دسر کاسترد، دسری بسیار لذیذ و خوش طعم است که با طعمها و روشهای متفاوتی تهیه میشود. با دنبال کردن طرز تهیه دسر کاسترد، میتوانید یک دسر خوشمزه و خوش آب و رنگ را به میز غذای خود اضافه کنید. اگر شما نیز علاقهمند به یاد گرفتن طرز تهیه کاسترد هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
دسر خوشمزه کاسترد |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
پودر کاسترد چیست؟
پیش از هر چیزی بهتر است که کمی درباره پودر کاسترد بدانیم. این، پودری آماده است که به پودر نشاسته شباهت زیادی دارد و از آن برای تهیه انواع دسر و کرم استفاده میشود.
دسر کاسترد ساده

کاسترد یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین دسرهای جهان است.
همان طور که در ابتدای مقاله بیان شد، دسر کاسترد در طعمهای میوهای، کاسترد با بیسکوئیت، کاسترد شکلاتی، ساده و ژلهای تهیه میشود. در روش تهیه کاسترد با بیسکوییت، شما ممکن است طرز تهیه دسر کاسترد با بیسکویت مادر را دنبال کرده یا از انواع دیگر بیسکویت استفاده کنید. در ادامه دستور تهیه مدل ساده آن را توضیح خواهیم داد.
مواد اولیه دسر ساده کاسترد
مواد اولیه برای تهیه این دسر خوشمزه به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
شیر | 2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
پودر کاسترد | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | نصف پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر کاسترد ساده
در این قسمت نحوه درست کردن کاستر این دسر خوشمزه زرد رنگی که معرفی کردیم را دنبال کنید:
- مرحله اول: برای تهیه کاسترد ساده، ابتدا پودر کاسترد را با نصف پیمانه شیر حل کنید.
- مرحله دوم: در ادامه، شکر را با باقی مانده شیر درون قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی هم بزنید تا دانههای شکر درون شیر حل شود و شیر به جوش آید.
- مرحله سوم: سپس کاسترد حل شده در شیر را به محتویات درون قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مایه دسر غلیظ شود.
- مرحله چهارم: حالا نوبت آن رسیده که گلاب و وانیل را که از قبل آماده گذاشتهاید، به این مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: دسر آماده شده را درون ظرفی زیبایی بریزید و با استفاده از پودر پسته، پودر نارگیل و پودر دارچین روی دسر را تزئین کرده و نوش جان کنید.
کاسترد ساده (بدون پودر کاسترد)

طعم این دسر خوشمزه، شیرین، خامهای و لطیف است.
اگر پودر کاسترد در خانه نداشتید، میتوانید این دسر را بدون پودر کاسترد نیز تهیه کنید.
مواد اولیه دسر بدون پودر کاسترد
پیش از هر چیزی این مواد را آماده کنید:
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
پودر نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 2 پیمانه |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
زعفران ساییده شده و دم کشیده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر کاسترد (بدون استفاده از پودر کاسترد)
برای تهیه این دسر بدون کاسترد، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: برای تهیه دسر بدون پودر، باید پیش از هر چیزی زعفران را به همراه پودر نشاسته، شکر، شیر و گلاب در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در قابلمه مناسبی بریزید.
- مرحله دوم: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به خوبی هم بزنید تا غلیظ شود.
- مرحله سوم: در این مرحله، وانیل را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و دسر را درون ظرفی به دلخواه بریزید و درون یخچال قرار دهید.
- مرحله چهارم: برای سرو، دسر کاسترد را با میوه های متنوع و شکلات یا پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.
کاسترد انبه

کاسترد، یک دسر ساده و لذیذ.
همیشه طعم انبه به اکثر دسرها، مزه فوق العادهای میدهد. شما نیز اگر به طعم انبه علاقه دارید، این طرز تهیه را حتما دنبال کنید.
مواد اولیه دسر کاسترد انبه
کاسترد انبه، یکی از خوشمزهترین انواع این دسر بوده و برای تهیه آن، به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
شیر | 1 لیتر |
چوب دارچین | 1 عدد |
شکر | 2 فنجان |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
بادام زمینی خام | 1 فنجان |
انبه پوره شده | 2 عدد |
بادام شیرین خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر کاسترد انبه
طرز تهیه این دسر با انبه، به شرح زیر است:
- مرحله اول: اگر برای تهیه کاسترد انبهای آماده هستید، پیش از هر کاری شیر را در شیرجوش یا قابلمه کوچکی ریخته و چوب دارچین را داخل آن بیندازید. این قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید.
- مرحله دوم: سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا مواد خنک شود.
- مرحله سوم: در ادامه قابلمه را مجددا روی حرارت قرار دهید و شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا دسر غلیظ شود.
- مرحله چهارم: در مرحله بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و زردههای تخم مرغ زده شده را به مواد دسر اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- مرحله پنجم: مواد را به خوبی و مداوم هم بزنید تا مایه دسر غلیظ شود.
- مرحله ششم: حالا دوباره قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادام زمینی و پوره انبه را به مواد اضافه کنید، سپس محتویات درون قابلمه را به خوبی مخلوط کنید.
- مرحله هفتم: دسر آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته و در طبقه وسط یخچال قرار دهید تا خنک شده و خود را به خوبی بگیرد.
- مرحله هشتم: سپس دسر را با استفاده از شکر، پودر دارچین و بادام خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
کاسترد با سس شکلات

این دسر خوشمزه را با مقداری شکلات و میوه خشک میتوانید تزئین کنید.
از طعم بینظیر شکلات نمیتوان گذشت، لذا پیشنهاد میکنیم این دسر را با شکلات نیز امتحان کنید. همین طور، پیشنهاد میکنیم که اگر به طعم شکلات علاقه دارید، طرز تهیه موس شکلاتی را در وبلاگ اسنپ فود از دست ندهید.
مواد اولیه دسر کاسترد با سس شکلات
مواد اولیه برای طرز تهیه دسر کاسترد مخصوص قنادی با طعم شکلات، به قرار زیر هستند:
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
شیر | 1 لیتر |
شکر | 1 پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر کاسترد | 5 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات تختهای | 100 گرم |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کاسترد با سس شکلات
برای آن که بهترین تجربه از طرز تهیه دسر کاسترد با خامه را داشته باشید، مراحل زیر را در نظر بگیرید:
- مرحله اول: ابتدا شیر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پودر کاسترد و شکر را به شیر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا غلیظ شود.
- مرحله دوم: در ادامه کره و وانیل را به مواد اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید. مواد را به وخوبی باهم ترکیب کرده تا بافتی یکدست و صاف داشته باشد.
- مرحله سوم: مایه دسر را درون قالب یا ظرف قرار داده و در یخچال قرار دهید تا سفت و سرد شود.
- مرحله چهارم: در مرحله بعد، برای تهیه سس شکلات، خامه صبحانه را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا خامه گرم شود (خامه نباید بجوشد).
- مرحله پنجم: سپس خامه صبحانه را از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به همراه روغن مایع به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس رقیق شود.
- مرحله ششم: دسر را از یخچال خارج کنید.
- مرحله هفتم: سپس دسر را از قالب بیرون آورید و در ظرف زیبایی قرار دهید و با سس شکلات، دسر را تزئین کرده و نوش جان کنید.
کاسترد میوهای

بهترین و سادهترین دسر موجود برای مهمانیهایتان.
بیایید این دسر خوشمزه را با میوه نیز امتحان کنیم. به نظر میرسد طعم بینظیری خواهد داشت. اضافه کردن میوه به بیشتر انواع دسرها، بسیار جذاب خواهد بود. به طور مثال در طرز تهیه دسر کارامل (کرم کارامل) نیز اضافه کردن میوه، ایده عالی به نظر میرسد.
مواد اولیه دسر کاسترد میوه
طرز تهیه کاستر، این دسر خوشمزه با موز و دیگر میوههای خوشمزه بسیار ساده بوده و تنها به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
پودر کاسترد | 50 گرم |
شیر | 3 پیمانه |
شکر | 100 گرم |
انواع میوه نظیر موز، توت فرنگی، سیب، انگور | به میزان کافی |
طرز تهیه کاسترد با موز

کاسترد یکی از دسرهای سنتی انگلیس است.
طرز تهیه کستر با موز و دیگر میوهها، به شرح زیر است:
- مرحله اول: برای تهیه دسر کاسترد میوهای ابتدا در قابلمهای بزرگ نیمی از شیر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی هم بزنید.
- مرحله دوم: در ظرف دیگری باقی مانده شیر را ریخته و پودر کاسترد را به شیر اضافه کنید و به خوبی باهم ترکیب کرده تا مواد یکدست شود. سپس مواد را کنار بگذارید.
- مرحله سوم: هنگامی که شیر گرم شد، شکر را به آن اضافه کرده و حرارت شعله را زیاد کرده و به مدت 15 دقیقه به خوبی هم بزنید.
- مرحله چهارم: در ادامه حرارت را کم کرده و مخلوط شیر و پودر کاسترد را به قابلمه اضافه کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
- مرحله پنجم: سپس حرارت را خاموش کرده و مواد را به مدت 5 ساعت درون یخچال قرار داده تا سرد و خنک شود.
- مرحله ششم: انواع میوه را به دلخواه خرد کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس مایه کاسترد را به میوههای خرد شده اضافه کرده و نوش جان کنید.
در پایان این بخش، پیشنهاد میکنیم که اگر به درست کردن دسر در منزل علاقهمند هستید، طرز تهیه بهترین دسرهای فوری و بی دردسر را در مجله اسنپ فود دنبال کنید.
کاسترد با ژله

