دسر ساده و سریع بدون فر میتواند میز شما را کامل کند. دسرهایی که بدون فر تهیه میشوند دستور تهیههای سادهتری دارند و وقت کمتری از شما میگیرند. ناگفته هم پیداست که اگر در خانه فر ندارید، بهترین گزینه برای شما پیروی از دستورتهیههای دسر ساده و سریع بدون فر است. در این مطلب اسنپفود طرز تهیه سه دسر ساده و سریع بدون فر را آوردهایم.
دسر، از جمعکردن میز در پاریس تا یک پذیرایی ساده
دسرها همیشه جذاب بودهاند. میتوانید سراغ آنها را از اغلب فرهنگها بگیرید، فرقی هم نمیکند در کجای جهان باشد؛ پای میز و سفرهی غذا که به میان باشد، همیشه پای یک خوردنی خوشمزه و اغلب شیرین بهعنوان پیغذا و پسغذا به میان میآید که قرار است به هضم غذا کمک کند.
کلمهی دسر احتمالاً برای اولین بار در قرن هفدهم در فرانسه به کار برده شد. املای این کلمه به فرانسوی Dessert است و ریشهی آن به کلمهی Desservir بازمیگردد، بهمعنای جمعکردن از روی میز. چنانچه از این تعریف هم برمیآید دسر را بعد از غذا میخورند.
این خوردنیهای خوشمزهی پسغذا و پیغذا را با نام پودینگ هم میشناسند؛ درواقع این نام اغلب در آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و ایرلند استفاده شده و کاربرد کلمهی پودینگ به انگلستان و کشورهای تابع فرهنگی آن، ازجمله هند، مربوط میشود.
از آنجا که پایهی دسر را همیشه شیرینیهای طبیعی و البته شکر تشکیل میداده، بهدلیل کمبود شکر و مواد شیرین، در گذشته کالایی لوکس محسوب میشده است.
با اینکه دسر همیشه، از قرون اولیه تا کنون، جذاب بوده، همیشه بهاندازهی امروز در دسترس نبوده است. این روزها شما میتوانید با سادهترین مواد اولیه دم دست و کمترین امکانات دسری خوشمزه تدارک ببینید و پذیراییتان را کامل کنید. با3 تا طرز تهیه دسر ساده و سریع بدون فر آشنا شوید.
- شیرینی شکلاتی آلمانی
- سوهان عسلی کنجدی
- دسر بیسکوییتی بدون فر
- پنکیک برای صبحانه
دسر ساده و سریع شکلاتی
شیرینی شکلاتی آلمانی
آشپزی آلمانی، مانند آشپزی اقوام دیگر، خصوصیات خودش را دارد و ازجملهی آنها سادگی است. طرز تهیه همین دسر ساده و سریع بدون فر، یعنی شیرینی شکلاتی آلمانی، همین خصوصیت را نشان میدهد. شما برای طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی به این مواد اولیه نیاز دارید:
- بیسکوییت پتیبور: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: یک عدد
- گردوی خردشده: ۲۰ گرم
- شکر: یکدوم پیمانه
- پورکاکائو: دو قاشق
طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی
مرحله اول:کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آنقدر که کره آب شود.
مرحله دوم:تخممرغ و شکر را اضافه کنید و بهسرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخممرغ ببندد و پخته شود.
مرحله سوم:بیسکوییتها را خرد کنید: بهصورتیکه پودر شود.
مرحله چهارم:مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکویيت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله پنجم:مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید.
مرحله ششم:برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید.
مرحله هفتم:بعد از دو ساعت دسر آماده است و میتوانید آن را برش بزنید.
دسر ساده بدون شیر
سوهان عسلی کنجدی
شما میتوانید در جایجای ایران دسرهای خوشمزهای پیدا کنید؛ از مرباهای تبریز تا حلواکشی جنوب. در مرکز ایران، از قم گرفته تا اصفهان و شیراز، سوهان عسلی کنجدی یکی از دسرهای محبوب است. این دسر ساده بدون شیر جزو دسرهای ساده و سریع بدون فر محسوب میشود که شما میتوانید بهراحتی و با صرف زمان کمی آن را تهیه کنید. برای تهیه سوهان عسلی کنجدی به این مواد اولیه نیاز دارید:
- کنجد: یکونیم پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- عسل: سه قاشق غذاخوری
- روغن: دو قاشق غذاخوری
- زعفران حلشده: یک قاشق
طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی
مرحله اول: شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلاییرنگ شود.
مرحله دوم:زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم:کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد.
مرحله چهارم:یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید بهقدری داغ باشد که سوهان بهسرعتت ببندد و ترد شود.
دسر ساده شکلاتی
دسر بیسکوییتی بدون فر
دسرهای بیسکوییتی همیشه محبوب هستند و طرفداران زیادی دارند. شما بهراحتی میتوانید این دسر ساده و سریع بدون فر را در زمانی کوتاه تهیه کنید. برای تهیه این دسر بیسکوییتی شما به این مواد اولیه نیاز دارید:
- بیسکوییت پتیبور: دو بسته
- وانیل: سر قاشق چایخوری
- زردهی تخممرغ: چهار عدد
- شکر: یک پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- آرد: دو قاشق غذاخوری
- شیر: دو لیوان
- پودر کاکائو و پودر قند: برای تزئین
طرز تهیه دسر بیسکوییتی بدون فر
مرحله اول:زردهها و شکر را بهخوبی بزنید که شکر کاملاً حل شود.
مرحله دوم:شیر و آرد را قابلمهای متوسط مخلوط کنید.
مرحله سوم:مایهی زردهی تخممرغ و شکر را به شیر و آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم:قابلمه را روی حرارت بگذارید و بهقدری هم بزنید که اندکی غلیظ شود؛ غلظت آن باید از غلظت فرنی کمتر باشد. حواستان باشد که مدام باید به همزدن ادامه دهید، وگرنه مایه ته میگیرد.
مرحله پنجم:قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را به آن اضافه کنید. بهآرامی هم بزنید که کره آب شود.
مرحله ششم:بیسکوییتها را در کف ظرف پیرکس بچینید و مایه را روی آن بریزید. میتوانید این کار را تکرار کنید که دسرتان لایهلایه شود.
مرحله هفتم:با پودرکاکائو و پودر قند روی دسر را را تزئین کنید.
مرحله هشتم:اجازه دهید دسر برای چهار ساعت در یخچال بماند و اصطلاحا استراحت کند.
اگر زمان کافی برای درست کردن این دسر های خوشمزه را ندارید،شما می توانید به راحتی دسر و شیرینی های خود را از اسنپ فود سفارش دهید.