چگونه پیتزای خانگی درست کنیم؟

به این مقاله امتیاز دهید

پیتزا یکی از راحت‌ترین غذاهایی است که می‌توانید در خانه درست کنید. برای درست کردن آن بهتر است چند نکته‌ی کلی و ساده را بدانید و بعد با توجه به ذائقه‌ی خودتان و با کمک خلاقیت، پیتزای خانگی خودتان را درست کنید. پیتزاها غذاهای خوبی برای درست کردن با بچه‌ها هستند. امتحان کنید.

مراحل درست کردن یک پیتزای کلاسیک:
۱. فر را بر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) قرار دهید
تا وقتی فر گرم شود، مواد دیگر را آماده کنید.
۲. خمیر پیتزا درست کنید و یا آن را به صورت آماده خریداری کنید:
استفاده از خمیر پیتزای آماده کار شما را راحت خواهد کرد و پیتزایتان سریع‌تر آماده خواهد شد. اما درست کردن خمیر پیتزا هم از شما زمان زیادی نخواهد گرفت.
۳. سطحی که می‌خواهید بر روی آن پیتزا درست کنید را چرب کنید:
می‌توانید از روغن زیتون یا کره استفاده کنید. اگر ظرف مخصوص درست کردن پیتزا دارید، از آن استفاده کنید و روی آن را چرب کنید. بعضی آشپزها برای زیر خمیر پیتزا از آرد ذرت استفاده می‌کنند. آرد ذرت کمک می‌کند پیتزا راحت‌تر از سطح زیرین خود جدا شود. ضمنا به خمیر پیتزا تردی خوبی می‌دهد.
۴. سس پیتزا را اضافه کنید:
می‌توانید از سس‌ مخصوص پیتزا استفاده کنید، یا روی خمیر را سس پستو بمالید یا حتی از سس آلفردو در پیتزا‌یتان استفاده کنید. بعضی از این سس‌ها به صورت آماده قابل‌خریداری هستند و خرید آن‌ها روند درست کردن پیتزا را سریع‌تر خواهد کرد. هر قدر دوست دارید سس اضافه کنید و آن را روی سطح پیتزا پهن کنید.
اگر فرصت ندارید از مغازه سس مخصوص خریداری کنید، می‌توانید از وسایلی که در خانه دارید استفاده کنید. مثلا می‌توانید به عنوان سس از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید. یا اگر خیلی عجله دارید، تنها از سس کچاپ استفاده کنید.
۵. مواد پیتزا را اضافه کنید:
برای روی پیتزا می‌توانید از هر چیزی استفاده کنید. اگر گیاهخوار هستید، از سبزیجات مختلف استفاده کنید. اگر گیاهخوار نیستید، هر گوشتی که مایلید را به پیتزا اضافه کنید. ریسک کنید و از موادی استفاده کنید که نمی‌دانید نتیجه‌اش چه خواهد شد. آناناس، سیب‌زمینی، بروکلی، مرغ گریل‌شده، هر چیزی را امتحان کنید. گوشتی که استفاده می‌کنید باید از قبل پخته باشد. از سبزیجات هم پس از پخت استفاده کنید. موادی که معمولا در پیتزا استفاده می‌شوند پپرونی، زیتون، سوسیس، قارچ و فلفل دلمه‌ای هستند.
۶. پنیر را اضافه کنید:
پنیری که معمولا در پیتزاها استفاده می‌شود موتزارلاست. اما می‌توانید هر پنیری را که دوست دارید به آن اضافه کنید. پنیر ریکوتا و فتا هم پنیرهای خوبی برای روی پیتزا هستند. می‌توانید روی پیتزا تکه‌های پنیر موتزارلا بگذارید اما برای سرعت دادن به پخت پیتزا، از پنیر رنده‌شده استفاده کنید. پنیر رنده‌شده سریع‌تر آب می‌شود و پیتزای‌تان زودتر آماده خواهد شد.
۷. پیتزا را در فر بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید:
وقتی همه موادی که دوست دارید را روی خمیر پیتزا گذاشتید، آن را در فر قرار دهید. اجازه دهید پیتزا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بماند. وقتی خمیر پیتزا قهوه‌ای یا طلایی شد و پنیر پیتزا آب شد، آن را از فر خارج کنید. دقت کنید که پنیر پیتزا نسوزد، اما اگر خمیر پیتزا کمی بیشتر سرخ شد، اشکالی ندارد و باعث تردتر شدن خمیر پیتزا خواهد شد.
۸. پیتزا را از فر خارج کنید، به آن استراحت دهید و از آن لذت ببرید:
وقتی خمیر پیتزای‌تان طلایی یا قهوه‌ای شد، آن را از فر دربیاورید. احتیاط کنید، پیتزا در این مرحله بسیار داغ است. چند دقیقه به پیتزا استراحت دهید و بعد آن را نوش جان کنید. از پیتزای خانگی تان لذت ببرید.