جامع ترین طرز تهیه‌‌ کیک کدو حلوایی با ماست و بدون ماست؛ برای هالووین آماده شو!

طرز تهیه کیک کدو حلوایی
به این مقاله امتیاز دهید

طرز تهیه کیک کدو حلوایی دستور تهیه یکی از لذیذترین کیک‌های دنیا را به شما آموزش می‌دهد؛ فرقی هم نمی‌کند هالووین باشد یا هر مناسبت دیگری، فقط کافی است کدوحلوایی داشته باشید. این دستور تهیه بسیار ساده است و درست‌کردن این کیک از شما وقت و انرژی چندانی نمی‌گیرد. شما می‌توانید به‌سادگی این کیک بسیار خوشمزه را درست کنید و از آن یک عصرانه‌ی دلچسب بسازید؛ فقط کافی است کدو حلوایی دردسترس‌تان باشد.اگر خواص کدو حلوایی را بدانید، به هیج عنوان کیک کدو حلوایی را از دست نخواهید داد.برای آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی با این مطلب اسنپ‌فود همراه شوید.

کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی

مواد اولیه برای طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  1. آرد: دو لیوان
  2. تخم‌مرغ: سه عدد
  3. شکر: یک‌ونیم لیوان
  4. پوره‌ی کدوحلوایی: یک لیوان
  5. ماست: پنج قاشق غذاخوری
  6. شیر: یک‌ونیم لیوان
  7. گردوی خردشده: نصف لیوان
  8. روغن مایع: یک لیوان
  9. بکینگ‌پودر: دو قاشق چایخوری
  10. دارچین: نصف قاشق چایخوری
  11. وانیل: نوک قاشق چایخوری
  12. نمک: نوک قاشق چایخوری

درصورتی‌که مواد اولیه برای طرز تهیه کیک کدو حلوایی را در خانه ندارید، می‌توانید آن‌ها را به‌صورت آنلاین و به‌صرفه سفارش دهید و دم در منزل تحویل بگیرید:

سفارش از سوپرمارکت آنلاین اسنپ‌فود

طرز تهیه‌ی کیک کدو حلوایی با ماست در فر

مرحله اول: ابتدا برای تهیه پوره‌، کدوحلوایی را داخل قابلمه بگذارید و سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد تا آب آن بخار شود؛ سپس کدوحلوایی را له کنید.

مرحله دوم: تخم‌مرغ‌ها را داخل یک ظرف مناسب بشکنید و برای پنج دقیقه با همزن خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: پس از مخلوط‌شدن تخم‌مرغ‌ها روغن و ماست را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید که یکدست شود.

مرحله چهارم: پوره‌ی کدوحلوایی را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم: آرد و دراچین و بکینگ‌پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار آن را الک کنید.

مرحله ششم: آرد الک‌شده را به‌مرور و در سه مرحله به مایه اضافه کنید و با دست هم بزنید؛ جهت هم‌زدن به یک طرف باشد.

مرحله هفتم: کم‌کم گردوها را اضافه کنید.

مرحله هشتم: کف قالب کیک را با روغن چرب کنید.

مرحله نهم: دوسوم قالب را با مایه‌ی کیک پر کنید و روی آن را صاف کنید. حواس‌تان باشد که بیشتر از دوسوم قالب پر نشود؛ چون کیک پف می‌کند و به فضا نیاز دارد.

مرحله دهم: فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید که گرم شود.

مرحله یازدهم: قالب را برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

مرحله دوازدهم: حواس‌تان باشد که در ۳۰ دقیقه ابتدایی پخت غذا فر را باز نکنید.

مرحله سیزدهم: پس از پخته‌شدن کیک روی آن پودر قند بپاشید و سپس اجازه دهید که خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

کیک کدو حلوایی با گردو

کیک کدو حلوایی با گردو

طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون ماست

شما می‌توانید کیک کدوحلوایی را بدون استفاده از ماست هم درست کنید؛ برای این کار باید شیر و اندکی نمک را جایگزین ماست بکنید. طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون ماست تفاوت اندکی با دستور تهیه قبلی دارد؛ برای تهیه‌ی کیک با این دستور کافی است این مراحل را طی کنید:

طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر

مرحله اول: پوره‌ی کدوحلوایی را آماده کنید.

مرحله دوم: آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

مرحله سوم: سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و آن‌قدر بزنید که سفت شود.

مرحله چهارم: زرده و شکر و دارچین و وانیل و نمک را با هم‌زن مخلوط کنید که کرم‌رنگ و کشدار شود.

مرحله پنجم: روغن را به زرده و شکر و دارچین اضافه کنید و با همزن بزنید که یکدست شود.

مرحله ششم: شیر را آرام‌آرام به مایه‌ی روغن و زرده و شکر و دارچین اضافه کنید و با دست و بدون استفاده از همزن مخلوط کنید.

مرحله هفتم: آرد را در سه مرحله به مایه اضافه کنید.

مرحله هشتم: گردو و کدوحلوایی را به سفیده اضافه کنید.

مرحله نهم: مایه‌ی گردو و کدو و سفیده را به مایه‌ی اصلی کیک اضافه کنید و آن‌ها را با دست مخلوط کنید.

مرحله دهم: کف قالب را چرب کنید و دوسوم آن را با مایه پر کنید و داخل فر بگذارید.

مرحله یازدهم: بعد از پخت کیک می‌توانید روی آن پودر قند بپاشید.

نکات مهم در طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  • برای تزئین کیک کدوحلوایی از شکلات و میوه می‌توانید استفاده کنید.
  • به‌جای گردو می‌توانید از دیگر خشکبار هم در طرز تهیه کیک کدو حلوایی استفاده کنید.
  • برای تشخیص پخته‌شدن کیک کدو حلوایی کافی است یک خلال دندان در آن فرو کنید؛ اگر کیک به آن نچسبد، آماده است.
  • در ۳۰ دقیقه‌ی ابتدایی پخت کیک، در فر را باز نکنید.
  • بسته به آردی که استفاده می‌کنید، کیک باید ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بماند.
  • خوب‌الک‌کردن آرد کمک می‌کند که هم کیک تردتری داشته باشید و هم مواد مایه بهتر به هم دست دهند و داخل کیک گلوله‌گلوله نشود

اگر شما هم اهل درست‌کردن کیک هستید بد نیست با خواندن این مطالب با طرز تهیه کیک‌های مختلف آشنا شوید:

سوالات متداول

مواد اولیه برای طرز تهیه کیک کدو حلوایی شامل چه چیزهایی می‌شود؟

آرد، تخم مرغ، شکر، پوره‌ی کدو حلوایی، ماست، شیر، گردوی خرد شده، روغن مایع، بکینگ پودر، دارچین، وانیل و نمک از جمله موادی است که در تهیه کیک کدو حلوایی نیاز است.

تخم مرغ‌‌ها را هم بزنید، روغن و ماست و پوره کدو حلوایی را هم اضافه کنید. آرد و دراچین و بکینگ‌پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار الک کنید. آرد را به ‌مرور و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با دست هم بزنید؛ جهت هم‌زدن به یک طرف باشد. در مرحله آخر گردو را اضافه کنید.

فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید که گرم شود. قالب را برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. حواس‌تان باشد که در ۳۰ دقیقه ابتدایی پخت غذا فر را باز نکنید.

پس از پخته‌شدن کیک روی آن پودر قند بپاشید و سپس اجازه دهید که خنک شود و سپس از قالب خارج کنید. برای تزئین کیک کدوحلوایی از شکلات و میوه می‌توانید استفاده کنید.

ابتدا برای تهیه پوره‌، کدو حلوایی را داخل قابلمه بگذارید و سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد تا آب آن بخار شود؛ سپس کدوحلوایی را له کنید.

نظرات کاربران

amin
03.اسفند.1401

اصلا نمیدونستم توش ماست میزدن :/

صدرا
03.اسفند.1401

تو مرحله آرد من یکم حواسم پرت شد و محاسباتم بهم ریخت و چهار مرحله زدم، خراب شد یکم ولی به نظرم هنوزم خوب در اومد. خوب بود آموزشتون مرسی