آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
املت ایتالیایی
آموزش آشپزی
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه املت ایتالیایی (فریتاتا) (روش دوم)

زهرا دهقان 06 مرداد 1397 3 دقیقه

املت ایتالیایی (فریتاتا) یک املت عادی نیست؛ شما می‌توانید تمام خصوصیات یک غذای ساده‌ی مدیترانه‌ای را در این املت پیدا کنید. این غذای ساده می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای فراهم‌کردن یک صبحانه‌ی کامل باشد. فرقی نمی‌کند شما یک صبحانه‌ی ساده دوست داشته باشید یا مثلاً صبحانه‌ی انگلیسی؛ پیشنهاد می‌کنم دستور تهیه املت ایتالیایی (فریتاتا) را از دست ندهید و البته اگر جزو طرفداران انواع املت هستید، می‌توانید به فهرست رستوران‌ها و کافه‌های پیشنهادی اسنپ‌فود برای املت هم نگاهی بیندازید.
 

املت ایتالیایی ـ فریتاتا

املت ایتالیایی ـ فریتاتا

املت ایتالیایی (فریتاتا)، یک غذای مدیترانه‌ای

پیش از این روش پخت یک املت ایتالیایی (فریتاتا) اصیل را توضیح دادیم و گفتیم که ظاهرا املت از ایران به شمال آفریقا و از آنجا به اسپانیا و ایتالیا و سپس به فرانسه رفته و به هر جا که پای گذاشته، بنا به خصوصیات هر منطقه، تغییراتی پیدا کرده است؛ مثلاً تفاوت پخت املت اسپانیایی (تورتیلا املت) و املت فرانسوی بسیار زیاد است. ماجرای تغییرکردن دستور پخت یک غذا در هر منطقه درباره‌ی املت ایتالیایی (فریتاتا) هم صادق است؛ به‌این صورت که روش بومی‌شده‌ای هم برای پخت این املت وجود دارد.
با همه‌ی این‌ها فراموش نکنید که ما با املت ایتالیایی (فریتاتا) روبه‌رو هستیم، حتی اگر روش طبخ آن بومی‌شده باشد؛ به‌عبارت بهتر، املت ایتالیایی (فریتاتا) در هر حال یک غذای مدیترانه‌ای است، با تمامی مواد اولیه‌ای که می‌توانید در آن منطقه پیدا کنید.

مواد اولیه املت ایتالیایی

  • قارچ خردشده؛ یک پیمانه
  • کدوی خردشده؛ یک پیمانه
  • کره یا مارگارین؛ ۳ قاشق غذاخوری
  • آب؛ ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم‌‌مرغ؛ ۴ عدد
  • نمک؛ یک‌چهارم قاشق چای‌‌خوری
  • فلفل؛ یک‌چهارم قاشق چای‌‌خوری
  • پنیر رنده‌شده موزارلا؛ نصف پیمانه
  • گوجه‌فرنگی خردشده؛ یک عدد
  • جعفری تازه و خردشده؛ ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر ریحان؛ نصف قاشق چای‌‌خوری

دستور تهیه املت ایتالیایی (فریتاتا)

اگر با روش اول برای پخت املت ایتالیایی (فریتاتا) همراه بوده باشید، متوجه شدید که مواد اولیه هر دو دستور پخت‌ املت ایتالیایی (فریتاتا) یکسان است و تفاوت عمده‌شان را باید در شکل پخت جست‌وجو کرد؛ به‌صورت خلاصه، در یک املت ایتالیایی اصیل مواد اولیه را با هم مخلوط می‌کنند، اما در نسخه‌ی بومی‌شده‌اش که به املت فرانسوی شبیه است مواد اولیه لای تخم‌مرغ سرخ‌شده ریخته می‌شود. درواقع هر قدر املت ایتالیایی اصیل به املت اسپانیایی و البته کوکوی ایرانی شبیه است، نسخه‌ی بومی‌شده‌‌اش به املت فرانسوی شباهت دارد، با این تفاوت که سرعت طبخ املت فرانسوی بیشتر است.

املت ایتالیایی، فریتاتا

املت ایتالیایی، فریتاتا

برای تهیه‌ی املت ایتالیایی (فریتاتا) براساس روش دوم باید به‌این صورت عمل کنید:

  • یک قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را داخل تابه بریزید و کدو و قارچ را در آن تفت دهید.
  • کدو و قارچ را از تابه خارج کنید و باقی کره یا مارگارین را در آن تابه ذوب کنید.
  • تخم‌مرغ و آب و نمک را با هم مخلوط کنید و درون کره یا مارگارین ذوب‌شده بریزید.
  • همزمان با پخته‌شدن تخم‌مرغ‌ها لبه‌ی آن را بلند کنید که اندکی شیب ایجاد شود و تخم‌مرغ‌های پخته‌نشده به زیر بلغزند و به‌صورت یکنواخت پخته شوند.
  • وقتی تخم‌مرغ‌ها پخته شدند، جعفری و پودر ریحان را همراه با پنیر روی نیمی از آن بریزید.
  • لبه‌ی نیم دیگر تخم‌مرغ‌ها را روی قسمت پوشانده‌شده با پنیر برگردانید و حدوداً دو دقیقه در تابه نگه دارید.
  • املت را می‌توانید داخل بشقابی که از قبل گرم‌ کرده‌ای سر دهید.
  • همزمان با آماده‌شدن املت، باقیمانده‌ی کره یا مارگارین را در تابه‌ای دیگر ذوب کنید و گوجه و باقیمانده‌ی جعفری خرد‌شده و پودر ریحان را تقریباً ۵ دقیقه در آن بپزید و مرتب آن را هم بزنید.
  • سس آماده‌شده را روی املت بریزید و تزئین کنید.

نکته:

همانند املت فرانسوی، املت آماده‌شده با این روش هم باید گرم مصرف شود.

املت ایتالیایی، فریتاتا، با بری

املت ایتالیایی، فریتاتا، با بری

املت ایتالیایی (فریتاتا) با کدام چاشنی‌ها جذاب‌تر است

اگر املت‌خور باشید، حتماً سلیقه و ذائقه‌ی مخصوص خودتان را دارید؛ از مصرف انواع ترشی و ماست گرفته تا سبزیجات و سس و ادویه. پیشنهاد ما به شما این است که مصرف میوه‌ها مخصوصاً انواع بری‌ها در کنار املت ایتالیایی امتحان کنید؛ قطعاتی از انواع مرکبات هم می‌تواند طعم جذابی به املت ایتالیایی (فریتاتا) شما ببخشد.
برای بسیاری از افراد املت ساده چیزی بیش از یک غذای عادی محسوب می‌شود. این دست از افراد که همیشه با یک لقمه‌ی تعارفی دست‌به‌غذا می‌شوند و البته از خیر لقمه‌ی شرم‌وحیا هم نخواهند گذشت. هنگام صرف املت ایتالیایی (فریتاتا) در هم‌سفره و هم‌غذاشدن با این افراد دقت کنید؛ زیرا آن‌ها هنگام مواجهه با این املت به‌کلی تعارف را کنار خواهند گذاشت.

اشتراک:
زهرا دهقان- 507 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود