طرز تهیه مربای پوست پسته تازه شاید برای بسیاری از افراد عجیب باشد؛ کمتر کسی پیدا میشود که به پسته علاقه نداشته باشد، اما تصور اغلب ما از این مغز خوراکی رنگ سبز زیبای آن و طعم بینظیرش است و پوست آن بیشتر یک مزاحم همیشگی است تا یک مادهی اولیه برای تهیه یک مربای جادویی؛ بااینهمه مربای پوست پسته میتواند یک صبحانهی بینظیر برای شما مهیا کند و در وعدههای عصرانه روی میز شما جا خوش کند. اگر با ما همراه باشید، طرز تهیه مربای پوست پسته تازه را در این مطلب اسنپفود آموزش خواهیم داد.

مربای پوست پسته
خواص مربای پوست پسته
پسته یکی از گونههای بومی کشورهای ایران، ترکمنستان، سوریه و غرب افغانستان است. این گیاه که نامی کاملاً فارسی دارد و از همین زبان هم به زبانهای لاتین راه یافته است. پسته جزو محصولات اصلی صادراتی کشور ما در بخش کشاورزی است و کشورمان مقام اول را در صادرات این محصول دارد و پستهی کشورمان مرغوبترین پسته محسوب میشود. بعد از کشور ما ایالات متحده در مقام دوم تولید پسته در جهان قرار دارد.
این میوهی که اغلب بهصورت خشکبار مصرف میشود سرشار از آهن، پتاسیم، مس، منیزیم و انواع ویتامینهای گروه ب است. از دیگر ویتامینهای این میوه ویتامین E است. پسته با وجود اندازهی کوچکش از میوههای سرشار از فیبر هم محسوب میشود. این میوه، در کنار بادام و گردو، مهمترین و مفیدترین خشکبار را تشکیل میدهد.
خواص کلی پسته از این قرار است:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- تولید گلبولهای قرمز
- حفاظت از پوست
- بهبود گوارش
- کاهش کلسترول
- کاهش قند خون
شما میتوانید با کلیککردن روی این لینک، مرغوبترین پستهها را بهصورت آنلاین سفارش دهید:
سفارش آنلاین خشکبار از اسنپفود
با تمام دشواریهایی که پوست پسته پیش راه رسیدن به طعم جادویی مغز آن میگذارد، عجیب است که این پوست گهگاه بدقلق خواصی هم داشته باشد، اما این تصور نادرست است؛ پوست پسته خواص فراوان، چشمگیر و تأثیرگذاری دارد که برخی از آنها را اینجا آوردهایم:
- رفع بوی بد دهان
- التیام زخمهای دهان
- استحکام لثه
- ازمیانبردن دلپیچه و تهوع
- رفع مشکلات گوارشی
- رفع سکسکه

پوست پسته
مواد اولیه برای طرز تهیه مربای پوست پسته تازه
- پوست پسته تازه: یک کیلوگرم
- خلال پسته: یک فنجان
- شکر: یک کیلوگرم
- هل یا وانیل: بهصورت دلخواه
- گلاب: یک فنجان در صورت تمایل
- آبلیمو: سه تا چهار قاشق غذاخوری
اغلب این مواد اولیه در فصل مناسب در اغلب خانهها پیدا میشود. شما میتوانید تمامی این مواد اولیه را بهصورت یکجا و آنلاین از سوپرمارکت آنلاین اسنپفود سفارش دهید؛ برای این کار کافی است روی این لینک کلیک کنید:
سفارش از سوپرمارکت آنلاین اسنپفود
طرز تهیه مربای پوست پسته تازه
- پوست پستهی تازه را جدا کنید و خوب بشویید.
- پوستها را در قابلمه ریخته و برای بیست دقیقه بجوشانید؛ سپس اندکی صبر کنید که خنک شود و آب آن را عوض کنید؛ این کار را چهار بار انجام دهید که تلخی آن گرفته شود.
- پوستها را آبکشی کنید و در آب سرد بریزید و اجازه دهید برای یک ساعت استراحت کند؛ بعد از یک ساعت آن را آبکشی کنید.
- شکر را با سه لیوان آب و در صورت تمایل یک فنجان گلاب روی شعله ملایم قرار دهید که شربت شما قوام بیاید.
- اجازه دهید شربت بعد از رسیدن به غلظت مناسب خنک شود.
- پوست پستهها را در شربت بریزید و دو تا سه ساعت صبر کنید که شربت و پوست پسته قوام پیدا کند و به هم دست دهند.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا رسیدن به غلظت مناسب برای مربای بجوشد.
- آبلیمو و خلال پسته را به مخلوطتان اضافه کنید؛ یکیدو دقیقه صبر کنید و سپس مربا را از روی حرارت بردارید.
- اجازه دهید مربای شما خنک شود.
- روی ظرف را با پارچهی نازک و تمیز بپوشانید و برای ۲۴ ساعت در دمای محیط نگه دارید.

مربای پسته نارس
طرز تهیه مربای پسته نارس
اگر به پسته و مربای پسته علاقه دارید، میتوانید این مربای دلچسب را با پستهی نارس هم درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. برای طرز تهیه مربای پسته نارس باید مراحل گفتهشده برای طرز تهیه مربای پوست پسته تازه را برای خود پسته نارس تکرار کنید. پستهای که برای تهیه مربا از آن استفاده میکنید قاعدتاً نباید رسیده باشد.
اگر به مربا علاقه دارید و دوست دارید همیشه مرباهای خاص و متنوعی داشته باشید، این مطلب را هم مطالعه کنید: