طرز تهیه آش کاچی برای سرماخوردگی

4.7/5 - (30 امتیاز)

سرماخوردگی و آنفلوآنزا، جزو بیماری‌های رایج فصل‌های سرد سال است. حتما شما هم شنیده‌اید که مصرف انواع آش و سوپ هنگام سرماخوردگی، به آرامش سیستم تنفسی و گوارشی در طول دوران سرماخوردگی کمک می‌کند و باعث می‌شود که ما هرچه سریع‌تر، سلامتی و تندرستی خود را بازیابیم.
اگر شما هم جزو آن گروه از افرادی هستید که علاقه چندانی به مصرف آش‌ها و سوپ‌های رایج ندارید یا از خوردن مداوم این غذاها خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که آش جدیدی به نام آش کاچی را امتحان کنید. آش کاچی، به دلیل داشتن بلغور گندم، سطح مناسبی از منیزیم، پتاسیم، کلسیم، منگنز، روی، ویتامین‌های گروه B و ویتامین E را در خود جای داده است. از این رو، مصرف آن در دوران سرماخوردگی به افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن و تسریع روند بهبود بیماری شما کمک خواهد کرد.
برای تهیه این آش برای هر نفر به یک مشت بسته بلغور گندم نیاز دارید. آماده کردن این آش هم بسیار ساده است. فقط کافی است تا بلغور گندم را با کمی نمک، به اندازه‌ای بپزید تا بلغورها نرم شوند و غلظت آش شما به غلظتی شبیه به غلظت حلیم برسد. بعد از آماده شدن غذا، آش را در ظرف‌ مورد نظر خود سرو کنید، روی آن کمی کره آب‌شده، کشک رقیق و پونه بریزید و آن را میل کنید. خیلی مهم است که برای حفظ طعم و اصالت این آش، حتما آن را با کره و پونه مصرف کنید!
آش کاچی علاوه بر اینکه گزینه خوبی برای افراد سرماخورده است، می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی هم برای افراد سالمندی که دندان مصنوعی دارند، یا کودکانی که نمی‌توانند غذای جویدنی مصرف کنند هم باشد.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.

برچسب ها: