هیچوقت از خوردن دسر خسته نمیشویم، ولی گاهی از درستکردنش چرا. در این مطلب چند دسر ساده و سریع را به شما یاد خواهیم داد که برای درستکردنشان لازم نیست آشپز ماهری باشید. برای درستکردن دو دسر سریع و ساده با این مطلب اسنپفود همراه باشید.
دسر ساده و سریع برای همه
- موز شکلاتی
- مربع های لیمویی
- کیک هویج خانگی
- کیک شکلاتی
- انواع اسموتی
- کیک کدو حلوایی
- کیک خیس شکلاتی
- اسموتی دتوکس
- دسر پاناکوتا
1.موزِ شکلاتی
مواد لازم برای تهیه موز شکلاتی از این قرار است:
- موز: ۴ عدد
- چوببستنی: ۸ عدد
- روغن نارگیل: یک قاشق غذاخوری
- ترافل رنگی: نصف لیوان
- خامهی زدهشده برای تزئین
- آلبالو یا هر میوهی دیگری برای تزئین: ۸ عدد
طرز تهیه موز شکلاتی
مرحله اول:درون یک سینی کاغذ روغنی بگذارید و سینی را کناری بگذارید.
مرحله دوم:دو لبهی موز را ببرید تا قطر دوطرف شبیه هم شوند. سپس موز را از وسط نصف کنید. در هر یک از تکههای موز یک چوببستنی فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را دو ساعت در فریزر بگذارید.
مرحله سوم: در یک کاسه شکلات آبشده را با روغن نارگیل ترکیب کنید. ترافلها را در یک کاسهی کوچک بریزید. بالای هر یک از موزها را ابتدا در ترکیب شکلات و سپس در ترافلها بزنید. دوباره موزها را در سینی بگذارید و برای پانزده دقیقه در فریزر قرارشان دهید که شکلات خودش را بگیرد.
مرحله چهارم: موز شکلاتیتان را با خامه زدهشده تزئين کنید و روی آن یک آلبالو یا هر میوهی دیگری، مثل بریها، بگذارید.
مرحله پنجنم: از خوردن دسرتان لذت ببرید، بی آنکه از درستکردنش خسته شده باشید.
2.دسر ساده و سریع برای فصل گرم:مربعهای لیمویی
این دسر جزو دسرهای بیسکوییتی محسوب میشود. طعم لیمویی این دسر ساده و سریع آن را به گزینهای محبوب برای فصلهای گرم سال تبدیل میکند.
مواد لازم برای این دسر ساده و سریع از این قرار است:
- کره(قطعهقطعهشده و به دمای اتاق رسیده): یک لیوان
- آرد: دو و نیم لیوان
- شکر: سهچهارم لیوان
- پودر قند: یکچهارم لیوان
مواد لازم برای کرم روی دسر:
- شکر: دو لیوان
- آرد: یکچهارم لیوان
- تخممرغ: ۶ عدد بزرگ
- آبلیمو: سهچهارم لیوان
- رنده پوست لیمو: یک لیمو
- لیمو (تکهشده به قطعات کوچک): یک عدد
طرز تهیه دسر بیسکوییتی مربعهای لیمویی
مرحله اول:فر را روی دمای ۳۵۰ درجه بگذارید؛ سپس در ظرفی بهاندازهی تقریبی ۲۳ در ۳۳ سانتیمتر کاغذ روغنی بگذارید و روی آن را چرب کنید.
مرحله دوم: بیسکوییت دسر را درست کنید: در یک کاسهی بزرگ، کره، آرد و شکر را با مخلوطکن برقی ترکیب کنید که ترکیب بهشکل خمیر درآید.
مرحله سوم: خمیر را روی ظرف پخش کنید و آن را فشرده کنید که خود را بگیرد. آن را ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید که طلایی شود. از فر درآورید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه خنک شود.
مرحله چهارم:کرم روی دسر را درست کنید: در یک کاسهی بزرگ، شکر، آرد، تخممرغ، آبلیمو و پوست لیموی رندهشده را با هم ترکیب کنید. آن را روی بیسکوییت دسر پهن کنید. دسر را دوباره در فر قرار دهید و بگذارید حدود ۲۴ تا ۲۶ دقیقه بماند که خودش را بگیرد.
مرحله پنجم: دسر را از فر درآورید و حدود سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید. آن را به قطعات مربعی یا مستطیلی تقسیم کنید و رویش را با پودر قند و تکههای کوچک لیمو تزیین کنید.
از خوردن این دسر خسته نمیشوید. مطمئن باشید.
مطالعهی این مطالب را هم به شما پیشنهاد میکنیم: