فلفل بیور مخصوص همدان است و طعمی خاص با تندی ملایم دارد. همدانیها از این فلفل خوش خوراک، هم به صورت خام و هم به صورت پخته استفاده میکنند، اما شیوه عمده استفاده از آن، در طرز تهیه ترشی بیور است که در این مطلب از اسنپ فود به آن میپردازیم. با ما همراه باشید.
ترشی بیور | |
زمان آماده سازی | به اندازه گرفتن تلخی فلفلها و خشک شدن آنها |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | سختی کم |
ترشی بیور همدانی
در طرز تهیه ترشی بیور، سبزیجاتی مانند نعنا و ترخون، باعث عطر بیشتر و بهتر ترشی میشوند. به علاوه، افزودن مقداری تخم گشنیز هم در عطر این ترشی خوشمزه، موثر است. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه ترشی بیور را با هم میبینیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی بیور همدان
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی بیور به قرار زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
فلفل بیور | 1 کیلو |
سرکه | 2 لیوان |
آب | به مقدار لازم |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 بوته |
طرز تهیه ترشی فلفل بیور همدان
برای طرز تهیه ترشی فلفل بیور مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: ابتدا فلفلهای بیور را خوب بشویید و داخل آبکشی بریزید و کنار بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شده و خشک شوند.
- مرحله دوم: در قابلمهای مناسب، مقداری آب و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب به جوش آید.
- مرحله سوم: فلفلها را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از گذشت 5 دقیقه، آنها را بیرون بیاورید و آبکشی کنید. این کار، تلخی فلفلها را میگیرد.
- مرحله چهارم: مانند طرز تهیه ترشی فلفل کبابی ، در طرز تهیه ترشی بیور هم لازم است فلفلها کاملا خشک باشند تا ترشی، کپک نزند. برای این منظور، فلفلهای بیور را روی دستمالی تمیز پهن کرده و در معرض هوا قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
- مرحله پنجم: فلفلهای بیور را همراه با 4 لیوان آب و نمک و سرکه، داخل قابلمهای مناسب بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا فلفلها بپزند.

نکته: دقت کنید که زمان پخت فلفلها طولانی نشود، زیرا فلفل، لیز شده و ترشی، کیفیت خود را از دست خواهد داد.
- مرحله ششم: قابلمه حاوی فلفل را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس، سیرها را پوست بگیرید و به محتویات قابلمه اضافه کنید.
- مرحله هفتم: مرحله آخر از طرز تهیه ترشی بیوراست. تمام محتویات قابلمه را در شیشههای تمیز و کاملا خشک بریزید و درب آنها را محکم کنید. شیشهها را داخل یخچال بگذارید و 10 روز صبر کنید تا کاملا برسند و آماده مصرف شوند. نوش جان
نکته: جالب است بدانید که فلفل بیور به تنهایی و بدون نمک هم طعم خاصی دارد و شما میتوانید نمک را به طور کامل از دستور این ترشی حذف کنید.
ترشی بیور همدان پشت درب خانه است…
لازم نیست برای امتحان مزه ترشی همدانی به این شهر سفر کنید، اسنپ فود، کار شما را راحت کرده است و میتوانید تنها با چند کلیک ساده، انواع غذاها و چاشنیهای محلی، مانند ترشی بیور همدانی را از طریق سفارش آنلاین غذا ، درب منزل خود تحویل بگیرید. شاد و تندرست باشید.
سلام میتونم این ترشی فلفل بیور بهتون سفارش بدم فروش دارید
سلام میتونید ترشی فلفل بیور انلاین از اسنپ فود خرید کنید https://snappfood.ir/
سلام ترشی فلفل بیور خواهرم کیفیت خوبی نداشت علتشو متوجه نشدم
سلام زمان پخت فلفلها طولانی شده بود ، فلفل ها ، لیز شده و ترشی فلفل بیور شما بی کیفت شده نباید زمان پخت طولانی بشه
سلام ترشی فلفل بیور من واسه چی کپک زده
سلام فلفلها کاملا خشک نکرده بودید برای همین ترشی فلفل بیور شما، کپک زده . فلفلهای بیور را روی دستمالی تمیز پهن کرده و در معرض هوا قرار دهید تا کاملا خشک شوند و بعد مشغول درست کردن ترشی فلفل بیور شوید موفق باشید
سلام چه راحت روان ترشی فلفل بیور معروفی کردید من از طریق ترشی فلفل بیور کسب درامد دارم
سلام خواهش میکنم موفق باشید میتونید مقاله های در مورد طرز تهیه انواع مربا ها و انواع بیسکویت ها ببینید برای کسب درامد مناسب هستند
سلام ترشی فلفل بیور درست کرده بودم چرا فلفل هام تلخ شده بودن
سلام شما قبل از بار گذاشتن ترشی فلفل بیور فلفلها را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از گذشت 5 دقیقه، آنها را بیرون بیاورید و آبکشی کنید. این کار، تلخی فلفلها را میگیرد.