![](https://blog.snappfood.ir/wp-content/themes/blogpars/mydeveloper/image/default-image.png)
طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص
میگو سوخاری با سس مخصوص از آن دسته غذاهایی است هر یک از اعضای خانواده را در هر جایی باشند به سَر سفره می کشاند. طعم لذیذ میگو در کنار یک سس خوشمزه همان چیزی که می تواند یک شب خاطره انگیز را ایجاد کند. اما طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص چگونه است؟ برای پاسخ با اسنپ فود همراه باشید.
کدام نوع میگو را بخریم؟
بهترین میگو بازار ایران از آب های آزاد جنوب کشور تهیه میشوند. با اینکه شما می توانید انواع میگوهای پرورشی را بازار مشاهده کنید اما کیفیت آنها پایین تر از میگوی طبیعی جنوب است. ما نمی دانیم که چگونه میگوها به صورت پرورشی و یا با چه دقت و کیفیتی رشد می کنند، به همین دلیل تهیه میگوی جنوب را پیشنهاد می دهیم. به هر روی، اگر دسترسی به میگوی جنوب ندارید، میگو پرورشی را خریداری کنید.
چگونه میگو را به صورت پروانه ای برش دهیم؟
این مورد سلیقه ای است! معمولاً در رستوران ها میگوها را اغلب به شکل پروانه ای برش می زنند تا بزرگتر به نظر برسند. برای تهیه میگو سوخاری پفکی مهم است میگوها به صورت پروانه ای برش دهید. همچنین این روش برش باعث می شود تا میگوها سریع تر پخته شوند. اگر میگو را به شکل پروانه ای برش نزنید، بعد از پخته شدن، میگوها ظاهر خودشان را حفظ می کنند و برای سرو به اصطلاح «رستورانی» عالی هستند.
چگونه میگو را پوست کنده و جدا کنیم؟
برای پوست گرفتن میگو، به سادگی با انگشت شست خود می توانید قسمت زیرین میگو را در جایی که پاهایش قرار دارد فشار دهید تا جدا شود. هر طرف پوسته را از جلو به سمت عقب پوست بگیرید. آخرین قسمت از لایه خارجی و دم میگو را با چاقو ببرید.
می توانید با ایجاد یک برش در قسمت بالای میگوی خام با یک چاقوی تیز، میگو را خرد کنید. برش باید از جلوی میگو تا دمش حرکت کند. در داخل برش رگ تیره میگوها را مشاهده خواهید کرد. انگشت خود به داخل برسانید و رگ های تیره را بیرون بکشید.
آغشته کردن میگوها به زرده تخم مرغ چست؟
شما می توانید زرده تخم مرغ یا یک ماده دیگر مخلوط کنید و آن را با برس به میگوها بمالید تا مزه جادویی پیدا کنند. آغشته کردن میگوها به زرده تخم مرغ شامل موارد زیر است:
- تخم مرغ و شیر
- تخم مرغ و خامه
- تخم مرغ و آب
برای تهیه میگو سوخاری خوشمزه مهم است مقدار استفاده از زرده و ماده ترکیبی باید طوری باشند که مخلوط خیلی شُل یا خیلی سفت نباشد.
طرز تهیه میگو سوخاری چگونه است؟
بعد از آغشته کردن میگوها، آنها را در آرد سوخاری بغلتانید. مهم است تمام سطح میگو با آرد سوخاری پُر شوند و هیچ جای خالی باقی نماند. وقت آن است که میگوها را به رنگ قهوه ای طلایی سرخ کنیم. روغن هایی که برای سرخ کردن میگوها توصیه می کنیم شامل روغن کانولا، روغن آفتابگردان، روغن ذرت یا روغن کنجد است.
مطمئن شوید که روغن کافی در قابلمه یا ماهی تابه دارید تا میگوها کاملاً غوطهور در روغن باشند. اما قبل از پخت میگوها لازم است روغن در قابلمه یا ماهی تابه گرم شود تا از پریدن روغن روی دست و لباس شما جلوگیری شود. بعد از پخته شدن میگوها، آنها را روی پارچه جاذب یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.
نکته: مهم است بعد از آغشته کردن و غلتاندن میگوها در آرد سوخاری، از آنها حداکثر در فاصله زمانی ۴ ساعت استفاده کنید. زیاد شدن زمان باعث می شود میگوها خیلی خشک شوند.
مرحله به مرحله با طرز تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص
- زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۵ دقیقه
- نفرات: برای ۲ نفر
- کالری: ۱۰۱۵ کیلوکالری
موارد مورد نیاز برای میگو سوخاری
- میگو ۱۶ تا ۲۰ عدد (پوست گرفته و تمیز شده)
- ¼ فنجان شیر
- ۲ تخم مرغ بزرگ برای آغشته کردن میگوها به زرده
- ۲ فنجان آرد سوخاری
- روغن
موارد مورد نیاز برای سس مخصوص
- سس مایونز ۲ پیمانه
- سس کچاپ ۱٫۲ پیمانه
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
- پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- آب ۱٫۲ پیمانه
- سس قرمز فلفلی ۱ قاشق چایخوری
دستورالعمل تهیه میگو سوخاری
- روغن را در داخل قابلمه یا ماهی تابه گرم کنید.
- میگو را پوست بگیرید و تمیز کنید و زیر آب سرد بشویید.
- میگوها را به روشی که دوست دارید برش بزنید.
- میگوها را آغشته به زرده تخم مرغ کنید.
- میگوها را در آرد سوخاری بغلتانید.
- میگوها را سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای و طلایی درآیند (میگوها طی ۱ تا ۲ دقیقه پخته می شوند).
- برای جذب روغن اضافی میگوها را روی پارچه جاذب یا دستمال کاغذی قرار دهید.
- در پایان، میگوها را با سس مخصوص سرو کنید.
طرز تهیه سس مخصوص
همۀ مواد را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و تا زمانی که لازم باشد در یخچال قرار دهید.
مواد مغذی میگو سوخاری با سس مخصوص
- کالری: ۱۰۱۵ کیلوکالری
- کربوهیدرات ها: ۹۶ گرم
- پروتئین: ۷۱ گرم
- چربی: ۳۷ گرم
- چربی اشباع شده: ۸ گرم
- کلسترول: ۷۷۴ میلیگرم
- سدیم: ۴۰۰۶ میلیگرم
- پتاسیم: ۶۸۱ میلیگرم
- فیبر: ۶ گرم
- شکر: ۱۹ گرم
- کلسیم: ۶۱۰ میلیگرم
- آهن: ۱۲ میلیگرم
نکات مهم در تهیه میگو سوخاری
- سعی کنید از میگوهای درشت استفاده کنید تا گوشت آنها به خوبی زیر دندان حِس شوند.
- هنگامی که میگوها را به آرد سوخاری می زنید، هیچ قسمت خالی را باقی نگذارید تا تمام قسمت های میگو سوخاری شوند.
- برای ایجاد مزه تند، ۱٫۲ قاشق چایخوری پودر چیلی را به مخلوط آرد سوخای اضافه کنید.
بهترین راه برای سرخ کردن میگو چیست؟
هنگام سوخاری کردن میگو در روغن، مطمئن شوید که روغن تا آنجا که ممکن است نزدیک به ۳۵۰ درجه فارنهایت باشد. با قرار دادن میگوهای سرد در روغن، دمای روغن کاهش می یابد. نگران نباشید! روغن با آماده شدن میگو به دمای مناسب برمی گردد.
مقدار شعله گاز را تماشا کنید، روغن نباید بیش از ۴۰۰ درجه فارنهایت باشد. حتماً از دماسنج مخصوص سرخ کردن استفاده کنید تا بتوانید دائماً دما را کنترل کنید. از یک توری روغن گیر آشپزخانه برای بیرون کشیدن میگوها از روغن استفاده کنید.
طرز تهیه میگو سوخاری کریسپی با سس مخصوص چگونه است؟
برای کریسپی و ترد شدن، میگوهای پخته شده را روی دستمال کاغذی و جدا از هم قرار دهید. اگر میگوها را روی هم بگذارید، میگوهای پایین نرم می شوند. در صورت نیاز به نگهداری میگو، بگذارید چند دقیقه خنک شوند و آنها درون یک ظرف و در داخل یخچال نگهداری کنید. سپس در زمان مصرف باید میگوهای سرخ شده را در فِر یا ماکروویو قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آنها را گرم کنید.
کلام آخر
طرز پخت میگو سوخاری را در بالا شرح دادیم، حالا با خیال راحت می توانید میگو سوخاری خوشمزه خود را درست کنید. قبل از تهیه میگو سوخاری با سس مخصوص مهم است مواد مورد نظر همه تازه باشند. کیفیت پخت و خوشمزه بودن به تازگی میگو، آرد سوخاری مناسب و روغن جدید دارد. در هر صورت میگو سوخاری با سس مخصوص می تواند یک وعده غذایی فوق العاده برای شبی فراموش ناشدنی باشد.
جدیدترین رسپی ها
مرداد 2, 1403
مرداد 2, 1403
خرداد 20, 1403
خرداد 20, 1403
پیشنهاد سردبیر
اسفند 15, 1402
اسفند 15, 1402
آذر 23, 1402
پربازدیدترین مطالب
فروردین 8, 1402
مرداد 10, 1402
آبان 27, 1401
شهریور 7, 1401
![](http://blog.snappfood.ir/wp-content/plugins/a3-lazy-load/assets/images/lazy_placeholder.gif)