شاید پختن عدس پلو باتوجه به مواد اولیه آن، کار سادهای به نظر برسد اما اگر شما اصول پخت عدس پلو را به خوبی رعایت کنید، میتوانید یک وعده غذایی جذاب، سالم و مجلسی برای مهمانیهای خود داشته باشید. برای پختن عدس پلوی مجلسی، رعایت این چند نکته ضروری است:
عدس و برنج را به صورت جداگانه بپزید تا رنگ نهایی غذای شما مطلوب شود.
درِ ظرف عدس را هنگام پختن نبندید تا پوست عدس از بافت آن جدا نشود.
بعد از پختن کامل، نمک را به عدس اضافه کنید تا عدسها سفت نشوند.
عدس را با کمی کره بپزید تا طعم و بافت جذابتری پیدا کند.
به ازای هر پیمانه برنج، نصف پیمانه عدس پلویی استفاده کنید.
حتما گوشت چرخکردهای که با پیازِ سرخ کرده و زعفران مخلوط کردهاید را کنار عدس پلو قرار دهید.
کشمش یا خرما را با عدس پلو مخلوط نکنید تا افرادی که تمایلی به مصرف آنها ندارند، بتوانند این ترکیبات را از غذای خود جدا کنند.
عدس پلو را با کره به جای روغن، طعمدار کنید.
حتما از برنج آبکش برای تهیه عدس پلوی مجلسی کمک بگیرید و برنج دمی را برای این منظور استفاده نکنید.
برنج عدس پلو را از شب قبل از یک برگ بو، خیس کنید تا عطر خوبی بگیرد.
قبل از سرو، روی گوشت عدسپلو کمی دارچین بپاشید.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
طرز تهیه عدس پلوی مجلسی

برچسب ها:
allusers