آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
آموزش آشپزی
4/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه انواع دسرهای تابستانی یخچالی

مینا اسماعیل بیگی 24 فروردین 1403 15 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

گرمای طاقت‌فرسای تابستان، گاه میل به خوردن هر نوع خوراکی را از انسان می‌گیرد، اما در این روزهای گرم چه چیزی می‌تواند دلچسب‌تر از یک دسر خنک و خوشمزه در این فصل باشد؟ دسرهای یخچالی، ناجی شما در گرمای خسته‌کننده تابستان هستند. این دسرها نه‌ تنها خنک و دلچسب هستند؛ بلکه به دلیل عدم نیاز به پخت به‌ راحتی و در کم‌ترین زمان تهیه می‌شوند.

 

انواع دسرهای تابستانی یخچالی، دلچسب و خنک

در این مقاله، طرز تهیه انواع دسرهای تابستانی یخچالی را به شما آموزش می‌دهیم. از دسرهای ساده و سریع گرفته تا دسرهای مجلسی و لاکچری، در این مقاله برای هر سلیقه‌ای دسری وجود دارد.

با ما همراه باشید تا با دنیای خنک و خوشمزه دسرهای تابستانی یخچالی آشنا شوید.

انواع دسرهای تابستانی یخچالی + دستور تهیه کامل آن‌ها

دنیای دسرهای یخچالی، دنیایی از رنگ‌ها و طعم‌های بی‌نظیر است. از دسرهای میوه‌ای و ژله‌ای گرفته تا دسرهای کرمی و پودینگی، برای هر سلیقه‌ای یک دسر یخچالی خوشمزه در این دنیا پیدا می‌شود.

 

تنوع بی‌نظیر دسرهای تابستانی یخچالی

ژله بستنی، چیزکیک یخچالی، موس شکلاتی، پاناکوتا و فالوده و کلی دسرهای خنک و لذیذ دیگر که برای درست‌کردن آن‌ها اصلاً به فر نیازی نیست و در زمانی کوتاه تهیه می‌شوند.

انواع دسر با بستنی

بستنی دسری محبوب و دوست‌داشتنی برای همه افراد در هر رده سنی است که می‌توان از آن در انواع دسرهای مختلف استفاده کرد. دسرهای بستنی با ترکیب طعم‌ها و رنگ‌های مختلف، مزه بسیار عالی و خنکی دارند که جان آدم را تازه می‌کنند.

 

دسر با بستنی، طعمی دلپذیر برای همه، چه پیر و چه جوان

دنیای دسرهای بستنی، دنیایی از تنوع و خلاقیت است. از دسرهای ساده و سریع تا دسرهای مجلسی و پُر زرق‌وبرق برای هر ذائقه‌ای، دسری خاص دارد.

البته دسرهای شکلاتی نیز از انواع دسرهای تابستانی یخچالی محبوب هستند که طرز تهیه آن‌ها مفصل و مرحله‌به‌مرحله در بلاگ اسنپ فود آموزش ‌داده ‌شده است.

طرز تهیه ژله بستنی سه‌رنگ

یکی از خاص‌ترین رسپی‌های دسر با بستنی، ژله بستنی سه‌رنگ است که هم ظاهری اشتهاآور دارد و هم طعم آن بی‌نظیر است.

 

ژله بستنی سه‌رنگ، یک دسر خوش‌رنگ و لعاب و اشتهاآور

این دسر ساده، اما خوشمزه یک انتخاب عالی برای مناسب‌های مختلف است از تولد در یک عصر گرم تابستانی گرفته تا دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی، این دسر همه را راضی خواهد کرد.

میزان کالری در هر 100 گرم 178 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 2 ساعت و 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 10 نفر
درجه سختی متوسط

 

برای درست‌کردن ژله بستنی سه‌رنگ، مواد زیر را از قبل آماده کنید:

پودر ژله قرمز (مثل پودر ژله آلبالو) 1 بسته
پودر ژله آبی (مثل پودر ژله بلوبری) 1 بسته
پودر ژله بی‌رنگ آلوئه‌ورا 1 بسته
بستنی وانیلی 500 گرم
آب جوش 3 لیوان

 

دستور تهیه:

مرحله اول: بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید و در یک ظرف شیشه‌ای بریزید. اجازه دهید تا در محیط نرم شود و به دمای محیط برسد.

