دسرها یکی از جذاب ترین و هیجان انگیزترین بخش های خوشمزه از خوراکی ها، در سفره های ایرانی هستند. بهترین دسرهای فوری و بی دردسر به سفره ها، رنگ و جلوه خاص و زیبایی می بخشند و اشتها را چندین برابر می کنند. در این مقاله به معرفی انواع دسر فوری و آسان می پردازیم، با ما همراه باشید و با استفاده از دستور طرز تهیه انواع دسر سریع و راحت، دسرهای خوشمزه و لذت بخشی را برای خود و عزیزانتان در دورهمی های دوستانه یا جمع های خانوادگی سرو کنید.
بهترین دسرهای فوری و بی دردسر
- دسر ساده زعفرانی
- دسر تارت بستنی
- دسر گیلاس
- دسر هندوانه
- دسر پودینگ تخم شربتی
- شیرینی شکلاتی آلمانی
- دسر ساده ژله رنگین کمان
- دسر خرمالو
- سوهان عسلی کنجدی
- دسر ساده ژله میوهای
- دسر شیر برنج
- پودینگ کاراملی
- دسر بیسکوئیتی
- دسر سیب و سس کره بادام زمینی
- نان آجیل و میوه
- دسر کاسترد
- تیرامیسو
- دسر شکلاتی موس نوتلا
- دسر پاناکوتای وانیلی
- دسر فرنی
- دسر پودینگ شکلاتی
- دسر شکلاتی چیزکیک نوتلا
- دسر ساده شکلاتی
- دسر پاناکوتا
- دسر ژله انار با شیر
- دسر شکلاتی ترافل نوتلا
- دسر شکلاتی کوکی نوتلا
- شله زرد
- دسر لوکومادس
- حلوا
- دسر مالتیزر
- دسر بیسکویت و ژله
- دسر پاناکوتا شکلاتی
- دسر پودینگ موز
- موس توت فرنگی
- دسر کدو حلوایی
- دسر آناناس

انواع دسر فوری و آسان
در ادامه برخی از بهترین دسرهای فوری و بی دردسر را توضیح خواهیم داد، با ما تا پایان مقاله همراه باشید.
دسر سریع و راحت شله زرد
یکی از بهترین دسرهای فوری و بی دردسر، دسر شله زرد است. شله زرد دسری فوق العاده شیرین و خوشمزه است که بیشتر در مراسم های مذهبی آن را تهیه می کنند.
مواد لازم برای تهیه شله زرد
- برنج نیم دانه 2 پیمانه
- شکر 4 پیمانه
- کره گیاهی یا کره حیوانی 50 گرم
- زعفران 1 مثقال
- گلاب 1 پیمانه
- خلال بادام به مقدار لازم
- خلال پسته به مقدار دلخواه
- پودر دارچین به مقدار دلخواه
- روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
طرز پخت این دسر لذیذ و خوشمزه
- برای تهیه این دسر خوشرنگ و لعاب ابتدا برنج را از قبل به مدت 3 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این زمان، برنج را همراه با آب درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید.
- در ادامه بعد از اینکه برنج حالت شفتگی و شل پیدا کرد، حرارت را کم کرده و برنج را به هم بزنید.
- بعد از اینکه برنج پخته و وارفته شد، شکر را به برنج اضافه کنید، برنج را همراه با شکر هم بزنید تا ته نگیرد.
- سپس در مرحله بعد زعفران سابیده شده و دم کشیده را به مواد اضافه کرده تا رنگ برنج تغیر کند و خوش رنگ شود.
- خلال بادام را همراه با گلاب بخسیانید تا خلال ها مزه گلاب بگیرند و خوش طعم تر شوند. سپس گلاب و خلال بادام ها را به مواد شله زرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شده و خلال ها پخته شوند.
- کره گیاهی یا کره حیوانی را در این مرحله به شله زرد اضافه کنید تا دسر خوش رنگ تر شود. در ادامه اجازه دهید مواد چند دقیقه با هم بجوشند و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- شله زرد را در ظرف زیبایی ریخته و همراه با خلال بادام ، خلال پسته و پودر دارچین تزئین کنید.
