این روزها که میوه تازه در بازار فراوان است، بهتر است با توجه به خواص متنوع این میوه تا میتوانید از آن در تهیه غذاهای روزمره استفاده کنید. یکی از غذاهای خوشمزهای که در تهیه آن از به استفاده میشود، خوراک طاجین است. طاجین غذایی محبوب در شمال آفریقا، مخصوصا مراکش است که با گوشت و مواد دیگر تهیه میشود. طاجین که از واژه تابه در فارسی مشتق شده نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشورهای شمال آفریقا به خصوص مراکش و تونس استفاده زیادی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به طرز تهیه طاجین مراکشی بیندازیم.
خوراک طاجین |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 20 تا 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 تا 45 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
خوراک طاجین

خوراک طاجین یک غذای خوشمزه مراکشی است و طرفداران زیادی در مراکش و سایر کشورها همچون ایران دارد. این غذا به مواد اولیه به خصوصی نیاز ندارد و با آماده کردن نخود، کرفس، به، گوجه و ادویهها، میتوانید یک خوراک خوشمزه و مقوی تهیه کنید. پس با ما همراه شوید و مواد لازم را به اندازه گفته شده آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک طاجین مراکشی
برای آن که بتوانید خوراک طاجین مراکشی اصل با طعم واقعی این غذا را تهیه کنید، این مواد اولیه را آماده کرده و مراحل بعدی را دنبال نمایید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
میوه به | 4 عدد |
ساقه کرفس خرد شده | 1 عدد |
سیر ریز خرد شده | 4 حبه |
گوشت خورشتی | 600 گرم |
پیاز | 2 عدد |
روغن گیاهی | 2 قاشق غذاخوری |
گوشت خورشتی | 600 گرم |
گوجه خرد شده | 400 گرم |
نخود | 500 گرم |
ادویه | 2 قاشق چایخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده | 1 مشت |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
طرز تهیه خوراک طاجین مراکشی

برای تهیه این خوراک خوشمزه مراکشی مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید. همچنین، پیشنهاد میکنیم که بعد از این مطلب، طرز تهیه چلوکباب قفقازی را نیز مطالعه کنید و در یک روز دو غذای خوشمزه را یاد بگیرید.
- مرحله اول: ابتدا لازم است که نخودها را با مقداری آب بپزید.
- مرحله دوم: سپس 4 عدد به را بشویید و خرد کنید. پس از آن نیز باید به درستی پیازها را ریز کنید.
- مرحله سوم: روغن را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مرحله چهارم: وقتی روغن کمی داغ شد، به خرد شده را اضافه کرده و حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ کاراملی دربیایند. اگر لازم است کمی دیگر روغن اضافه کنید.
- مرحله پنجم: سپس پیازهای خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و به مدت 2- 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
- مرحله ششم: محتویات ماهیتابه را با کفگیر یا قاشق سوراخدار بردارید تا روغن اضافیاش خارج شود و آنها را داخل یک قابلمه بریزید.
مرحله هفتم: اگر لازم است مجددا کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گوشت خورشتی را اضافه کنید. - مرحله هشتم: گوشت را حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کمی برشته شود. سپس گوشت خورشتی را نیز به قابلمهای که به و پیاز را در آن ریخته بودید اضافه کنید.
- مرحله نهم: به مرحله نهم از طرز تهیه خوراک طاجین رسیدیم. گوجههای خرد شده و نخود پخته را نیز داخل قابلمه بریزید.
- مرحله دهم: ادویه، پودر زیره و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. به میزان دلخواه غذا را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- مرحله یازدهم: سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید غذا به مدت 4 الی 6 ساعت به آرامی بپزد.
- مرحله دوازدهم: سپس این غذای خوش عطر و خوشمزه مراکشی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.
نکته: هر چقدر زمان پخت این خورش طولانیتر باشد و با حرارت کمتری بپزد بهتر جا میافتد. حتی میتوانید از دیگ سفالی برای این غذا استفاده کنید تا طعمی بهتر و اصیلتر داشته باشید.
سفارش خوراک طاجین مراکشی از اسنپ فود

در بالا مراحل طرز تهیه طاجین را دیدیم. اگر زمان یا حوصله کافی برای طبخ این غذا در منزل را ندارید، پیشنهاد میکنیم که از طریق سفارش غذا آنلاین اسنپ فود، این غذای خوشمزه مراکشی را به صورت اینترنتی سفارش دهید. به این شکل، موفق خواهید شد که غذای خوشمزه مورد علاقه خود را درب منزل یا محل کار تحویل گرفته و نوش جان کنید.