پاستا و بادمجان
مواد لازم:
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده: دو عدد
بادمجان خرد شده (در اندازهی یک و نیم سانتی): یک عدد
گوجه گیلاسی (از وسط نصفشده): ۲۵ عدد
رب گوجه: یک چهارم لیوان
نمک و فلفل
شکر: یک قاشق غذاخوری
کاپریس: دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: یک لیوان
پنه: ۵۰۰ گرم
طرز تهیه غذا:
دو قاشق غذایی روغن زیتون را در یک ماهیتابهی بزرگ روی شعلهی متوسط گرم کنید. کرفس را اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید. بادمجان و گوجه را اضافه کنید.
در یک کاسه کوچک، رب، یک چهارم لیوان آب، دو و نیم قاشق غذاخوری نمک و یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل و شکر را با هم ترکیب کنید و به مخلوط بادمجان اضافه کنید.
شعله را کم کنید و گاهی مخلوط را هم بزنید و اجازه دهید تا وقتی بادمجانها نرم میشوند (۱۵ تا ۲۰ دقیقه) مخلوط روی شعله بماند.
ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کاپریس و جعفری را به آن اضافه کنید.
در این میان، پنه را از روی دستوری که بر روی بسته آمده بپزید، با روغن زیتون باقیمانده تفت دهید و اجازه دهید تا سرد شود. آن را با مخلوط بادمجان ترکیب کنید. غذا آماده است.
بادمجان و نخود
روغنزیتون بکر: ۵ قاشق غذاخوری
بادمجان کوچک، پوستگرفته و پاک شده: ۵ تا ۶ عدد
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز
نخود: ۵۰۰ گرم
گوجه گیلاسی (از وسط نصفشده): دو لیوان
ماست یونانی دو درصد: یک و نیم لیوان
زیره: یک قاشق غذاخوری
برگ جعفری: نصف لیوان
طرز تهیه غذا:
روغن زیتون را روی شعله زیاد بگذارید تا حسابی داغ شود. بادمجان را اضافه کنید و روی شعله متوسط بگذارید. بادمجان را بچرخانید و در این حین روی آن را نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز بزنید تا هر دو طرف بادمجان مزه بگیرد. بادمجان باید حدود ۲۰ دقیقه روی شعله بمانند، تا جایی که اگر چنگالی را در آنها فرو کنید و بیرون بیاورید، چیزی به چنگال نمانده باشد (برای پختن بالا و پایین بادمجان میتوانید آنها را به حالت ایستاده درآورید). در صورتی که احساس کردید ممکن است بادمجان بسوزد، شعله را کم کنید و کمی آب به آن اضافه کنید.
نخود و گوجه را با هم ترکیب کنید و به بادمجان اضافه کنید. حدود پنج دقیقه آنها را بپزید. تا جایی که گوجهها داغ و کمی نرم شوند. نمک و فلفل اضافه کنید و اگر لازم است به ترکیب کمی آب اضافه کنید تا به یک ترکیب شبیه به سس برسید.
ماست یونانی، زیره، نمک و فلفل را در ظرف دیگری باهم ترکیب کنید.
روی ترکیب بادمجان را با جعفری تزیین کنید، به عنوان چاشنی به آن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید، ترکیبی که از ماست درست کردهاید را در کنارش بگذارید و سرو کنید.