یکی از دغدغههای بزرگ خیلی از ما هنگام سرو یا سفارش غذا، این است که نمیدانیم بهترین نوشیدنی برای همراهی با بشقاب غذای ما، چه میتواند باشد. معمولا متخصصان تغذیه، پیشنهادهای مختلفی در این زمینه دارند تا بتوان با انتخاب یک آبمیوه مناسب، قدمی در راه حفظ و ارتقاء سلامت و تندرستیمان برداریم.
یکی از این پیشنهادها، همراه کردن غذاهای گوشتی با یک لیوان آب پرتقال است. یعنی بهتر است دفعه بعدی که هوس کردید یک بشقاب استیک هیجانانگیز، یک سبد سوخاری یا حتی بیفاسترگانف سفارش بدهید، بهتر است بخواهید که همراه غذا، یک لیوان آب پرتقال هم برای شما بیاورند. حالا دلیل این پیشنهاد چیست؟
بهتر است بدانید که تغییر سبک زندگی امروز ما، شانس دریافت برخی از ریزمغذیها را به دلیل بدخوریهای ناشی از زندگی مدرن، کم کرده است. از این رو، همراه کردن خوراکیهایی که باعث تقویت جذب ریزمغذیهای یکدیگر میشوند، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. آب پرتقال، سرشار از آنتیاکسیدانی بسیار قوی به نام ویتامین C است. محققان دریافتهاند که همراه کردن ترکیبات حاوی ویتامین C با غذاهای گوشتی، میتواند تا 30 درصد به افزایش جذب آهن موجود در گوشتها به بدن کمک کند. به همین دلیل هم پیشنهاد همراه کردن آب پرتقال با غذاهای گوشتی، از اهمیت بالاتری برای خانمهای باردار، خانمهای در سن باروری و افراد مبتلا به کمخونی برخوردار است.
از طرف دیگر، ویتامین C موجود در آب پرتقال میتواند به شدت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. قوی شدن سیستم دفاعی بدن، شانس ابتلا به بیماریهای عفونی فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش میدهد. به همین دلیل هم توصیه میشود که حتما در فصلهای شیوع سرماخوردگی مانند پاییز و زمستان، سفارش یک لیوان آب پرتقال تازه را فراموش نکنید.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
همراه غذاهای گوشتی، آب پرتقال بنوشید