دسر فوری و آسان پودینگ کاراملی
در ادامه دستور تهیه دسر فوری و آسان پودینگ کاراملی خوشمزه را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پودینگ کاراملی
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 3 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- نشاسته 2 قاشق سوپ خوری
- شکلات 80 گرم
- خامه صبحانه نصف پیمانه
- وانیل به مقدار لازم
طرز تهیه پودینگ کاراملی
- برای تهیه پودینگ، ابتدا شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا شکر به شکل کاراملی شود، سپس دو پیمانه از شیر را به شکر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا بجوشد و دانه های شکر در شیر حل شود.
- در ظرف دیگری وانیل، یک پیمانه شیر، خامه صبحانه، تخم مرغ و نشاسته را بریزید و به خوبی باهم هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس نیمی از مواد پودینگ کاراملی را به شکر و شیر اضافه کنید و نیم دیگر مواد را در قابلمه ای دیگر بریزید و شکلات را به مواد پودینگ اضافه کنید.
- ظرف دلخواهتان را انتخاب کرده و بعد از غلیظ شدن پودینگ، ابتدا رنگ کاراملی را درون ظرف ریخته و اجازه دهید تا کمی خودش را بگیرد، سپس رنگ بعدی را اضافه کنید.
- بعد از اینکه ظرف ها را پر کردید، آنها را داخل یخچال بگذارید و منتظر بمانید تا خنک و کمی سفت شوند. سپس با استفاده از خامه قنادی زده شده و شکلات خرد شده روی پودینگ ها را تزئین کرده و سرو کنید.
دسر پاناکوتا شکلاتی، از بهترین دسرهای فوری
- شیر 2/5 پیمانه
- شکر 1/3 پیمانه
- خامه صبحانه 200 گرم
- پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذاخوری
- شکلات رنده شده 100 گرم
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- ابتدا نصف پیمانه از شیر را به همراه پودر ژلاتین روی بخار آب قرار داده و به هم بزنید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.
- مابقی شیر را به همراه شکر و مقداری از خامه صبحانه، به ژلاتین اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و به خوبی هم بزنید.
- سپس مواد را از روی حرارت بردارید و باقی مانده خامه و شکلات را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در ادامه بعد از مخلوط شدن شکلات و خامه، وانیل را هم به مواد اضافه کنید.
- در این مرحله دسر پاناکوتا شکلاتی را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و اجازه دهید چند ساعت در یخچال استراحت کند.
- سپس دسر فوری و آسان پاناکوتای شکلاتی را با انواع میوه نظیر موز، شاتوت و توت فرنگی تزئین کنید.

دسر سریع و راحت ژله رنگین کمان
- پودر ژله با رنگ ها و طعم های مختلف 4 بسته
- شیر یا بستنی ساده 2 پیمانه
طرز تهیه ژله رنگین کمان
- برای تهیه کردن هر بسته از پودرهای ژله با طعم های مختلف ابتدا نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1/2 پیمانه آب جوش به پودر ژله اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا ژله شفاف شود. سپس 1/2 پیمانه آب سرد به ژله اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید.
- سپس ژله ها را به همین ترتیب درست کرده و درون قالب بریزید و 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. به این نکته توجه کنید که ژله در فریزر سفت نشود.
- در ادامه نصف باقی مانده پودر ژله را با 1/2 پیمانه آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود. سپس ژله را با 1/2 لیوان بستنی یا شیر مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
- ژله را از فریزر خارج کرده و ژله حل شده با بستنی را روی آن بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد، به همین صورت تمام ژله ها را حاضر کنید و به شکل لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم قرار دهید.
- بعد از اینکه لایه آخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
- در مرحله آخر، قالب ژله را چند ثانیه در آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب به راحتی جدا شود. سپس ژله رنگین کمان خوشمزه و رنگارنگ را در ظرف زیبایی قرار داده و نوش جان کنید.
