سس پستو یکی از مشهورترین سسها آشپزی ایتالیایی و در اصل متعلق به شهر جنواست. این سس پاستا و ماکارونی است، اما موارد استفاده بسیار دیگری هم دارد، برای سبزیجات کبابی، ماهی، گوشت، سالاد، تخم مرغ، نان، پیتزا، ساندویچ و هر چه که فکرش را بکنید. در آینده دستورهای متنوعی را برای استفاده از سس پستو در آشپزی و تهیه غذا به شما معرفی خواهیم کرد.
مواد به کار رفته در پستو مواد اندک و سادهای است، ولی راز درست کردن یک پستوی خوب استفاده از بهترین مواد ممکن است. به علاوه میتوانید در مواد اصلی دست ببرید و سس پستویی به سلیقهی خودتان یا با توجه به موادی که در منزل دارید تهیه کنید. در اینجا ابتدا طرز تهیه اصلی سس پستو را میآوریم و سپس تنوعهای آن را مرور میکنیم.
مواد لازم:
2/1 پیمانه روغن زیتون
2/1 پیمانه پنیر پارمزان
2 حبه سیر
2 پیمانه ریحان تازه
3/1 پیمانه دانهی کاج
آبلیو در صورت تمایل
اندکی نمک
اندکی فلفل سیاه
تمام مواد را به ترتیب در مخلوطکن بریزید یا با گوشتکوب برقی مخلوط کنید. از سرعت کم شروع کنید و بعد به تدریج سرعت را افزایش دهید تا سس یکدستی تهیه شود. اگر سس رقیقتری میخواهید روغنزیتون یا آب اضافه کنید.
چند قاشق از سس پستو را روی پاستای مورد علاقهتان یا یک تکه نان تست شده بریزید. حواستان باشد که این سس بسیار غلیظ است. پس مقدار کمی از آن کاملاٌ کافی است.
باقیماندهی سس را میتوانید یک تا دو هفته در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
تنوعهای سس پستو:
شما میتوانید برای سبزی سس، به جای ریحان، از نعنا، جعفری، اسفناج یا ترکیبی از آنها هم استفاده کنید.
برای مغز به کار رفته در سس تخم آفتابگردان، گردو، فندق، بادام و یا پسته هم جایگزینهای خوبی هستند.
میتوانید سبزیجاتی مانند، کدو، فلفل دلمهای گوجه یا گوجهی خشک هم به سس اضافه کنید یا فقط با گوجهی خشک پستوی قرمز بسازید.
سس پستو: چگونه با مواد موجود در آشپزخانهتان یک سس پستوی عالی تهیه کنید

برچسب ها:
allusers