آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

ساندویچ استیک و کرم تند و آووکادو

زهرا دهقان 12 تیر 1397 2 دقیقه

نتیجه‌ی همنشینی نان برشته، استیک ترد، آووکادوی خوش طعم و خامه‌ی تند و خنک، یکی از لذیذترین ساندویچ‌های زندگیتان را خواهد ساخت.
مواد لازم برای تهیه‌ی چهار ساندویچ:
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نیم کیلو  استیک فیله
نمک و فلفل تازه آسیاب‌شده
۸ برش نان تست چاودار یا سبوس‌دار (به ضخامت یک سانتیمتر)
۲ عدد آووکادوی رسیده
نصف پیمانه گشنیز تازه‌ی خرد‌شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه و نیم قاشق چایخوری رنده‌ی ریز پوست لیمو
۲ عدد پیازچه‌ی خرد‌شده
۲ حبه سیر له و ریز شده
یک‌چهارم پیمانه خامه‌ی ترش یا خامه‌ی ساده
۱ قاشق غذاخوری (یا هر مقدار که شما می‌پسندید) سس فلفل
روش تهیه:
آماده‌سازی استیک و نان:
استیک را با دستمال کاغذی حوله‌ای خشک کنید و نمک و فلفل بزنید. یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی مایع در تابه‌ی بزرگی بریزید که یا استیل یا چدنی (ترجیح همیشه تابه‌ی چدنی‌ است) باشد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا وقتی که روغن به جلز ولز بیافتد. استیک را به تابه منتقل کنید. استیک را هر سی ثانیه پشت و رو کنید تا یکنواخت و منظم بپزد. برای استیک نیم‌پز حرارت داخل استیک باید به ۱۳۰ درجه فارنهایت برسد. برای تشخیص مقدار پخت می‌توانید با انگشت استیک را فشار دهید. هرچه سفت‌تر باشد بیشتر پخته‌است. پس از پخت به مقدار کافی، استیک را روی پایه‌ی میله‌ای بگذارید تا برای ۵ الی ۱۰ دقیقه دور از اجاق استراحت کند.
آماده‌سازی کرم و آووکادو:
هسته‌ی آووکادو را جدا کنید و گوشته‌ی میوه را در کاسه‌ی بزرگی بریزید. آووکادو را خیلی سرسری با چنگال پوره کنید. گشنیز، آبلیمو، پوست لیمو، پیازچه و سیر را به آووکادو اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید. در کاسه‌ی کوچکی هم خامه و سس فلفل را مخلوط کنید.
سر هم کردن ساندویچ:
استیک را به ضخامت یک یا نیم سانت ورقه کنید. روی چهار تکه نان لایه‌ی سخاوتمندانه‌ای از پوره‌ی آووکادو بمالید و روی آن‌ها یک ورقه‌ی یک‌سانتی یا دو ورقه‌ی نیم‌سانتی استیک قرار دهید. روی چهار تکه نان باقی‌مانده خامه‌ی تند بریزید و روی نیمه‌ی دیگر ساندویچ‌ها گذاشته و مقداری فشار دهید. ساندویچ‌ها را از نیمه ببرید و الساعه سرو کنید.
با تهیه این ساندویچ شگفت انگیز از طعمی جدید و لذیذ لذت ببرید.
پیشنهاد: سفارش استیک از اسنپ فود

برچسب :
اشتراک:
زهرا دهقان- 507 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود