این که این رشتههای طلایی را دقیقاً چه کسی به انسان معرفی کرده مشخص نیست اما از بین تئوریهای موجود از همه قابل قبولتر آن است که سیب زمینی سرخ کرده را اختراع بلژیکیها یا فرانسویها میداند. بعضی یافتههای تاریخی نشان میدهند بلژیکیهای ساکن دره میوز، در اواخر قرن هفدهم رشتههای نازک سیب زمینی را سرخ میکردهاند. شاید برای شما هم عجیب باشد که از عمر این خوراکی خوشمزه و به ظاهر امروزی چیزی در حدود 300 سال میگذرد، اما در آن زمان مردم آن منطقه ماهی سرخ شده را هم به عنوان یک وعده غذایی اصلی سر سفرههایشان داشتهاند که میتواند فرضیه صادر شدن سیب زمینی سرخ کرده از آن منطقه را بیشتر و بیشتر تقویت کند. شواهدی هم وجود دارد که نشان میدهد در حدود صد سال بعد سیب زمینی سرخ کرده به قدری در پاریس محبوب بوده که دست فروشهای زیادی روی گاری مشغول فروختن سیب زمینی سرخ کرده بودهاند.
اما در مورد این خوراکی خوشمزه آنچه بیش از هرچیز از آن مطمئنیم این است که آمریکاییها در رواج این خوراکی خوشزه سهم بسیار بزرگی داشتهاند. داستانی وجود دارد که طبق آن در زمان جنگ جهانی اول سربازان آمریکایی برای اولین بار سیب زمینی سرخ کرده را در خاک بلژیک چشیدهاند اما از آنجایی که زبان رسمی ارتش بلژیک، فرانسوی بوده به اشتباه تصور کردهاند که در خاک فرانسه به سر میبرند و بعدها در آمریکا از این خوراکی خوشمزه به عنوان سیب زمینی فرانسوی یاد کردهاند.
علیرغم اینکه احتمالاً تصویر سیب زمینی سرخ کرده با سس کچاپ در ذهنتان شکل گرفته است، درست در همین لحظه که شما مشغول خواندن این مطلب هستید، هزاران نفر از مردم جهان در حال چشیدن این سیب زمینیهای خوشمزه با سسهایی بسیار متنوع هستند. اگر شما هم تا امروز سیب زمینی سرخ کرده را تنها با کچاپ امتحان کردهاید، از امروز این پیشنهادها را هم امتحان کنید: کچاپ کنجد و سویا، سس سیر، سالسا، ماست چکیده، ماست و کاری، ماست و تربچه، عسل و …
سیب زمینی سرخ کرده از کجا پیدایش شد؟

سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست
اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم
چه جالب
نمیدونستم
ولی فوق العاده خوشمزه است در هرحال