل کیک در بسیاری از کافه‌های فرانسه سرو می‌شود و یکی از پرطرفدارترین خوراکی‌ها در این کشور است. مواد اولیه مورد نیاز و مراحل پخت آن را می‌توانید در ادامه ببینید:

طرز تهیه کیک پرتقالی فرانسوی

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی فرانسوی

درست کردن کیک پرتقالی فرانسوی با استفاده از موادی که آن‌ها را در جدول زیر نام برده‌ایم، انجام می‌شود:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم‌مرغ 3 عدد
آب پرتقال 3/2 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق چای‌خوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کیک پرتقالی فرانسوی

بعد از آماده‌سازی مواد بالا، باید مراحل زیر را تا انتها انجام دهید:

  • مرحله اول: در کاسه‌ای تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که ترکییی کرم‌رنگ و حجیم را به شما بدهد.
  • مرحله دوم: پوست پرتقال رنده‌شده و روغن مایع را هم به کاسه اضافه کنید.
  • مرحله سوم: آرد را دوبار الک کرده و همراه با بکینگ پودر در 3 تا 4 مرحله داخل ظرف حاوی مواد بریزید.

نکته: هم زدن آرد باید با استفاده از لیسک انجام شود.

  • مرحله چهارم: قالبی را به دلخواه خود در نظر بگیرید و آن را با کره چرب کنید.
  • مرحله پنجم: کمی آرد در ته قالب بپاشید و مایه کیک را داخل آن بریزید. قالب را چند بار روی سطح مسطح بکوبید تا مواد به‌طور کاملا یکنواخت داخل آن قرار گیرند.
  • مرحله ششم: پس از 40 دقیقه کیک را از داخل فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شود. سپس آن را از قالب درآورید و با پودر قند تزئین کنید.

نکات لازم در طرز تهیه کیک پرتقالی خیس

در طرز تهیه کیک پرتقالی خیس مانند طرز تهیه کیک فنجانی ساده یا هر نوع کیک دیگری باید نکاتی را مدنظر قرار دهید:

  • اگر می‌خواهید کیک تلخ نشود، آب پرتقال را با دستگاه آب مرکبات‌گیری آماده کنید.
  • موادی که برای پخت کیک استفاده می‌کنید، باید به دمای محیط برسند.
  • موقع رنده کردن پوست پرتقال، قسمت سفید رنگ آن را جدا کنید.
  • منتظر بمانید تا کیک خنک شود؛ سپس سس را روی آن بریزید.

نکات لازم در طرز تهیه کیک پرتقالی خیس

اصول نگهداری کیک پرتقالی خیس

کیک پرتقالی خیس مانند آنچه که در طرز تهیه چیز کیک یخچالی گفته شد، باید درون ظرفی دربسته و داخل یخچال نگهداری شود. در این صورت حتی تا یک هفته هم امکان استفاده از آن را خواهید داشت.

روش جلوگیری از خراب شدن کیک پرتقالی خیس

قرار گرفتن کیک پرتقالی خیس در فضای بیرون از یخچال باعث خشک یا بیات شدن آن می‌شود و در شرایطی ممکن است ترکیبات داخل آن فاسد شوند. بنابراین بهتر است که سریع آن را درون یخچال بگذارید.

بهترین جایگزین ها برای طرز تهیه کیک پرتقالی خیس

در طرز تهیه کیک پرتقالی خیس می‌توانید به جای آب پرتقال از آب نارنگی یا یافا هم استفاده کنید. در این صورت طعم نهایی احتمالا شیرین‌تر خواهد بود.

کیک پرتقالی خیس، کیکی با عطر و طعم فراموش نشدنی…

در متن بالا طرز تهیه کیک پرتقالی خیس را به چند روش مختلف برای شما توضیح داده و نکات تهیه و نگهداری آن را برایتان گفتیم. پیشنهاد می‌کنیم این کیک را حتما تهیه کرده و یک عصرانه دلچسب برای خانواده تدارک ببینید. البته، اگر احساس می‌کنید که مراحل تهیه کیک سخت یا طولانی است و حوصله تهیه آن را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. به این منظور در قسمت سفارش آنلاین کیک و شیرینی اسنپ فود ، کیک دلخواه خود را سفارش داده و در محل اقامتتان تحویل بگیرید.

سوالات متداول

در طرز تهیه کیک پرتقالی خیس می‌توانیم از گردو هم استفاده کنیم؟

بله؛ در این صورت طعم نهایی بسیار جذاب خواهد شد.

کیک پرتقالی خیس را می‌توانیم با آب پرتقال آماده هم درست کنیم؟

بله؛ اما طعم پرتقال طبیعی بهتر و متفاوت‌تر است.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود