تارت توت فرنگی، دسری پر از رنگ و عطر

طرز تهیه تارت توت فرنگی
3/5 - (2 امتیاز)

تارت توت فرنگی دسری محبوب در تمام دنیا است. به ویژه ترکیب توت فرنگی با کرم کاستارد طعمی لذیذ و لذت‌بخش را ایجاد می‌کند  که حتما عاشق آن خواهید شد. بسیاری از ما عاشق توت فرنگی هستیم و به فصل آن، می‌توان از دسرهای رنگارنگ با توت فرنگی لذت برد.

توت فرنگی به دلیل طعم خوب و ظاهر جذابش در اکثر دسرها، کیک‌ها و بستنی‌ها استفاده می‌شود و طعم عالی آن دوستان و خانواده شما را شگفت‌زده خواهد کرد. درست کردن این دسر کار سختی نیست و در این مطلب با روشی اصولی به شما یاد می‌دهیم تا یک تارت توت فرنگی خوشمزه درست کنید.

تارت توت فرنگی

تعداد نفرات 8 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت 60 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه تارت توت فرنگی خوشمزه و آسان

دستور پخت تارت توت فرنگی

طرز تهیه تارت توت فرنگی با روش اصولی و صحیح، نکاتی دارد که باید به آن‌ها توجه شود. در تهیۀ تارت توت فرنگی از کرم پاتیسیر یا کاستارد استفاده می‌شود. (این سس خوشمزه در پخت شیرینی و دسرهای مختلف کاربرد دارد.) با دستور زیر می‌توانید از کرم کاستارد در دسرهای دیگر نیز استفاده کنید. طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد را مطابق زیر دنبال کنید. به علاوه هر زمان که مایل باشید، این امکان در اسنپ فود برای شما فراهم است که با سفارش آنلاین از کافه ، این دسر خوشمزه را آماده کنید.

مواد لازم جهت تهیه خمیر تارت توت فرنگی

مواد اولیه لازم برای طرز تهیه تارت توت فرنگی ساده به شرح زیرهستند:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کره 120 گرم
پودر قند 60 گرم
آرد شیرینی 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد متوسط
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی

مواد لازم جهت تهیه کرم کاستارد

همین طور برای آماده کردن کرم کاستارد این تارت نیز مواد زیر نیاز هستند:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شیر نیم لیتر
کره 80 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد متوسط
شکر 150 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
توت فرنگی 1 کیلوگرم
آرد ذرت 100 گرم

مراحل تهیه تارت توت فرنگی خانگی

مراحل تهیه تارت توت فرنگی

در زیر مراحلی آورده شده است که با دنبال کردن آن‌ها، می‌توانید یک تارت توت فرنگی خوشمزه تهیه کنید:

  • مرحله اول: پودر قند و کره را با همزن برقی خوب مخلوط کنید. ترکیب پودر قند و کره‌ باید شکلی نرم و لطیف داشته باشد.
  • مرحله دوم: حالا زمان آن است که زردۀ تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید. سپس مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: آرد و نمک را الک کرده و به آرامی اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: روی خمیر به دست ‌آمده را با یک لایه پلاستیک بپوشانید. خمیر تارت باید به مدت یک ساعت در محیطی سرد استراحت کند.
  • مرحله پنجم: میزان دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  • مرحله ششم: با مقدار کمی روغن قالب تارت را چرب کنید. خمیر را باز کرده و داخل قالب پهن نمایید. دقت کنید کناره‌های قالب به طور کامل با خمیر تارت پوشانده شوند. برای اینکه تارت توت فرنگی شما ظاهری زیبا داشته باشد، با دست خمیر را به کف و دیواره‌های قالب بچسبانید.
  • مرحله هفتم: روی خمیر تارت چند سوراخ ایجاد کنید. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید.

روش تهیه کرم کاستارد (پاتیسیر)

در گام بعدی، نوبت آن می‌رسد که کرم کاستارد را آماده کنید:

  • مرحله اول: زرده تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی خوب مخلوط کنید. این مواد باید به خوبی با هم مخلوط شده و در نهایت کرم رنگ به نظر برسند.
  • مرحله دوم: سپس در گام بعدی قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مرحله سوم: حالا وقت آن است که شیر را داخل قابلمه‌ بریزید. پس از آن آرد را کم کم به شیر اضافه کرده و هم بزنید. سپس کمی صبر کنید تا مواد بجوشد.
  • مرحله چهارم: مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را به شیر اضافه کرده و هم بزنید. زمانی که مخلوط به غلظت مناسب رسید، کره را نیز به مواد بیفزایید.
  • مرحله پنجم: تارت توت فرنگی را داخل ظرف دل خواهتان قرار دهید. بعد از خنک شدن تارت، کرم کاستارد را روی آن بریزید. توت فرنگی‌ را به شکلی زیبا روی تارت چیدمان کنید.

به همین سادگی تارت توت فرنگی شما آماده است. حالا می‌توانید از خوردن این دسر عالی و شیک لذت ببرید.

طرز تهیه تارت توت فرنگی بدون فر

تارت توت فرنگی بدون فر

با یادگیری روش تهیه تارت توت فرنگی بدون فر، می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن دسری خوشمزه تهیه کنید. در حقیقت دستورالعمل به شکلی است که برای تهیه این دسر به فر نیاز ندارید.‌ در این روش به جای استفاده از خمیر تارت از پایه بیسکویت استفاده می‌شود.

مواد لازم

مواد لازم به شرح زیر هستند:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بیسکوییت پتی بور یک دوم لیوان فرانسوی به صورت پودر شده
کره آب شده ۶ قاشق غذاخوری
پودر قند ۵۵ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای‌خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
توت فرنگی به مقدار کافی
خامه یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه

مراحل لازم در طرز تهیه تارت توت فرنگی با بیسکویت را مطابق زیر دنبال کنید:

  • مرحله اول: بیسکویت پتی بور، کره و یک قاشق غذاخوری شکر را در ظرف بزرگی بریزید. سپس این مواد را با همزن برقی به آرامی مخلوط کرده تا یکدست شوند.
  • مرحله دوم: وقتی مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شد، آن را داخل قالب تارت بریزید. استفاده از قالب تک نفره تارت برای این دستور مانعی ندارد. پس از آن مواد را کاملا فشار دهید تا فرم قالب را به خود بگیرند.
  • مرحله سوم: اکنون وقت آن رسیده که قالب را در یخچال قرار دهید. تقریبا چیزی نزدیک به ۲ ساعت لازم است تا کراست یا پایه بیسکویتی کاملا سفت شود.
  • مرحله چهارم: توت فرنگی خورد شده، شکر، نشاسته ذرت و آب لیموترش را در ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را روی حرارت زیاد بگذارید. وقتی مواد به نقطه جوش رسید شعله گاز را کم کنید. پس از گذشت تقریبا ۵ دقیقه ترکیب کرمی تارت توت فرنگی غلیظ خواهد شد.
  • مرحله پنجم: حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا موادتان کامل سرد شوند.
  • مرحله ششم: به آرامی پایه بیسکویتی تارت توت فرنگی را از قالب جدا کنید. سپس به آرامی و با احتیاط مایع توت فرنگی را روی تارت بریزید.
  • مرحله هفتم: توت فرنگی‌ها را به شکل دلخواه روی تارت قرار دهید. برای تزئین تارت توت فرنگی می‌توانید از پودر پسته، خامۀ فرم گرفته و یا سس شکلاتی استفاده کنید.

طرز تهیه تارت توت فرنگی با ژله

تارت توت فرنگی با ژله

در این روش برای تهیه تارت توت فرنگی از ژله به همراه میوۀ توت فرنگی استفاده می‌کنیم. برای این منظور به یک بسته ژله توت فرنگی نیاز داریم. طبق دستور روی جلد، ژله را آماده کنید. سپس توت ‌فرنگی‌های ورقه شده را به آن اضافه نمایید. مواد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه مواد کمی خود را گرفت، ژله نیمه آماده را روی خمیر تارت بریزید. پس از آن تارت توت فرنگی را داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا و به خوبی خودش را بگیرد. به همین سادگی تارت توت فرنگی شما آماده است. نوش جان.

بهترین دسر توت فرنگی را برای میان وعده آماده کنید…

در این مقاله در رابطه با طرز تهیه تارت توت فرنگی صحبت کردیم و شما را با نکات پخت و فوت‌وفن‌های آن آشنا کردیم. همچنین، توضیح دادیم که شما می‌توانید این دسر را بدون فر نیز تهیه کنید. تهیه این دسر با ژله از جمله مواردی بود که در این مطلب به آن اشاره شد. امیدواریم که مطلب تهیه شده برای شما مفید باشد و در تهیه یک دسر خوشمزه راهنمایی‌تان کند.

سوالات متداول

طرز تهیه تارت توت‌فرنگی با ژله چگونه است؟

برای تهیه تارت توت‌فرنگی، از ژله به همراه میوۀ توت‌فرنگی استفاده می‌کنیم. ژله را طبق دستور معمول آن درست می‌کنیم. سپس توت‌فرنگی‌های ورقه شده را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را مدتی در یخچال قرار می‌دهیم. حالا ژله نیمه‌آماده را روی خمیر تارت می‌ریزیم. دوباره در یخچال می‌گذاریم.

درصورتی‌که بخواهید تارت خود را با بیسکویت درست کنید، دیگر نیاز به فر نداریم. بیسکویت پتی بور، کره و کمی شکر را باهم ترکیب کرده داخل قالب تارت می‌ریزیم و کاملاً به مواد فشار می‌دهیم. قالب را در یخچال قرار می‌دهیم. توت‌فرنگی خورد شده، شکر، نشاسته ذرت و آب لیموترش را در تابه، روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد. وقتی که سرد شد پایه بیسکویتی تارت را از قالب خارج کرده مایع توت‌فرنگی را روی آن بریزید.

بیسکویت، کره آب شده، پودر قند، نشاسته ذرت، وانیل، توت‌فرنگی، خامه، شکر قهوه‌ای، آبلیمو

شیر، کره، زرده تخم‌مرغ، وانیل، توت‌فرنگی، آرد ذرت

پودر قند و کره را خوب مخلوط می‌کنیم. زردۀ تخم‌مرغ، وانیل و آرد و نمک الک شده را به مواد اضافه می‌کنیم. در آخر روی خمیر به‌دست‌آمده را می‌پوشانیم. تا استراحت کند. قالب تارت را چرب کرده خمیر را در کف و کناره‌های آن پهن می‌کنیم، در فر گرم قرار می‌دهیم.