یکی از هیجانات زندگی مدرن امروز که باتوجه به تغییر سبک زندگی و احساس نیاز بیشتر به تجربه طعمهای جدید رستورانی برایمان به وجود آمده، هیجانِ خوردن سالادهای مختلف و رنگارنگ به عنوان عصرانه یا حتی یک وعده غذایی سبک است.
یکی از این سالادهای بسیار جذاب و مغذی، سالاد اسفناج است که در برخی از رستورانها با عنوان سالاد سبز، در برخی رستورانها به عنوان سالاد اسفناج و پنیر و در برخی دیگر از رستورانها هم به عنوان سالاد اسفناج و انار سرو میشود. انواع سالاد اسفناج، فارغ از اینکه همراه با چه ترکیباتی سرو شوند، جزو سالادهای سلامت ردهبندی میشوند. اسفناج، جزو منابع گیاهی سرشار از فولات و آهن گیاهی است. از طرف دیگر، حجم بالایی از ویتامین K و ویتامین B6 هم در اسفناج وجود دارد. از این رو، سالاد اسفناج میتواند گزینه رستورانی بسیار خوبی برای خانمهای باردار هم محسوب شود. بد نیست بدانید که اسفناج، مقادیر مناسبی از بتاکاروتن و لوتئین را هم در خود جای داده است. از این رو، مصرف منظم آن میتواند به حفظ سلامت بینایی هم کمک کند. به همین دلیل هم اگر فرد سالمندی همراه با خود به رستوران میبرید، میتوانید سالاد اسفناج را به عنوان گزینه مناسبی برای کنار بشقاب غذای او در نظر بگیرید.
خبر خوب دیگر درباره مصرف اسفناج، برای افراد مبتلا به بیمایهای قلبی است. اسفناج، دارای حجم بالایی از پتاسیم و مقادیر بسیار اندکی از سدیم است. به همین دلیل هم مصرف منظم آن میتواند باعث کاهش فشار خون و پایین آمدن خطر ابتلا به حملههای قلبی شود. با این حساب، توصیه ما به افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا آنهایی که فشار خون بالایی دارند و میخواهند غذای رستورانی بخورند، این است که سفارش سالاد اسفناج را فراموش نکنند.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
سالاد اسفناج، انتخاب مناسبی برای همه

برچسب ها:
allusers