گوشت چرخ کرده یکی از مواد غذایی پرکاربرد است. در ایران نیز غذاهای مختلفی با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. این مدل از گوشت نسبت به گوشت تکه ای کاربرد بیشتری دارد و کودکان نیز آن را بیشتر دوست دارند. در این مطلب قصد داریم به معرفی انواع پلو با گوشت چرخ کرده بپردازیم.
معرفی انواع غذا با گوشت چرخ کرده
علاوه بر پلوها، خورشت و خوراک های دیگری وجود دارد که در دستور پخت آنها گوشت چرخ کرده وجود دارد.
عدس پلو با گوشت چرخ کرده
عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. مواد اصلی این غذای اصیل ایرانی گوشت چرخ کرده، برنج و عدس می باشد. برخی افراد ترجیح می دهند علاوه بر گوشت و عدس از کشمش و یا خرما نیز استفاده کنند. در کنار عدس پلو می توان انواع ترشی و ماست را سرو کرد. معمولاً روی عدس پلو را با پیاز داغ و کشمش پلویی تزئین می کند.
کتلت
کتلت یکی دیگر از غذاهایی است که با گوشت چرخ کرده درست می شود. این غذا یکی از خاطره انگیز غذاهای ایرانی است که همراه با نان خورده می شود. مواد اصلی کتلت شامل گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز و انواع ادویه است. بسیاری از افراد بنا بر سلیقۀ شخصی از سیر نیز استفاده می کنند. در کنار این خوراک می توان گوجه، خیار شور و انواع سس را سرو کرد.
ماکارونی با گوشت چرخ کرده
ماکارونی که اصالت ایتالیایی دارد یک مدل از پاستا محسوب می شود. ماکارونی در ایران در شکل ها و فرم های مختلف در بازار وجود دارد. این غذا که بسیار مورد علاقۀ کودکان نیز هست با استفاده از گوشت چرخ کرده درست می شود. البته برخی به جای گوشت چرخ کرده از سویا استفاده کرده و یا گوشت و سویا را مخلوط می کنند.

اما روش صحیح آن با گوشت چرخ کرده است. لازم به ذکر است که ماکارونی یکی از پرطرفدارترین غذاها در دنیا به حساب می آید و در کشورهای مختلف نیز با دستور پخت های گوناگون درست می شود. در مجله اسنپ فود طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده را به صورت مفصل توضیح داده ایم.
لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده
لوبیا پلو یکی از غذاهای مخلوط برنجی است. لوبیا پلو دستورهای پخت مختلفی دارد. احتمالاً لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده نسبت به باقی شیوه ها معمول تر باشد. در صورتی که لوبیا پلو با گوشت تکه ای در بعضی مناطق باب تر است و این مدل را ترجیح می دهند.
لازم به ذکر است که لوبیا پلو علاوه بر گوشت قرمز با مرغ نیز پخته می شود و طرفداران خود را دارد. این غذا را بیشتر در فصل بهار که لوبیا سبز تازه در دسترس است درست می شود. البته اکثراً لوبیا سبز را در فصل بهار تهیه کرده و برای مصرف در فصول دیگر در فریزر نگهداری می کنند. طرز تهیه لوبیا پلو را نیز می توانید در مجله اسنپ فود بخوانید.

کلم پلو شیرازی
کلم پلوی شیرازی غذای محلی استان فارس است. این غذا در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد. البته که کلم پلو را در نقاط مختلف کشور به روش های گوناگونی درست می کنند. اما روش اصلی تهیۀ کلم پلوی شیرازی استفاده از کلم قمری، گوشت چرخ کرده، برنج، سبزیجات و انواع ادویه است.
به طور مثال در تهران معمولاً به این غذا رب اضافه می کنند. اما رنگی اصلی کلم پلوی شیرازی کاملاً سبز است. در استان فارس گوشت این غذای محلی را به شکل قلقلی درآورده و روی غذا قرار می دهند.
لازانیا
لازانیا یک غذای محبوب بین المللی است. لازانیا را باید درون فر درست کنید. در این غذا نیز از گوشت چرخ کرده استفاده می شود. لازانیا همیشه یکی از غذاهای مورد علاقۀ کودکان بوده است. ترکیبات این غذا شامل پاستای ورقه ای، پنیز پیتزا، سس مایونز و کچاپ، قارچ و انواع سبزیجات است. البته لازم به ذکر است که لازانیا را تنها با گوشت درست نمی شود.
لازانیای سبزیجات نیز در سراسر دنیا طرفداران مخصوص به خود را دارد. در لازانیای سبزیجات معمولاً قارچ، فلفل دلمه ای، اسفناج، کدو و ریحان تازه وجود دارد. طرز تهیه لازانیا را می توانید در مجله اسنپ فود مطالعه کنید.

کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از غذاهای سنتی ایران است. این غذا در میان دیگر غذاهای سنتی جایگاه ویژه ای دارد و با هیچ یک از کباب های رستورانی قابل قیاس نیست. مواد تشکیل دهندۀ این غذا شامل پیاز و گوشت چرخ کرده می شود. به طور معمول برای تهیه کباب تابه ای از گوشت گوسفند استفاده می شود. دلیل استفاده از گوشت گوسفند چربی بالای آن نسبت به گوشت گوساله است. جالب است بدانید که در بعضی نقاط ایران کباب تابه ای را مرغ نیز درست می کنند.
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از غذاهای محلی آذربایجان می باشد. این غذای محلی در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد و در برخی از رستورانها نیز سرو می شود. کوفته یک غذای کامل است و برای ناهار و شام مناسب می باشد. مواد تشکیل دهندۀ کوفته تبریزی شامل گوشت چرخ کرده، لپه، برنج، تخم مرغ، سبزی های معطر، رب گوجه فرنگی و انواع ادویه است.
طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه فوت و فن های خاص خود را دارد. گوشت چرخ کرده ای که برای تهیۀ کوفته تبریزی مصرف می شود نیمه چرب است. زیرا که گوشت چرب گوسفندی راحت وا می رود. پس اگر تمایل دارید این غذا را برای اولین بار در خانه درست کنید، بهتر است گوشت گوسفند و گوساله را مخلوط کنید.
همبرگر
همبرگر یکی از محبوب ترین غذاهای فست فودی در سراسر دنیاست. می توان گفت همبرگر پرطرفدارترین ساندویچ در جهان محسوب می شود. این غذای جذاب و خوشمزه از گوشت چرخ کرده درست می شود. همبرگر را در خانه نیز می توانید تهیه کنید تا از سالم بودن آن اطمینان داشته باشید. درست کردن این غذا نیز روش های خاص خودش را دارد. اگر در تهران زندگی می کنید و می خواهید برگر سفارش دهید می توانید بهترین برگرهای تهران را شناسایی کنید و از اسنپ فود سفارش دهید یا خودتان در منزل تهیه کنید. فقط پیشنهاد می کنیم حتما قبل از آن دستور تهیه همبرگر را مطالعه کنید.

جالب است بدانید که سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد همبرگر در جهان به فروش می رسد. رقم زیادی که نسبت به دیگر غذاها به میزان قابل توجهی بالاتر است. از دیگر نکات جالب در مورد همبرگر این است که ماه می میلادی ماه جهانی همبرگر به حساب می آید و ۲۸ این ماه روز جهانی همبرگر است. در این ماه نیز فروش این غذا افزایش می باید.
پیتزا قارچ و گوشت
پیتزا قارچ و گوشت هم به عنوان آخرین غذای پیشنهادی ما با گوشت چرخ کرده تقدیم به شما. در مقاله طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت می توانید با نحوه پخت آن به طور دقیق آشنا شوید.
همانطور که خواندید غذاهای زیادی وجود دارد که با گوشت چرخ کرده می توان درست کرد. در این مطلب سعی کردیم انواع غذا با گوشت چرخ کرده را معرفی کنیم. البته تعداد آنها خیلی بیشتر است. اما تعدادی که گفته شد، شاید معروف ترین آنها باشد.
اگر به تهیه غذا با گوشت علاقه مند هستید:
طرز تهیه کباب تابه خانگی خوشمزه و دلچسب