مرحله دوم: یک بسته پودر ژله قرمز را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید. ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا ژله به طور کامل در آب حل شود. سپس 150 گرم بستنی آب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا بستنی و ژله خوب با هم مخلوط شده و ترکیب یکدست شود.

مرحله سوم: مایه ژله قرمز و بستنی را داخل لیوان بریزید و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

 

ژله بستنی چندرنگ، یک دسر عالی برای جشن تولد

مرحله چهارم: برای درست‌کردن ژله بستنی آلوئه‌ورا نیز باید مراحل 2 و 3 را با پودر ژله آلوئه‌ورا (بدون رنگ) و 150 گرم بستنی وانیلی تکرار کنید. ترکیب این ژله و بستنی را روی بستنی ژله‌ای قرمز بریزید و دوباره لیوان را داخل یخچال برگردانید تا این قسمت از دسر نیز فرم بگیرید و ببندد.

مرحله پنجم: پودر ژله بلوبری (آبی) نیز با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بنماری ذوب کنید و سپس با 150 گرم بستنی وانیلی ترکیب کنید. این ترکیب را نیز داخل لیوان‌ها و روی دولایه دیگر دسر بریزید و دوباره لیوان‌ها را در یخچال بگذارید تا ژله بستنی سه‌رنگ کاملاً سفت شود.

در آخر وقتی که ژله بسته کاملاً فرم گرفت، آن را از یخچال بیرون آورده و با برش‌هایی از میوه تازه و خامه فرم‌گرفته تزیین کنید.

طرز تهیه بستنی ماست و توت‌فرنگی

بستنی ماست و توت‌فرنگی یکی از محبوب‌ترین دسرهای تابستانی است که با ترکیب طعم ترش‌وشیرین توت‌فرنگی و خنکای ماست، طعمی بی‌نظیر و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.

 

دسر بستنی ماست و توت‌فرنگی با مزه‌ای ملس و دلپذیر

این دسر نه ‌تنها خوشمزه است، بلکه به دلیل استفاده از ماست، به‌عنوان یک دسر سالم و کم‌چرب، یک خوراکی عالی برای افرادی است که رژیم دارند.

میزان کالری در هر 100 گرم 92 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 50 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

اگر زمان زیادی ندارید و چیزی نمانده که مهمان‌ها سر برسند می‌توانید با مطالعه طرز تهیه دسر فوری در بلاگ اسنپ فود، یک دسر عالی درست کرده و بهترین پذیرایی را داشته باشید.

مواد موردنیاز برایی تهیه بستنید ماست و توت‌فرنگی عبارت‌اند از:

ماست یونانی نصف لیوان
توت‌فرنگی خردشده 1 لیوان
عسل 1.4 لیوان
پوست لیمو رنده‌شده (در صورت تمایل) نصف قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل 1 قاشقق چای‌خوری

 

دستور تهیه:

مرحله اول: ماست یونانی را در یک ظرف بریزید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

مرحله دوم: توت‌فرنگی‌ها را بشویید و به‌صورت اسلایس‌های ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را در پلاستیک زیپ‌دار بریزید و برای این که یخ بزنند در فریزر بگذارید. البته می‌توانید با استفاده از مخلوط‌کن یا غذاساز توت‌فرنگی‌ها را پوره کنید و بعد در فریزر قرار دهید.

مرحله سوم: پس از این که ماست و توت‌فرنگی‌ها یخ زدند. آن‌ها را با هم در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا مخلوطی یکدست درست شود.

 

بستنی ماست و توت‌فرنگی، یک دسر ساده و خوشمزه برای روزهای گرم تابستان

مرحله چهارم: عسل، پوست لیموی رنده شده و وانیل را به مخلوط بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا به طور یکنواخت همه مواد مخلوط با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: مایه بستنی را در قالب موردنظرتان بریزید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس قالب را بیرون بیاورید و بستنی را با قاشق هم بزنید تا بافت آن پفکی شود.

مرحله ششم: اجازه دهید تا بستنی به مدت 50 دقیقه دیگر در فریزر بماند تا سفت شود. سپس آن را از فریزر خارج کنید و برای 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در آخر با قاشق اسکوپ‌های زیبای بستنی را در پیاله بکشید و با اسلایس‌های توت‌فرنگی تزیین کنید.

طرز تهیه دسر توت‌فرنگی و بستنی

دسر توت‌فرنگی و بستنی، یکی از محبوب‌ترین انواع دسرهای تابستانی یخچالی است. این دسر ترکیبی از مزه ملس توت‌فرنگی و طعم دلپذیر و شیرین بستنی است. دسر توت‌فرنگی و بستنی، رسپی‌های مختلفی دارد که در این مقاله طرز تهیه دسر توت‌فرنگی با ژله را به شما آموزش می‌دهیم.

میزان کالری در هر 100 گرم 150 کالری
زمان آماده‌سازی 4 ساعت
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

یکی از بهترین ایده‌ها برای پذیرایی از مهمان‌ها دسر مگنولیا است. طرز تهیه این دسر شیک و مجلسی و درعین‌حال ساده را می‌توانید در بلاگ اسنپ فود یاد بگیرید.

 

دسر توت‌فرنگی و بستنی با تنوعی باورنکردنی

برای درست‌کردن دسر توت‌فرنگی و بستنی با ژله، مواد زیر را تهیه کنید:

بستنی وانیلی 1 لیوان
توت‌فرنگی 6 عدد
ژله توت‌فرنگی 1 بسته
آب جوش 1 لیوان

 

دستور تهیه:

مرحله اول: در ابتدای کار به سراغ درست‌کردن ژله بروید. پودر ژله توت‌فرنگی را در یک‌کاسه بریزید و 1  لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.

کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و مدام هم بزنید تا دانه‌های ژله ذوب و در آب کامل حل شوند. بعد از حل‌شدن ذرات پودر ژله، کاسه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله دوم: در ادامه توت‌فرنگی‌ها را بشویید و ریز خرد کنید. سپس توت‌فرنگی‌های خرد شده و بستنی وانیلی را در مخلوط‌کن بریزید و آن‌ها را با هم میکس کنید تا ترکیب یکدستی درست شود.

 

دسر توت‌فرنگی و بستنی با ژله، یک دسر سه‌لایه خوش‌طعم

مرحله سوم: یک‌سوم از ژله خنک شده را در قالب موردنظر خود بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شده و کمی خودش را بگیرد.

مرحله چهارم: حالا مخلوط توت‌فرنگی و بستنی را از مخلوط‌کن خارج کرده و با یک‌سوم دیگر از ژله مخلوط کنید. این مخلوط را به ‌آرامی روی ژله داخل قالب بریزید و قالب را مجدداً در یخچال قرار دهید تا لایه دوم نیز خودش را بگیرد.

مرحله پنجم: باقی‌مانده ژله را نیز به ‌آرامی روی لایه دوم بریزید و قالب را برای 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر کاملاً خودش را بگیرد. پس از این مدت دسر را بیرون آورده و سرو کنید.

طرز تهیه کیک‌بستنی

یکی از شیک‌ترین انواع دسرهای مجلسی کیک‌بستنی است که ظاهری فوق‌العاده زیبا و طعمی لذیذ دارد. در تهیه کیک‌بستنی می‌توانید از هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید.

میزان کالری در هر 100 گرم 300 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 1 ساعت
زمان لازم برای پخت 50 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی متوسط

 

از دسرهای خوشمزه و لذیذی که می‌توانید برای ماه مبارک رمضان و افطار درست کنید، دسر کاسترد است. در بلاگ اسنپ فود طرز تهیه دسر کاسترد با 5 طعم مختلف آموزش‌داده‌ شده است. با مطالعه آن می‌توانید هر روز یک سفره افطار متفاوت پهن کنید.

 

کیک‌بستنی، یک دسر متفاوت برای میان‌وعده یک روز طولانی

برای درست‌کردن دسر کیک‌بستنی به این مواد نیاز دارید:

تخم‌مرغ 3 عدد
شیر 3.4 پیمانه
روغن‌مایع 3.4 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
وانیل 1.8 قاشق چای‌خوری
آرد قنادی 1.5 پیمانه
شکر 3.4 پیمانه
موز 1 عدد
بستنی وانیلی 2 عدد
خامه فرم گرفته به مقدار لازم

 

دستور تهیه:

مرحله اول: تخم‌مرغ، وانیل و شکر را در یک ظرف ریخته و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.

مرحله دوم: پودر کاکائو را در شیر حل کنید و به مخلوط تخم‌مرغ بیفزایید و با آن مخلوط کنید تا یکدست شود. روغن‌مایع را نیز داخل ترکیب ریخته و ترکیب هم بزنید.

