بهترین طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی
به این مقاله امتیاز دهید

بیشتر خانم‌های خانه‌دار زمانی که غذایی به ذهنشان نمی‌رسد و زمان کمی برای آشپزی دارند، به غذاهای دمی و زودپخت فکر می‌کنند. یکی از غذاهای مورد نظر در چنین شرایطی دمی لوبیا است که خانوم‌ها برای پخت آن سریعا دست به کار می‌شوند. البته، موضوعی که وجود دارد این است که اکثر خانوم‌ها از کیفیت لوبیا پلو در پایان آشپزی رضایت نداشته و می‌خواهند آن را به شکل مجلسی تهیه کنند. به همین منظور، باید بدانید که طرز تهیه دمی لوبیا با طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی فرق داشته و برای تهیه لوبیا پلو مجلسی باید زمان بیشتری صرف کنید. حال، اگر علاقه‌مندید تا نوع مجلسی آن را یاد بگیرید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو ترکیبی لذیذ از سه ماده خوراکی اصلی برنج، لوبیا، و گوشت، مرغ، و یا سویا است که البته شما در طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی بیشتر از گوشت استفاده می‌کنید. در برخی از مراسم‌ها نیز لوبیا پلو مجلسی سرو می‌شود که در واقع یکی از بهترین گزینه‌ها برای نذری دادن به حساب می‌آید.

در نظر داشته باشید دمی لوبیا معمولی و خانگی بدون آبکشی کردن برنج پخته می‌شود ولی برای لوبیا پلو مجلسی باید وقت بیشتری صرف کنید.

طرز تهیه انواع پلو مخلوط (بهترین غذاهای لاپلویی) تا حدودی ساده است ولی جزئیات مهمی را بردارد، یکی از همین طرز تهیه‌ها مربوط به لوبیا پلو مجلسی خواهد بود. در ادامه مواد لازم برای درست کردن لوبیا پلو مجلسی مناسب برای 4 نفر را شرح می‌دهیم:

لوبیا سبز 3 پیمانه
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک به میزان کافی
فلفل سیاه به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
روغن به میزان کافی

بخش اول طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

در 7 مرحله اول تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده شما مواد لوبیا پلو را آماده می‌کنید و در واقع از مرحله 7 به بعد نوبت به درست کردن برنج می‌رسد.

  • مرحله اول: لوبیا سبزها را پاک کنید، بشورید، و بعد از اینکه آب آنها به طور کامل خشک شد آنها را خرد کنید.
  • مرحله دوم: پیازها و سیرها را خرد کنید و در روغن ملایم تفت دهید تا سرخ شوند. توجه داشته باشید در ابتدا پیازها را بریزید و سپس سیرها را به ماهی‌تابه خود اضافه کنید.
  • مرحله سوم: گوجه فرنگی‌ها را خرد و سپس آنها را به پیاز و سیر سرخ شده خود اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: بعد از اینکه این مواد به طور کامل با هم مخلوط شدند، گوشت را به آنها اضافه کنید تا آب گوشت نیز تبخیر شود.
  • مرحله پنجم: در این زمان نوبت به اضافه کردن لوبیا سبزها می‌رسد.
  • مرحله ششم: رب گوجه فرنگی را در ظرفی جدا کمی تفت دهید و سپس این رب را به ماهی‌تابه مواد لوبیا پلو خود اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: مواد آماده شده را به همراه آب بر روی اجاق قرار دهید و کمی نمک نیز به آن اضافه کنید. با اضافه کردن زردچوبه غذای شما رنگ بهتری پیدا می‌کند.

بخش دوم طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت

در این 4 مرحله که در واقع مراحل پایانی دستور پخت لوبیا پلو مجلسی است، شما کارهای سبک‌تری در پیش‌رو دارید و می‌توان گفت مراحل سخت را پشت سر گذاشته‌اید.

  • مرحله هشتم: اکنون نوبت به برنج می‌رسد. باید برنج را که پیش از این خیس کرده‌اید در قابلمه آب جوش قرار دهید و منتظر بمانید تا کمی نرم شود و برای آبکشی آماده باشد.
  • مرحله نهم: بعد از آبکشی کردن برنج می‌توانید قبل از ریختن آن به درون قابلمه از سیب زمینی یا نان در کف قابلمه استفاده کنید. توجه داشته باشید باید سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای و بر روی لایه‌ای از روغن در قابلمه قرار دهید.
  • مرحله دهم: در این بخش نوبت به قراردادن برنج و مواد لوبیا پلو در یک قابلمه می‌رسد. بنابراین 1 الی 2 کفگیر برنج به قابلمه اضافه کنید و یک لایه مواد لوبیا پلو بر روی آن بریزید. همین روند را ادامه دهید تا مواد و برنج شما تمام شوند.
  • مرحله یازدهم: در آخر درب قابلمه را بگذارید و برنج خود را دم کنید.

طرز تهيه لوبيا پلو بدون گوشت

طرز تهيه لوبيا پلو بدون گوشت

برخی از ما به دلایلی خاص و شخصی همانند عدم تمایل به گوشت، گیاه‌خوار بودن، یا مضر بودن گوشت برای سلامتی‌مان نمی‌توانیم از طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده یا طرز تهیه شیرین پلو؛ خوش عطر و خوش رنگ استقبال کنیم. در مقابل می‌توان جایگزین‌های خوبی برای این غذاها داشته باشیم.

اگر به دنبال طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت هستید، توصیه می‌کنیم لوبیا پلو با سویا استفاده کنید. در این نوع غذا به جای اضافه کردن گوشت در مرحله چهارم باید سویا را به ماهی تابه مواد لوبیا پلو خود اضافه کنید. ناگفته نماند بهتر است سویا را از قبل کمی خیس کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

علاوه بر لوبیا پلو مجلسی با لوبیا سبز، شما می‌توانید لوبیا پلو چشم بلبلی که همان لوبیا پلو شیرازی است را امتحان کنید. در ادامه به صورت خلاصه طرز تهیه این لوبیا پلو خوشمزه را برای شما شرح می‌دهیم:

برنج 3 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 1.5 پیمانه
شوید تازه 300 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین به اندازه دلخواه
گوشت گردن یا گوشت مرغ 300 گرم

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

حال نوبت به استفاده از لوبیای چشم بلبلی و تهیه نوع شیرازی این غذا می‌رسد:

  • مرحله اول: لوبیا چشم بلبلی جزء حبوبات است، بنابراین برای جلوگیری از نفخ آن بهتر است از قبل کمی خیس بخورد و چند باری آب آن عوض شود.
  • مرحله دوم: لوبیاها را بپزید.
  • مرحله سوم: برنج را آبکشی کنید.
  • مرحله چهارم: گوشت یا مرغ را بپزید و برای اضافه کردن به برنج آماده کنید.
  • مرحله پنجم: شوید را به برنج خود اضافه کنید و در نهایت مرغ یا گوشت را به صورت لایه لایه در قابلمه برنج قرار دهید.
  • مرحله ششم: برای خوش رنگ شدن برنج زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و منتظر دم کشیدن برنج خود بمانید.

خرید آنلاین لوبیا پلو مجلسی

یکی از راه‌های پذیرایی از مهمانان در مجالس بزرگ و نذری‌ها سفارش دادن غذا از رستوران‌های بزرگ و معتبری است که توانایی پخت لوبیا پلو مجلسی را دارند. البته اگر شما برای اعضای خانواده خود نیز لوبیا پلو مجلسی را در نظر دارید، لازم نیست مراحل طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی را پشت سر بگذارید.

بلکه کافی است از طریق سفارش انلاین غذا اسنپ فود یکی از بهترین رستوران‌هایی که لوبیا پلو سرو می‌کند و در این سایت نیز ثبت‌نام کرده را انتخاب کنید و لوبیا پلو مجلسی خود را سفارش دهید تا در مدت کوتاهی درب منزل آن را تحویل بگیرید. خرید آنلاین غذا یکی از خدمات نوینی است که برای رفاه حال متقاضیان و مشتریان راه‌اندازی شد.

نظرات کاربران