ساده ترین طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی را یاد بگیرید

طرز تهیه کیک دبل چاکلت
3/5 - (2 امتیاز)

کیک دبل چاکلت یکی از کیک‌هایی است که همچون کیک‌های شکلاتی دیگر طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از اسنپ فود سعی داریم طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی را به شما آموزش دهیم. کیکی که در منوی تقریباً همه کافی شاپ‌ها دیده می‌شود و بسیار هیجان انگیز خواهد بود که این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به طرز تهیه این کیک خوشمزه بیندازیم.

کیک دبل چاکلت کافی شاپی

تعداد نفرات 5 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت 80 دقیقه
میزان سختی متوسط

کیک دبل چاکلت با بی نهایت شکلات

دستور پخت کیک دبل چاکلت کافی شاپی

برای تهیه کیک دبل چاکت کافی شاپی ابتدا تمام مواد اولیه را فراهم آورید. شما با کمک دستور پختی که در ادامه مقاله ارائه شده است، می‌توانید کیکی خوشمزه فراهم آورید.

مواد اولیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی

مواد اولیه‌ای که برای اجرا کردن طرز تهیه کیک دبل چاکلت خیس، نیاز دارید؛ به شرح زیر هستند:

مواد اولیه میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
کره 200 گرم
شکلات تخته‌ای 200 گرم
شکلات چیپسی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 85 گرم
بکینگ پودر 5/1 قاشق غذاخوری
قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق غذاخوری
شکر 2/1 لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2/1 لیوان

طرز تهیه کیک دبل چاکت کافی شاپی

طرز تهیه کیک دبل چاکلت شکلاتی را با مراحل زیر دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا کره را در تابه روی حرارت کم قرار دهید. شکلات تخته‌ای را به کره اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.
  • مرحله دوم: وقتی شروع به جوشیدن کرد، تابه را کناری بگذارید تا بعد از 15 دقیقه ولرم شود.
  • مرحله سوم: در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را شکسته و پودر قهوه، وانیل، شکر و روغن را به آن اضافه کنید. مخلوط را به مدت 5 دقیقه کامل هم بزنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
  • مرحله چهارم: ترکیب کره و شکلات تخته‌ای را که در مرحله اول آماده کردید، به ترکیب یکدست خود اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  • مرحله پنجم: در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را ترکیب و 3 بار الک کنید.
  • مرحله ششم: اکنون نوبت افزودن آرام آرام ترکیب آرد به مخلوط قبلی است. باید با هم زدن مخلوط را هم بزنید تا مایه کیک یکدست و منسجم شود.
  • مرحله هفتم: ظرف کیک پزی (ظرف کمربندی) را آماده کنید. کاغذ روغنی کف آن بگذارید. مخلوط را به آرامی در ظرف بریزید و آن را صاف کنید.
  • مرحله هشتم: در نهایت شکلات چیپسی و کمی شکلات تخته‌ای رنده شده، روی ظرف بریزید.
  • مرحله نهم: کمی شکلات‌ها را با دست فشار دهید تا وارد سطح مایه کیک شوند.
  • مرحله دهم: فر را با دمای 175 درجه 5 دقیقه گرم کنید. سپس ظرف کیک پزی را به مدت 35 در آن قرار دهید.
  • مرحله یازدهم: وقتی کیک آماده شد، به مدت 30 دقیقه آن را کنار بگذارید تا به خوبی خنک شود.
  • مرحله دوازدهم: حالا می‌توانید با کمک بستنی و وسایل تزیینی، کیک را تزئین کنید.

کیک شکلاتی دبل چاکلت نارگیلی

طرز تهیه کیک دبل چاکلت نارگیلی

کیک شکلاتی دبل چاکت نارگیلی هم کیکی خوشمزه و پر طرفدار است. در ادامه نحوه درست کردن آن را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد اولیه کیک شکلاتی دبل چاکلت نارگیلی

برای دنبال کردن و اجرای صحیح طرز تهیه کیک دبل چاکلت مرحله به مرحله با نارگیل، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد اولیه میزان لازم
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن 2/1 پیمانه
شکلات بن ماری شده 2/1 پیمانه
پودر کاکائو 2/1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
پودر قند به میزان کافی

مراحل تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت نارگیلی

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی با نارگیل، به شرح زیر است:

  • مرحله اول: پیش از آغاز کار فر را با دمای 170 درجه روشن کنید تا به خوبی گرم شود. از طرفی کاغذ روغنی در قالب کیک قرار دهید و آن را کناری بگذارید.
  • مرحله دوم: ابتدا سفیده 1 عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا کامل پف کند. سپس پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پودر قند را به این مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  • مرحله سوم: مخلوط مواد نارگیلی را کنار بگذارید و کیک را طبق دستور پخت آماده کنید.
  • مرحله چهارم: آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را به خوبی ترکیب و 3 بار الک کنید.
  • مرحله پنجم: سفیدۀ تخم مرغ ها را در یک ظرف به خوبی هم بزنید تا خوب پف کند شود.
  • مرحله ششم: زرده تخم مرغ‌ها را در ظرفی دیگر با روغن و شیر به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس سفیده هم زده را به ترکیب زرده‌ها اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: کنون ترکیب آردی را به مخلوط موجود اضافه کرده و با دور متوسط به خوبی هم بزنید.
  • مرحله هشتم: به اندازه یک سوم مایه کیک را در قالب بریزید. سپس کمی از مواد نارگیلی را روی آن بریزید.
  • مرحله نهم: مواد نارگیلی را بریزید. در نهایت یک سوم باقی مایه کیک را در قالب بریزید.
  • مرحله دهم: قالب کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید تا کیک آماده شود.
  • مرحله یازدهم:بعد از آماده شدن، کیک را از فر خارج کنید. 30 دقیقه کیک را کنار بگذارید تا کامل خنک شود برای تزئین می‌توانید از سس شکلاتی، گاناش یا شکلات بن ماری استفاده کنید.

دقت داشته باشید که می‌توانید به جای قالب کیک از تابه دو طرفه برای تهیه کیک خود استفاده کنید. بنابراین به آسانی این امکان را خواهید داشت تا طرز تهیه کیک دبل چاکلت بدون فر را دنبال کرده و نتیجه عالی بگیرید. در طرز تهیه چیزکیک کاراملی نیز امکان طبخ کیک بدون استفاده از فر وجود دارد.

چطور به راحتی یک کیک دبل چاکلت خوشمزه روی میز داشته باشیم؟

سفارش کیک دبل چاکلت کافی شاپی

در این مقاله از اسنپ فود طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی را توضیح دادیم. شما می‌توانید با کمک دستورالعمل ارائه شده کیک دبل چاکت را به سادگی درست کنید. در ضمن این امکان وجود دارد حتی بدون فر کیک شکلاتی دبل چاکلت را آماده و نوش جان کنید. به جز آن اگر مایل باشید می‌توانید از اسنپ فود، سفارش آنلاین شیرینی را داشته و این کیک خوشمزه شکلاتی را درب منزل یا هر جای دیگری در آدرس خود، تحویل بگیرید. شما چه نظری در این باره دارید؟

سوالات متداول

مواد اولیه برای پختن کیک دبل چاکلت در خانه چیست؟

تخم مرغ، کره، شکلات تخته‌ای‌، شکلات چیپسی، آرد سفید، بگینگ پودر، قهوه فوری، وانیل، شکر، نمک، روغن، پودر کاکائو مواد مهمی هستند که می‌توانید با آن دبل چاکت خوشمزه تهیه کنید.

کره و شکلات تخته‌ای را روی حرارت ذوب کنید و بگذارید تا خنک شود. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را شکسته و پودر قهوه، وانیل،سکر و روغن را اضافه کنید. مخلوط را 5 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را سه بار الک کنید و کم کم به باقی مواد اضافه کنید.

فر را با دمای 175 درجه 5 دقیقه گرم کنید. سپس ظرف کیک پزی را به مدت 35 در آن قرار دهید.  وقتی کیک آماده شد، به مدت 30 دقیقه آن را کنار بگذارید تا به خوبی خنک شود.

ظرف کیک پزی را آماده کنید. ظرف کمربندی  به خاطر این که جداره آن باز می‌شود مناسب‌ترین گزینه است. کاغذ روغنی کف آن بگذارید. مخلوط را به آرامی در ظرف بریزید و آن را صاف کنید.

بعد ازپخت کیک آن را از فر خارج کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید خنک شود تا برای تزیین آماده شود. برای تزیین می‌توانید از سس شکلاتی، گاناش یا شکلات بن ماری استفاده کنید.