مرحله سوم: آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و سپس الک کنید و بعد به ترکیب سایر مواد اضافه نمایید و با لیسک مواد را مخلوط کنید.

مرحله چهارم: فر را روی 170 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و قالب کیک را چرب کنید.

 

کیک‌بستنی، یک‌لایه کیک اسفنجی دلچسب و یک‌لایه بستنی خنک و لطیف

مرحله پنجم: مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 40 الی 50 دقیقه در فر بپزید.

مرحله ششم: بستنی را در بیرون از یخچال بگذارید تا در دمای محیط آب شود.

مرحله هفتم: بعد از پخت کیک، آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک‌شدن، قسمت گنبدی کیک را جدا کنید و در وسط کیک یک حفره ایجاد نمایید. خرده‌های کیک را برای تزیین کنار بگذارید.

مرحله هشتم: بستنی آب شده را داخل کیک بریزید و موز را روی بستنی قرار دهید و دوباره روی موز بستنی بریزید. سپس لایه گنبدی کیک را روی حفره قرار دهید و به مدت 5 تا 7 ساعت در فریزر قرار دهید.

در نهایت برای تزیین خامه فرم گرفته را روی کیک بمالید و از خرده‌های کیک روی خامه بپاشید.

دسر تابستانی با انبه

انبه، میوه‌ای گرمسیری با طعمی شیرین و دلچسب است که به‌عنوان “پادشاه میوه‌ها” شناخته می‌شود. این میوه سرشار از ویتامین A، ویتامین C و فیبر است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. انبه به دلیل طعم و خواص خود در تهیه انواع دسرهای تابستانی یخچالی از جمله  میلک‌شیک انبه  و کرم انبه استفاده می‌شود.

 

دسر تابستانی یخچالی با انبه، لذیذ و مقوی

طرز تهیه میلک شیک انبه

میلک‌شیک انبه، نوشیدنی خنک و خوشمزه‌ای است. این نوشیدنی بهترین انتخاب برای فرار از گرما است.

میزان کالری در هر 100 گرم 250 گرم
زمان لازم برای آماده‌سازی 10 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 2 نفر
درجه سختی آسان

 

تیرامیسو یک دسر محبوب ایتالیایی با بافتی نرم و چندلایه است که رسپی‌های متنوعی دارد. اگر دوست دارید خاص‌ترین دسرها را تهیه کنید، توصیه می‌کنیم طرز تهیه تیرامیسو را در بلاگ اسنپ فود مطالعه فرمایید.

مواد لازم برای تهیه میلک‌شیک انبه عبارت‌اند از:

انبه 2 عدد متوسط
بستنی وانیلی 2 لیوان
شیر سرد 2 لیوان

 

دستور تهیه:

مرحله اول: پوست انبه را جدا کنید و گوشت میوه را به‌صورت مکعبی خرد کنید.

 

میلک شیک انبه، یک نوشیدنی خنک‌کننده

مرحله دوم: انبه‌های خرد شده، بستنی وانیلی و شیر سرد را داخل مخلوط‌کن ریخته و با هم میکس کنید تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم: میلک‌شیک آماده شده را داخل لیوان‌های بزرگ بریزید و بگذارید تا زمان سرو در یخچال بمانند.

طرز تهیه کرم انبه

دسر کرم انبه، دسری خوشمزه و آسان است که با طعم گرمسیری انبه، بافتی خامه‌ای و ژلاتینی و لطیف دارد. طرز تهیه این دسر خیلی راحت است.

میزان کالری در هر 100 گرم 180 کالری
زمان آماده‌سازی 40 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی متوسط

 

مواد لازم برای تهیه کرم انبه عبارت‌اند از:

انبه 1 عدد درشت
شیر 3 پیمانه
شکر 3.4 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق سوپ‌خوری
آب 1.2 پیمانه
خامه 150 گرم
وانیل به مقدار لازم

 

دستور تهیه:

مرحله اول: ژلاتین را در آب سرد حل کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین به‌صورت بن ماری ذوب شود.

مرحله دوم: شیر و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر حل شود.

مرحله سوم: خامه را در بیرون یخچال قرار دهید و به دمای محیط برسانید و به همراه وانیل به شیر اضافه کرده و با آن مخلوط کنید.

 

کرم انبه، یک دسر تابستانی مغذی و پرخاصیت

مرحله چهارم: انبه را پوست بگیرید، هسته آن را جدا کرده و با استفاده از گوشت‌کوب برقی آن را پوره کنید.

مرحله پنجم: سپس ژلاتین را به انبه افزوده و با آن مخلوط کنید.

مرحله ششم: مخلوط انبه را داخل شیر ریخته و با آن مخلوط کنید و از صافی عبور دهید.

مرحله هفتم: در مرحله بعدی مخلوط را در قالب سیلیکونی بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله هشتم: در آخر دسر را از قالب جدا کرده و با گل‌های خوراکی یا اکلیل خوراکی آن را تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه میلک‌شیک نوتلا

میلک شیک نوتلا، نوشیدنی خنک و خوشمزه‌ای است که با ترکیب طعم گرمسیری نوتلا و خنکای شیر، طعمی بی‌نظیر و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.

میزان کالری در هر 100 گرم 150 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 5 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 2 نفر
درجه سختی آسان

 

طرز تهیه دسر شاتوت نیز یکی از بی‌نظیرترین و بهترین آموزش‌ها در بلاگ اسنپ فود است. با یادگرفتن این طرز تهیه می‌توانید یک دسر لذیذ و خوشمزه در زمانی کوتاه آماده کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

مواد اولیه موردنیاز برای تهیه میلک‌شیک نوتلا، شامل لیست زیر است:

شیر سرد 1 لیوان
نوتلا 4 قاشق غذاخوری
بستنی 1 پیمانه

دستور تهیه:

 

میل شیک نوتلا، نوشیدنی خنک با دستور تهیه ساده

مرحله اول: همه مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید و به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه با هم میکس کنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم: میلک‌شیک را در لیوان بریزید و با سس شکلات یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

یکی از ساده‌ترین انواع دسرهای تابستانی یخچالی، دسر پاناکوتا شکلاتی است که به ‌راحتی درست می‌شود.

میزان کالری در هر 100 گرم 200 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 10 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر
درجه سختی آسان

 

اگر به دنبال یک نوشیدنی بی‌نظیر و پرخاصیت برای روزهای گرم تابستان هستید اسموتی یخی هندوانه، ایده‌آل‌ترین نوشیدنی است که هم شما را خنک می‌کند و خواص فراوانی برای بدن دارد. اسموتی یخی هندوانه با طرز تهیه آسان را در بلاگ اسنپ فود یاد بگیرید.

 

پاناکوتا شکلات، دسری که عاشق مزه‌اش خواهید شد!

این مواد را برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی آماده کنید:

شکلات تخته‌ای 50 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق چای‌خوری
شیر 2 لیوان
خامه 1.4 پیمانه
شکر 10 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1.2 قاشق چای‌خوری

 

دستور تهیه:

مرحله اول: شیر و خامه را از یخچال بیرون آورده و بگذارید تا با دمای محیط سازگار شوند. سپس نصف شیر را با پودر ژلاتین در کاسه‌ای بریزید و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین در شیر ذوب و حل شود.

مرحله دوم: سپس خامه را با نصف دیگر شیر در قابلمه‌ای مخلوط کنید و روی حرارت کم قرار دهید. شکر را نیز داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا حل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات رنده شده، پودر کاکائو، وانیل و مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه کنید.

 

پاناکوتا شکلات، یک دسر خوشمزه و مجلسی

مرحله سوم: حالا مواد را به طور کامل با هم  مخلوط کنید. بعد مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر حالت بگیرد و ببندد.

مرحله چهارم: پاناکوتا را از یخچال بیرون آورده و روی آن بشقابی قرار دهید و قالب را برگردانید. سپس با خامه تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه فالوده طالبی

فالوده طالبی، دسری محبوب و سنتی ایرانی است که با طعم خنک و دلچسب طالبی و رشته‌های فالوده، دسری بی‌نظیر و گوارا را برای روزهای گرم تابستان است.

کوکتل طالبی نیز یکی از بهترین نوشیدنی‌هایی است که با طالبی درست می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم با مطالعه بلاگ اسنپ فود طرز تهیه این نوشیدنی دلپذیر و انرژی‌زا را یاد بگیرید.

میزان کالری در 100 گرم 60 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

برای تهیه فالوده طالبی به این مواد نیز دارید:

طالبی 2 عدد متوسط
شکر 4 قاشق غذاخوری
تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
آب و یخ به مقدار لازم

 

دستور تهیه:

مرحله اول: در ابتدای کار تخم شربتی را آماده کنید. تخم شربتی را با آب ولرم بخیسانید تا پف کند. پس از این که تخم شربتی پف کرد، آب اضافی آن را دور بریزید و تخم شربتی را داخل قالب یخ بریزید و در یخچال قرار دهید تا ظاهری بهتر داشته باشد.

 

فالوده طالبی، یک دسر بی‌نهایت گوارا

مرحله دوم: طالبی را پوست بگیرید و 4 قاچ کنید. سپس 1 قاچ را کنار بگذارید و بقیه آن‌ها را رنده کنید. قاچ باقی‌مانده طالبی را با اسکوپ به صورت دایره‌ای اسکوپ بزنید.

مرحله سوم: طالبی رنده شده، شکر، گلاب و کمی آب را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس اسکوپ‌های طالبی را روی فالوده گذاشته و کاسه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله چهارم: فالوده را از یخچال خارج کنید. چند یخ و تخم شربتی به آن افزوده و برای تزیین آن از برگ گل محمدی استفاده کنید.

در این روزهای گرم تابستان، فالوده بیشتر از هر چیز دیگری می‌چسبد و فالوده شیرازی که بهترین آن است. طرز تهیه فالوده شیرازی را به سبک اصیل شیرازی در بلاگ اسنپ فود آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه موس آلبالو

موس آلبالو یکی از انواع دسرهای تابستانی یخچالی است که طعمی ترش‌وشیرین دارد. این دسر خوشمزه و پرخاصیت دسری مناسب برای پذیرایی از مهمان‌ها در جشن‎‌ها و دورهمی‌های آخر هفته است.

میزان کالری در 100 گرم 180 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 10 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی متوسط

 

برای تهیه موس آلبالو ابتدا مواد اولیه را آماده کنید:

آلبالو بدون هسته 500 گرم
آب 1 لیوان
شکر 1.2 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1.4 قاشق چای‌خوری
خامه قنادی 1 پیمانه

 

دستور تهیه:

مرحله اول: ابتدا آلبالوها را شسته و دم آن‌ها را جدا کرده و هسته آن‌ها را خارج کنید. سپس آلبالوهای بدون هسته را با 1.4 آب در مخلوطکن ریخته و پوره کنید.

 

موس آلبالو، یک دسر عالی برای عصرانه

مرحله دوم: باقی آب را به همراه شکر و ژلاتین در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را مرتب هم بزنید تا شکر و ذرات ژلاتین کامل در آب حل شوند.

مرحله سوم: مخلوط ژلاتین را از روی حرارت بردارید، صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را به پوره آلبالو اضافه کنید. وانیل را نیز داخل ترکیب ریخته و هم بزنی تا یکدست و یکنواخت شود.

مرحله چهارم: خامه قنادی را با همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بزنید تا فرم بگیرد. سپس مایه آلبالو را به تدریج به خامه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

مرحله پنجم: قالب موردنظر را با کمی روغن چرب کنید، مایه موس را داخل آن بریزید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

 

موس آلبالو، دسری ترش‌وشیرین

مرحله ششم: موس را از یخچال خارج  کرده و با چاقوی تیز و خیس آن را از اطراف قالب را جدا کنید. می‌توانید قالب را چند دقیقه در آب جوش بگذارید و سپس با دست کناره‌های موس را به سمت مرکز بکشید تا راحت‌تر از قالب جدا شود.

مرحله هفتم: دیسی روی قالب قرار دهید و موس را در آن برگردانید. با استفاده از انواع کمپوت و میوه‌های تازه موس آلبالو را تزیین و سرو نمایید.

در آخر…

همانطور که  در بالا خواندید انواع دسرهای تابستانی یخچالی دنیایی از رنگ‌ها و طعم‌های بی‌نظیر هستند که می‌توانند خنکای دلچسبی را در گرمای طاقت‌فرسای تابستان به شما هدیه دهند. تنوع این دسرها به‌قدری زیاد است که برای هر سلیقه‌ای، یک دسر یخچالی خوشمزه می‌توان پیدا کرد.

 

انواع دسرهای یخچالی، شیرین‌کننده روزهای تابستان

با کمک‌گرفتن از آموزش‌های اسنپ فود و به‌کارگیری خلاقیت خود برای روزهای گرم تابستان که در پیش داریم، دسرهای خوشمزه و خنک‌کننده درست کرده و روزهای گرم و کسل‌کننده خود را شیرین کنید.

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود