سالاد ماکارونی جزو غذاهای بسیار پرطرفدار، مخصوصا در میان کودکان است. اگر میخواهید سالاد ماکارونی شما، هم خوشمزه شود و هم از نظر ارزش تغذیهای بتواند ریزمغذیهای مورد نیاز بدن شما یا کودکتان را فراهم کند، بهتر است این دستور پخت را هم امتحان کنید.
برای پختن یک سالاد ماکارونی خاص و سلامت، باید ابتدا ماکارونیهای فرمی را حدود 15 دقیقه در آبِ در حال جوش بجوشانید. ماکارونیها نباید بیش از اندازه شل شوند یا زیر دندان بیایند. بهترین ماکارونیها برای تهیه سالاد ماکارونی، ماکارونیهای پیچی، صدفی یا پروانهای رنگی هستند تا ظاهر جذابتری به سالاد شما بدهند. بعد از پختن ماکارونیها، آنها را آبکش کنید و داخل یک سینی بزرگ بریزید تا هم زودتر خنک شوند و هم باقی مواد آماده شوند. حتما مقداری روغن زیتون یا روغن کنجد روی ماکارونیها بکشید تا به هم نچسبند. زمانی که ماکارونیها در حال خنک شدن هستند، مقداری مرغ خردشده به صورت نگینی را تفت بدهید و بعد از تغییر رنگ مرغها، کمی قارچ به آنها اضافه کنید تا این دو ماده غذایی با هم بپزند و طعم یکدیگر را بگیرند. بعد از حدود 5 تا 8 دقیقه، کمی فلفل سفید، نمک و پودر سیر به مرغ و قارچ بزنید و آنها را به ماکارونیها اضافه کنید. جعفری تازه و ساطوری، سس ماست و مقداری نخودفرنگی، ذرت و هویج پخته هم باید در نهایت به سالاد ماکارونی اضافه شوند.
فقط حواستان باشد برای پیشگیری از آب انداختن سالاد، حتما آب تمام مواد از جمله سبزیجات و مرغ و قارچ، کاملا کشیده شده باشد. در صورت تمایل میتوانید مقداری برگ پیازچه هم به سالاد ماکارونی خود اضافه کنید ولی در این صورت، سالاد شما نباید بیشتر از 24 ساعت در یخچال بماند، در غیر این صورت، عطر ناخوشایندی خواهد گرفت.
اما سالاد ماکارونی یکی از غذاهای جذابی است که با انواع ماکارونی تهیه می شود. طرز تهیه ماکارونی را بخوانید تا با جذاب ترین غذای تهیه شده با ماکارونی آشنا شوید.
رازِ درست کردن یک سالاد ماکارونی ویژه

برچسب ها:
allusers