دسر ساده زعفرانی، دسر فوری و آسان
- شیر 3 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- آب نصف پیمانه
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده به اندازه دلخواه
- خامه صبحانه 100 گرم
- خلال بادام و خلال پسته به مقدار دلخواه
- ابتدا آب را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را اضافه کنید و 15 دقیقه این ترکیب را کنار بگذارید تا بافتی اسفنجی پیدا کند.
- در ادامه ترکیب آب و پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده تا دانه های ژلاتین در آب حل شده و سپس ترکیب را کنار بگذارید تا خنک شود.
- شیر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید، شکر را به شیر اضافه کرده و هم بزنید تا دانه های شکر در شیر حل شود.
- در ادامه گلاب و زعفران را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید. مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
- در این مرحله خامه را به مواد دسر زعفرانی اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید تا خامه در مواد حل شود.
- در مرحله آخر ژلاتین آماده شده را به مواد دسر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید و در یخچال نگهدارید.
- بعد از آماده شدن دسر سریع و راحت زعفرانی، روی آن را با استفاده از خلال بادام و خلال پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.

دسر شکلاتی کوکی نوتلا، دسر سریع و راحت
- نوتلا 1 پیمانه
- آرد نان فانتزی 1 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه دسر شکلاتی کوکی نوتلا
- برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا نوتلا و تخم مرغ را به مدت چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید. سپس نوتلا را با تخم مرغ در ظرفی بریزید.
- با استفاده از همزن مواد را به خوبی مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست و صاف شود.
- در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر چند بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
- مواد را به خوبی ترکیب کنید تا بافت کوکی ها یکدست شده و آرد داخل آنها گلوله نشود.
- در مرحله بعد کف یک ظرف را با کاغذ روغنی پوشانده و با استفاده از قاشق مواد دسر را با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و داخل فریزر قرار دهید.
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید گرم شود. سپس کوکی ها را از فریزر خارج کرده و روی سینی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید.
- سینی دسر را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزند.
- در ادامه کوکی ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
- به آرامی کوکی های نوتلا را از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف زیبایی قرار دهید و سپس نوش جان کنید.

یکی از بهترین دسرهای فوری و بی دردسر، دسر تارت بستنی
- بیسکوئیت شکلاتی کرم دار 20 عدد
- کره 1 قاشق غذاخوری
- بستنی وانیلی 2 پیمانه
- ابتدا 5 عدد از بیسکوئیت ها را در ظرفی خرد کنید.
- 10 عدد دیگر از بیسکوئیت ها را در مخلوط کن بریزید و کاملاً له کنید. کره را در ادامه به بیسکوئیت های له شده اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید.
- در این مرحله مواد را درون یک قالب کمربندی بریزید و با استفاده از یک لیوان بیسکوئیت را فشار دهید تا در قالب به شکل فشرده شود و با مابقی بیسکوئیت ها، روی مواد داخل قالب را بپوشانید.
- بستنی وانیلی را از قبل در محیط قرار داده تا نرم شود. سپس بستنی را با کمک لیسک روی مواد درون قالب بریزید و پخش کنید.
- در ادامه بیسکوئیت های خرد شده را روی بستنی قرار دهید.
- سپس روی قالب را با استفاده از سلفون بپوشانید و مواد را چند ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس قالب را از یخچال خارج کرده و دسر تارت بستنی را در ظرف مناسبی قرار داده و سرو کنید.
سخن آخر
بنابر آنچه در مقاله گفته شد، دسرها در طعم ها و مزه های متنوع تهیه می شوند که برخی از این دسرها چاق کننده و برخی دیگر به کاهش وزن کمک می کنند. بنابراین افرادی که رژیم غذایی لاغری دارند، بهتر است برخی از بهترین دسرهای فوری و بی دردسر را در برنامه غذایی خود بگنجانند. دسرهای فوری و بی دردسری نظیر دسر آناناس، دسر سیب و سس کره بادام زمینی و نان آجیل و میوه به کاهش وزن کمک کرده و موجب تناسب اندام در افراد می شوند.
نظرات کاربران