یک دسر خوشمزه و متفاوت.
اگر میخواهید برای مهمانانتان سفرهای رنگین و زیبا پهن کنید، این دسر را نیز به منو سفرهتان اضافه کنید.
مواد اولیه برای تهیه دسر کاسترد با ژله
برای تهیه کاسترد با ژله، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
شیر | 1 پیمانه |
پودر کاسترد | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژله با مزه دلخواه | 1 بسته |
انواع میوه | به مقدار کافی |
گلاب | به مقدار کافی |
وانیل | به مقدار کافی |
طرز تهیه دسر کاسترد با ژله
برای تهیه این دسر ژلهای، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: پیش از هر چیزی باید پودر کاسترد را در 1 پیمانه شیری که کنار گذاشتهاید، ریخته و خوب هم بزنید به شکلی که با هم مخلوط شده و سپس آن را روی حرارت متوسط گاز بگذارید.
- مرحله دوم: سپس در مرحله بعدی، مخلوط شیر و پودر کاسترد را مدام هم بزنید تا شیر به جوش آید.
- مرحله سوم: زمانی که شیر جوشید، نوبت به اضافه کردن شکر میرسد. 2 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کرده و هم بزنید.
- مرحله چهارم: هر چقدر شیر بیشتر روی حرارت بماند، سفتتر میشود. مواد زمانی که به اندازه مناسب غلیظ شد، وانیل و گلاب را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- مرحله پنجم: اجازه دهید خنک شود، سپس دسر را درون ظرفی بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت و سرد شود.
- مرحله ششم: در مرحله بعد ژله را حاضر کنید، به این صورت که پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شفاف شود. دقت داشته باشید که پس از اضافه کردن آب جوش، باید هم زدن را به شکلی دقیق و کامل انجام دهید که تمام دانههای ژله در آب جوش حل شوند و چیزی برای فرایند حل شدن به زمان اضافه کردن آب سرد، موکول نشود.
- مرحله هفتم: اجازه دهید ژله کمی خنک شود، بنابراین به مدت 15 دقیقه ژله را در یخچال قرار دهید.
- مرحله هشتم: ژله را روی دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. برای سرو کاسترد با ژله، روی آن را با میوهها یا هر خوراکی دیگری تزئین کرده و سپس نوش جان کنید.
نکات مهم درباره طرز تهیه دسر کاسترد با شیر

کاسترد، دسری نوستالژیک و خوشمزه.
با رعایت این نکات، بهتر میتوانید یک دسر کاستارد خوشمزه تهیه کنید:
- دسر دو رنگ را به این گونه درست کنید، زمانی که مواد را از روی حرارت برداشتید مقداری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.
- برای شیرینتر شدن دسر، مقدار شکر را بیشتر کنید.
- شما میتوانید از بیسکوئیت پتی پور خرد شده در لابهلای دسر استفاده کنید و روی دسر را با شکلات رنده شده تزئین کنید. طرز تهیه دسر کاسترد با بیسکویت، باعث میشود که این دسر خاصیت سیرکنندگی بیشتری داشته باشد. همین طور اگر مایل باشید میتوانید به جای بیسکوییت خرد شده از یک لایه کیک استفاده کرده و طرز تهیه دسر کاسترد با کیک را امتحان کنید.
- ایده بسیار خوبی است که از پوره موز برای تزئین دسر استفاده کنید.
- اگر کرم کاسترد بیش از حد سفت شد، کمی شیر داغ به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- همچنین برای سفت شدن بیشتر کرم کاسترد از شیر استفاده کنید.
- دسر كاسترد بعد از يك روز در يخچال، آب مي اندازند، بهتر است به اندازه این دسر خوشمزه را درست كنيد.
- کاسترد بعد از سرد شدن، سفتتر میشود، بنابراین دسر را به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید.
- ترکیب میوه، آب میوه و پوره میوه موجب تغییر بافت کرم کاسترد خواهد شد.
- قبل از اینکه دسر را درون قالب بریزید، قالب را کمی چرب کنید تا موقع سرو به راحتی کاسترد از قالب خارج شود.
با کاسترد، از مهمانان پذیرایی کن…
دسر کاسترد را در انواع مختلف برای شما توضیح دادیم و شما را با نحوه تهیه آنها آشنا کردیم. پیشنهاد میکنیم که حتما این دسر را برای مهمانیهای خود تهیه کنید و مهمانان به خصوص کودکان را با آن غافلگیر کنید. البته، اگر فرصت تهیه این دسر یا هر نوع دسر دیگری را ندارید، می توانید از اسنپ فود کمک بگیرید. سفارش آنلاین شیرینی اسنپ فود در خدمت شما است تا در کمترین زمان ممکن، سفارش شما را به محل آدرس ارسال کند.
نظرات کاربران