اگر وقت کافی برای تهیه و مصرف انواع سبزیها ندارید، بهتر است این بار که قصد سفارش غذا داشتید، حتما از مسول رستوران بخواهید که طیف گستردهای از سبزیهای سبز و قرمز را در سالاد شما بگنجاند. این سبزیها حاوی ریزمغذیهای سودمندی مانند ویتامین A و بتاکاروتن هستند که نقش پررنگی در شفافسازی و حفظ نرمی پوست ایفا میکنند.
پوست جزو بزرگترین و وسیعترین ارگانهای بدن است. بنابراین هرکدام از خوراکیها یا مواد مغذی که برای حفظ سایر ارگانهای بدن مفید و مغذی باشند، به طور حتم برای پوست هم بسیار پرفایده و مطلوب خواهند بود. سبزیها یکی از این خوراکیها هستند که خوردن بیش از اندازهشان هم هیچ ضرری برایتان نخواهد داشت. اگر شما بتوانید سبزیها و صیفیهای قرمز، نارنجی و سبز و زرد پررنگ مانند گوجهفرنگی، هویج، سیبزمینی شیرین و اسفناج را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید، لطف بزرگی در حق پوستتان کردهاید.
سبزیها و صیفیهای نارنجی و زرد پررنگ سرشار از مادهای به نام بتاکاروتن هستند. بتاکاروتن در بدن ما به ویتامین A تبدیل میشود و به عنوان یک آنتیاکسیدان بسیار مغذی عمل میکند. این ویتامین میتواند تا حد قابل قبولی از آسیب دیدن سلولها و در نتیجه پیر و چروکیده شدن زودرس پوستمان پیشگیری کند. به علاوه، ویتامین A یکی از تاثیرگذارترین ویتامینها در جلوگیری از ابتلا به آکنههای پوستی به حساب میآید و اصلا به همین خاطر هم سالیان سال است که در ترکیب تعداد زیادی از محصولات آرایشی به کار برده میشود. اسفناج و سایر سبزیهای برگ پهن و سبز تیره هم زمینههای تولید ویتامین A را در بدن افزایش میدهند و با از بین بردن سلولهای مرده و خشک، به حفظ شادابی و طراوت پوست و شفافتر شدن آن کمک شایانی میکنند.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
سبزیهای سبز و قرمز سرشار از آنتی اکسیدان

برچسب ها:
allusers