زمستان رو به تمام است اما هنوز سوپ میچسبد! اگر طعم شیر در سوپ را دوست دارید، این دو مدل سوپ را امتحان کنید و روزهای آخر زمستانتان را بسازید.
سوپ چدار، ذرت و سیبزمینی
مواد لازم:
کره: یک چهارم لیوان
ساقه اسفناج: ۲ عدد خرد شده
هویج متوسط: ۲ عدد خرد شده
فلفل دلمهای: ۱ عدد متوسط و نگینیشده
پیاز: ۱ عدد متوسط خرد شده
آرد: یک چهارم لیوان
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر: یک لیوان
آب مرغ: ۹۰۰ گرم
سیبزمینی: دو عدد متوسط، پوستگرفته شده و مکعبی شده
دانه ذرت: یک قوطی آبپز شده
پودر پنیر چدار: دو لیوان
جعفری تازه: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در یک قابلمه، کره را روی شعله متوسط بگذارید تا آب شود. کرفس، هویج، فلفل دلمهای و پیاز را اضافه کنید. مخلوط را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا پیاز نرم شود. آرد و ادویهجات را اضافه کنید و هم بزنید.
آرام آرام شیر را اضافه کنید. آب مرغ، سیبزمینی و ذرت را اضافه کنید و اجازه دهید شیر بجوشد. شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا مخلوط ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد و سیبزمینیها نرم شوند.
پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سوپ را از روی گاز بردارید. با کمک میکسر، سوپ را میکس کنید. چند دقیقه آن را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سوپ را در کاسه بریزید، رویش را با جعفری تزیین و نوش جان کنید.
سوپ مرغ و سیبزمینی، با پنیر خامهای
پیاز: یک عدد، کوچک و خردشده
کره: یک قاشق غذاخوری
آب مرغ: سه لیوان
هویج: سه عدد متوسط، حلقهای
سیبزمینی: دو عدد متوسط، پوست گرفته شده و مکعبی شده
مرغ پخته شده: دو لیوان، مکعبی شده
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه دلخواه
آرد: یک چهارم لیوان
شیر: یک لیوان
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
در یک قابلمه، پیاز را در کره سرخ کنید. آب مرغ، هویج و سیبزمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا آب بجوشد. شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و برای ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد نرم شوند. مرغ، جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید.
آرد و شیر را با هم ترکیب کنید تا ترکیب یکدست شود و به قابلمهی مواد اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط برای دو دقیقه یا تا وقتی سوپ غلیظ شود بجوشد. شعله را کم کنید، پنیر خامهای را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود.
در این مطلب طرز تهیه 2 سوپ خوشمزه را به شما آموزش دادیم. در صورتی که از طرفداران سوپ جو هستید حتما طرز تهیه سوپ جو را هم بخوانید.