دسر های شیک در دسته پایان دهندههای مهم یک وعده غذایی قرار دارند. مهارت شما در آشپزی هرچقدر هم که زبانزد خاص و عام باشد، دسر همان حسن ختامی است که میتواند ورق را برگرداند. انتخاب و ارائه یک دسر خوشطعم و جذاب کاملا به سلیقه شما و مهمانان بستگی دارد. مغزها، پودرهای خوراکی، کیکها، خامه و بستنی، شکلات و دراژه و تمام مواد در دسترس و موجود، میتوانند در خلق شاهکار نهایی شما اهمیت داشته باشند.
طرز تهیه انواع دسر های شیک | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | میانگین 20 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | میانگین 30 تا 60 دقیقه |
میزان کالری در هر 100 گرم | با توجه به نوع دسر بین 800 تا 3000 کالری |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه انواع دسر های شیک ، مسافرانی شاد از سرتاسر دنیا
به دسرها “پس خوراکی” یا “پی خوراکی” نیز گفته میشود. خوردنیهایی جذاب و خوش طعم در سراسر دنیا که بسیار پرطرفدار هستند. به عبارتی میتوان دسر های شیک را خوراکی جذاب بینالمللی دانست که شما میتوانید آنها را برای یک وعده کوچک یا میان وعده بعد از غذای اصلی، یعنی بعد از ناهار یا شام نوش جان کنید. تنوع دسرها سبب شده که شما برای تهیه آنها محدودیتی نداشته باشید.
همانطور که در آثار نقاشان زبردست ایرانی نیز مشخص هستند، دسرها میان وعدههای مخصوص ثروتمندان بودند. در تهیه آنها از آبنبات، شیرینی، میوه، خرما و عسل استفاده میشد. در این بین شکر جزء یک ماده اولیه گران قیمت بود و در تهیه دسرها استفاده نمیشد. بجای آن از شیرین کنندههایی مانند عسل استفاده میکردند. ما در این مطلب اما، دسر را مخصوص قشر خاصی از افراد نمیبینیم و در ادامه این مطلب قصد داریم تا بهترین دسر های فوری و بیدردسر را به همه افراد آموزش دهیم.
طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز
در میان بهترین دسر های شکلاتی برای مهمانی و مجالس ، چیز کیک اسنیکرز طرفداران بیشماری دارد. برای تهیه این دسر لذیذ و شیرین باید اول یک کیک شکلاتی تهیه کنید. دقت کنید که ارتفاع کیک شما زیاد نباشد. همچنین، برروی کیک باید فضای کافی برای مواد تافی و کرم وسط وجود داشته باشید.
برای تهیه این دسر، کیک را آماده کنید و بعد از خنک شدن کیک، به سراغ درست کردن کرم پنیری بروید. با پنیر خامهای و خامه صبحانه، به همراه پودر کرم کارامل کرم را تهیه کنید. در ظرف دیگری، ژلاتین را برروی بخار کتری حل و با شیر سرد مخلوط کنید. بعد از خنک شدن مخلوط ژلاتین، کرم پنیری را به آن اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. حال کافی است که برروی سطح کیک خنک شده را با شیر مرطوب کنید. سپس، مخلوط کرم پنیری و ژلاتین را بر روی آن بریزید. این کیک باید چند ساعت در یخچال بماند تا خود را گرفته و آماده سرو شود.
برای تهیه تافی نیز شکر سفید یا قهوهای را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم آب شود. بعد از ذوب شدن یک پاکت خامه صبحانه را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا سس تافی شما کاملا منسجم باشد. همین که سس غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و بادام زمینیها را به آن اضافه کنید. 1 ساعت در یخچال بماند تا غلیظ شده و سپس برروی کیک پخش کنید.
طرز تهیه بیسکویت بستنی
برای تهیه دسر بیسکویت بستنی در یک کاسه مناسب بیسکویتها را خرد کرده و با کره از قبل ذوب شده مخلوط کنید. بعد از آن مخلوط را با یک وسیله مثل چنگال یا قاشق صاف کرده و بستنی را بصورت تکههای کوچک و بریده شده برروی این مخلوط قرار دهید. روی ظرف سلیفون آشپزخانه کشیده و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. در زمان استراحت مخلوط بیسکویت بستنی، سس شکلاتی را تهیه کنید.
شکر ،کره شیر و شکلات صبحانه را درون یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرارداده، مرتباً هم بزنید. بعد از بجوش آمدن این مخلوط شعله را خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود. در زمان سرد شدن چند بار این مخلوط را هم بزنید. ظرف بیسکویت و بستنی را از یخچال خارج کرده و شکلات سرد شده را بر روی آن پخش کنید. در ادامه میتوانید بر روی شکلات پسته یا گردوی خرد شده بریزید. مجددا سطح ظرف را سلیفون آشپزخانه بکشید. کافیست 1 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده سرو شود.
طرز تهیه دسر با نان تست و کارامل
در میان آموزش طرز تهیه انواع دسر های شیک و جدید ایرانی و خارجی ، دسر با نان تست راحتترین است. ابتدا پودر کارامل و شیر را درون ظرفی ریخته و حرارت دهید. بعد از بجوش آمدن شیر، حرارت را خاموش کنید. اطراف نانهای تست را جدا کنید. سپس 2 لایه نان تست درون ظرفی بچینید. مخلوط پودر کارامل و شیر داغ را روی نانهای تست بریزید. سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
بعد از گذشت 1ساعت خامه صبحانه را با پودر خامه و پنیر خامهای، در ظرفی دیگر ریخته و مخلوط کنید. کرم خامه فرم گرفته را نیز در یخچال قرار دهید. نانهای تست و کرم را از یخچال خارج کرده و با لیسک کرم را بر روی نان تست پخش کنید. برای تزیین میتوانید از خلال بادام، پسته، پودر گردو، پودر گل محمدی و غیره استفاده کنید. دسر 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده سرو شود. در کنار این دسر، اگر به دنبال دسرهای ساده و راحت هستید، مطالعه بهترین دسرهای فوری و بی دردسر را به شما پیشنهاد میکنیم.
طرز تهیه چیز کیک هندوانه
چیز کیک هندوانه مخصوص شب یلدا است. برای تهیه ابتدا کیک خود را از قبل آماده کنید. قالب کمربندی کیک را تا انتها باز نکنید. سپس شکر، وانیل، خامه و پنیر را مخلوط کنید، پودر ژلاتین را بهروش بن ماری ذوب کرده به مواد اضافه کنید. ژلاتین باید خنک باشد. مواد را خوب هم بزنید و بر روی کیک بریزید. کیک 1ساعت در یخچال بماند.
بعد از آن پودر ژله انار را آماده کنید. یک انار را نیز دانه کرده و برروی سطح چیز کیک بریزید. سپس ژله انار را بر روی انارهای دانه شده ریخته مجدداً درون یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از سفت شدن با چاقو لبههای ژله را برش دهید و قالب کمربندی را خیلی آهسته از کیک جدا کنید.
طرز تهیه دسر کافی جوی و کیندر
کیک شکلاتی را آماده کرده و در ظرف نهایی قرار دهید. در یک ظرف مناسب شیرعسلی، خامه صبحانه، پودر خامه و پنیر کیبی را مخلوط کنید. سپس شیر سرد را به این مخلوط اضافه کنید تا مایه شما رقیق شود. سپس یک سوم از مایه را برروی کیک ریخته و پخش کنید.
بعد از آن بیسکویت پتیبور را که در شیر خیس خورده روی کرم پنیری بچینید. باقیمانده مایه کرم پنیری را نیز روی سطح بیسکویتها پخش کنید.
خامه صبحانه را حرارت دهید، تا گرم شود. سپس شکلات کیندر شیری را بهمراه شکلات کاکائویی به این مخلوط اضافه کنید. شکلاتها باید ذوب شوند. بعد از خنک شدن، این مایه شکلاتی را بر روی دسر خود پخش کنید. کیک شما بعد از ۵ الی ۶ ساعت استراحت در یخچال، آماده سرو خواهد بود.
طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی
این دسر یکی از دسر های شیک است که عاشق آن خواهید شد. برای تهیه این دسر، کیکهای تاینی را 2 قسمت کنید و در ظرفی مناسب بچینید. روی آنها شیر نسکافه بریزید تا خیس شوند. بیسکویت پتیبور را در شیر مرطوب کنید و لایه دوم را با بیسکویت پر کنید. بعد خامه صبحانه، پودر قند، وانیل و پنیر خامهای را مخلوط کرده و روی بیسکویتها بریزید. البته، اگر دسرهای شکلاتی را دوست دارید، پیشنهاد میکنیم بهترین دسرهای شکلاتی برای مهمانی و مجالس را نیز در سایت اسنپ فود بخوانید.
در گام آخر 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید. وقتی خامه روان شد قبل از بجوش آمدن، شکلاتهای تختهای را در آن ریخته اجازه دهید ذوب شوند. بعد از خنک شدن آنها را روی لایه آخر بریزید. این کیک بعد از ۵ ساعت استراحت در یخچال آماده سرو خواهد بود
طرز تهیه مشکوفی سه رنگ
برای تهیه این دسر بااصالت ایرانی، شکر را با شیر، زرده تخممرغ، گلاب، وانیل و نشاسته گندم در قابلمه ریخته و هم بزنید. بعد از مخلوط شدن قابلمه را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. بعد از غلیظ شدن آن را به 3 قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر زعفران و به یک قسمت شکلات سکهای یا چیپسی اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. لیوان سرو را آماده کنید. اول از همه مشکوفی سفید ریخته و بعد مشکوفی زعفرانی و شکلاتی را اضافه کنید. مشکوفی باید 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده شود.
طرز تهیه مرمکه
در ادامه طرز تهیه انواع دسر های شیک، به سراغ مرمکه می رویم. مرمکه مازندرانی را با خیس کردن 2 الی 3ساعته برنج شروع میکنیم. بعد از سپری شدن این مدت زمان، برنج را آبکش کنید و بعد از جدا شدن آب، برروی دستمال پهن کنید تا برنجها خشک شود. در یک قابلمه برنج را با کره، ۱۵ دقیقه تفت دهید. سپس شکر را اضافه کرده و اجازه دهید ذوب شود. مغز گردو خرد شده را اضافه کرده مجددا تفت دهید.
بعد از آن آب اضافه کرده و برنج را بشکل کته آماده کنید. بعد از پخت کامل برنج، گلاب، رازیانه و پودر هل به همراه زعفران دم کرده را روی برنج بریزید. اجازه دهید خود را گرفته و آماده سرو شود.
دسر های شیک، امتیاز گیرنده های سفره
اگر میخواهید یک مهمانی مفصل تدارک ببینید، تهیه دسر های شیک را از یاد نبرید. طرز تهیه دسر های شیک را یاد بگیرید و حداقل یک الی دو مورد آن را تهیه کنید. مطمئن باشید که با تهیه این نوع دسرها، مهمانان را مجذوب سفرهی رنگین خود خواهید کرد. البته، اگر زمان کافی برای تهیه دسر های شیک را ندارید، آنها را از سرویس سفارش آنلاین شیرینی اسنپ فود سفارش دهید. با این کار، دسر شما در کمترین زمان ممکن به دستتان خواهد رسید.
نظرات کاربران