طرز تهیه سمبوسه، غذای محبوب کودک و بزرگسال

طرز تهیه سمبوسه
5/5 - (1 امتیاز)

طرز تهیه سمبوسه ، روش‌های متنوعی دارد. مثلا بعضی افراد به هوای سمبوسه بندری، طعم‌های بسیار تند و آتشی را می‌پسندند، بعضی هم ترجیح می‌دهند به جای رفتن به رستوران، یک سمبوسه پیتزایی فوق‌العاده در منزل تهیه کنند. در این بین، سمبوسه گوشت، جزو فست فودهایی است که می‌توانید به عنوان یک پیش‌غذای مجلسی و خوش‌طعم، روی آن حساب کنید. در این مطلب از اسنپ فود، مواد لازم و طرز تهیه سمبوسه گوشت را با هم می‌خوانیم و پس از آن، به نحوه تهیه انواع دیگر سمبوسه‌ها هم اشاره خواهید کرد. با ما همراه باشید.

سمبوسه گوشت
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت غذا 2 ساعت
میزان سختی کم

سمبوسه گوشت، مثلثی ترد و مقوی

اگر به طعم گوشت علاقه دارید، می‌توانید مطلبی که در ادامه آمده است را دنبال کنید. مواد لازم را آماده کرده و با دنبال کردن مراحل آن این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای سمبوسه گوشتطرز تهیه سمبوسه گوشت

موادی که در ادامه می‌آید برای 4 نفر مناسب است، در صورت نیاز، با حفظ نسبت‌ها، مواد را دو یا چند برابر کنید تا سمبوسه‌های بیشتری داشته باشید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
سیب‌زمینی درشت یک عدد
فلفل دلمه‌ای نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
جعفری خرد شده نصف پیمانه
پودر سیر به مقدار کافی
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
نان لواش به تعداد لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه گوشت

دستور تهیه سمبوسه گوشت شامل مراحل زیر است:

  • مرحله اول: سیب‌زمینی‌ها پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس در تابه‌ای مناسب، مقداری روغن ریخته و سیب‌زمینی‌ها همراه با مقداری نمک درون ان سرخ کنید.
  • مرحله دوم: سیب‌زمینی‌های سرخ شده را از تابه خارج کنید و پیازهای نگینی را داخل آن بریزید و پس از اینکه مقداری تفت دادید، زردچوبه را اضافه کنید. صبر کنید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
  • مرحله سوم: گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت برگشته و بوی خامی آن از بین برود. حالا فلفل سیاه، پودر سیر و در نهایت، رب گوجه را هم اضافه کنید و صبر کنید تا طعم گوشت و ادویه‌ها کاملا به خورد هم بروند.
  • مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه سمبوسه با گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه‌ای‌های نگینی شده را به گوشت اضافه کنید و پس از اینکه مقداری تفت خورد، جعفری‌های خرد شده را داخل تابه بریزید.
  • مرحله پنجم: در نهایت، سیب‌زمینی‌های سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به سراغ آماده کردن نان‌های لواش برویم.
  • مرحله ششم: لواش‌ها را به صورت مستطیل‌هایی با عرض 10 سانتیمتر برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مواد سمبوسه را ابتدای این مستطیل ریخته و آن را به شکل مثلث بپیچید. دقت داشته باشید که انتهای نان را فیکس کنید تا مواد میانی بیرون نریزند.
  • مرحله هفتم: درون ظرفی گود مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و وقتی روغن کاملا داغ شد، سمبوسه‌ها را داخل آن ریخته و با حرارت متوسط دو طرف آن‌ها را کاملا سرخ کنید.سمبوسه با خمیر یوفکا
  • مرحله هشتم: به آخرین مرحله از طرز تهیه سمبوسه رسیدیم. سمبوسه‌ها را درون یک توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. برای این کار می‌توانید از دستمال‌های حوله‌ای مخصوص آشپزخانه هم استفاده کنید.

می‌توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه‌های گیلاسی استفاده کنید.

نکته: برای درست کردن سمبوسه در فر، باید از چند دقیقه قبل فر را روشن کنید تا فضای داخلی آن کاملا گرم شود. درجه فر بستگی به نوع فر دارد، اما معمولا بین 200 تا 220 درجه سانتیگراد، دمای مناسبی است. حدود 5 تا 10 دقیقه زمان لازم است تا سمبوسه‌ها کاملا طلایی شوند. البته برای رنگ و لعاب بهتر می‌توانید از ترکیب روغن زیتون و زرده تخم‌مرغ به عنوان رومال سمبوسه‌ها استفاده کنید.

توجه کنید که زمان پخت سمبوسه با نان لواش، کوتاه‌تر از زمان پخت سمبوسه با خمیر یوفکا یا خمیرهای خانگی است.

طرز تهیه سمبوسه پیتزاییطرز تهیه سمبوسه پیتزایی

برای تهیه سمبوسه به این روش، به سیب‌زمینی، پیاز، قارچ، سوسیس و مقداری پنیر پیتزا لازم دارید. هر کدام از این مواد را به صورت نگینی خرد کرده و به طور جداگانه سرخ کنید. در نهایت، همه مواد را با هم ترکیب کرده و چاشنی‌ها و ادویه‌های لازم را اضافه کنید.

نکته: دقت کنید که موقع تفت دادن قارچ‌ها، حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد.

موقع ریختن مواد داخل نان لواش روس آن ها مقداری پنیر پیتزا بریزید و نان ها را به صورت مثلی بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سمبوسه آبادانیسمبوسه آبادانی

مواد اصلی سمبوسه آبادانی شبیه سمبوسه سیب زمینی است،اما اگر می‌خواهید یک سمبوسه آبادانی تند داشته باشید، می‌توانید به صورت جداگانه، سس مخصوص سمبوسه را آماده کرده و موقع سرو، کنار سمبوسه‌ها قرار دهید.

برای تهیه این سس تند، باید یک و نیم قاشق چای‌خوری پوست تمبر هندی را با ۳ قاشق غذا خوری سس تند ترکیب کنید و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. در پایان برای رقیق‌تر شدن سس، 3 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه سمبوسه مرغطرز تهیه سمبوسه مرغ

مواد اصلی این سمبوسه، سیب‌زمینی، پیاز، سینه مرغ، فلفل دلمه‌ای ، قارچ و پنیر پیتزا است. لازم است به مدت سک ساعت مرغ را با یک پیاز و مقداری آب، به صورت جداگانه بپزید. سیب‌زمینی و قارچ هم باید به صورت جدا سرخ شوند. پس از پخت مرغ، آن را با پیاز و فلفل دلمه‌ای تفت دهید و در آخر، سیب‌زمینی‌ها و قارچ‌های سرخ شده را همراه مقداری رب و سایر چاشنی‌ها اضافه کنید تا مواد میانی سمبوسه مرغ آماده شود.

باقی مراحل؛ یعنی پیچیدن و سرخ کردن سمبوسه‌ها مشابه قبل است.

تردید برای سفارش سمبوسه را کنار بگذارید…

برای سفارش هر یک از این سمبوسه‌های خوشمزه می‌توانید از طریق سفارش انلاین غذا در اسنپ فود اقدام کنید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، این فست فودهای خوش‌طعم و خوش‌عطر و بو را درب منزل خود دریافت کنید. شاد و تندرست باشید.

نظرات کاربران

متین
02.شهریور.1401