طرز تهیه نان سیر، میان وعده ی پنیری خوشمزه

طرز تهیه نان سیر
5/5 - (1 امتیاز)

نان سیر از میان وعده‌ها و پیش غذاهای بسیار خوشمزه‌ای است که میل کردن آن برای تمامی اعضای خانواده جذاب خواهد بود. این نان خوش طعم و مقوی طرفداران زیادی دارد و از انواع مواد غذایی برای پخت و آماده سازی آن استفاده می‌شود‌. شما می‌توانید برای پختن نان سیر از ماهیتابه، ساندویچ ساز، فر یا مایکروویو بهره بگیرید. در ادامه با طرز تهیه نان سیر همراه شما هستیم‌‌.

طرز تهیه نان سیر

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت غذا 15 دقیقه
میزان سختی کم

نان سیر چیست؟

در یک تعریف کلی نان سیر خوراکی خوش طعم است که از چهار ترکیب اساسی یعنی نان، سیر، پنیر پیتزا و روغن زیتون تهیه می‌شود‌. بسته به سلیقه و طبع غذایی افراد می‌توان مواد غذایی دیگری را نیز به مواد گفته شده اضافه نمود. اگر به پیشینه پخت نان سیر نگاهی بیندازیم می‌توان اظهار کرد که این غذا نخستین بار در ایتالیا یا روم باستان طبخ شده است. نان سیر علاوه بر طعم بی‌نظیر و مزه خوشایند، به دلیل بهره‌مندی از مواد مغذی ارزش غذایی بالایی دارد.

اگر از نان سبوس دار برای تهیه نان سیر استفاده شود، فیبر و ریز مغذی‌ها خواص استفاده از این غذا را افزایش خواهند داد. روغن زیتون به عنوان یک روغن گیاهی برای افراد مبتلا به فشار خون مفید است و سیر علاوه بر تنظیم فشار خون باعث تقویت سیستم دفاعی بدن شده و ریسک بروز حملات قلبی را کاهش می‌دهد. از نان سیر می‌توان به عنوان یک خوراک کامل یا یک میان وعده مقوی استفاده نمود. نان سیر همچنین ممکن است در کنار انواع سالاد یا سوپ نیز سرو شود.

نان سیر با خمیر پیتزا

نان سیر با خمیر پیتزا

نان سیر به عنوان یکی از بهترین غذاهای فست فودی در میان ایرانیان از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. از این خوراک به عنوان پیش غذا یا یک غذای کامل استفاده می‌شود و مواد غذایی زیادی ممکن است در طبخ این غذا دخیل باشند. طرز تهیه نان سیر ساده فرایندی ساده را دنبال می‌کند و شما می‌توانید به سرعت نان سیر خوش طعم و مطابق میل خود را با مواد در دسترس تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه  نان سیر رستورانی را به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم و مواد لازم برای تهیه این نوع فست فود را ذکر خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه نان سیر

مواد لازم برای تهیه این میان وعده خوشمزه به شرح زیر هستند:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
خمیر پیتزای بزرگ 1 عدد
سیر 4 عدد
کره 50 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن نصف قاشق چای خوری
          پنیر پیتزا به میزان دلخواه

طرز تهیه نان سیر فوری مرحله به مرحله

برای دنبال کردن طرز تهیه نان سیر فوری و خوشمزه مطابق مراحل زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: سیرها را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و با قسمت ریز رنده به خوبی رنده کنید.
  • مرحله دوم: ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار داده و کره را داخل آن بیندازید. سیرها را داخل ماهیتابه تفت بدهید و پس از مدتی نمو، فلفل و آویشن را به آن‌ها بیفزایید. تا زمانی که عطر سیر پخش شود به تفت دادن آن‌ها ادامه دهید. (نیازی به سرخ کردن کامل سیرها نیست)
  • مرحله سوم: روغن زیتون را به خوبی روی خمیر پیتزا ریخته و تمام قسمت‌های خمیر را با روغن بپوشانید. سپس مواد داخل ماهیتابه را به خوبی بر روی خمیر پخش کنید.
  • مرحله چهارم: پنبر پیتزا را به مواد روی خمیر اضافه کنید و آن را با فویل نازک بپوشانید‌. مواد داخل فویل را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید تا به خوبی پخته شود‌‌. بعد از پخته شدن نان سیر و خروج آن از فویل می‌توانید این خوراک خوش طعم را جعفری یا پیازچه خرد شده تزئین کنید.

نان سیر با خمیر خانگی

طرز تهیه نان سیر با خمیر خانگی

اگر می‌خواهید پخت خمیر پیتزای مورد استفاده در نان سیر را خودتان به عهده بگیرید می‌توانید برای طرز تهیه  نان سیر ساده از مواد و تکنیک‌های زیر استفاده کنید. برای اطلاع از دستور پخت پنیر سوخاری در کوتاه‌ترین زمان، مقاله طرز تهیه پنیر سوخاری را مطالعه کنید.

مواد اولیه لازم برای تهیه نان سیر با خمیر

برای تهیه این نان خوشمزه و خوش عطر و بو با خمیر، این مواد را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد قنادی 2 پیمانه
خمیر مایه فوری 2/1 قاشق چای خوری
نمک ۲/1 قاشق چای خوری
شکر 2/1 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سیر 6 حبه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
جعفری (برای تزئین غذا) به مقدار لازم

طرز تهیه نان سیر فست فودی با خمیر

مراحل زیر را برای پخت نان سیر با خمیر، در نظر داشته باشید:

  • مرحله اول: آرد قنادی را داخل ظرفی با ابعاد مناسب طی دو مرحله الک کنید و سپس خمیر مایه، نمک و شکر را به آرد اضافه نمایید. برای اینکه مواد داخل ظرف به خوبی با هم مخلوط شوند از یک همزن دستی استفاده کنید.
  • مرحله دوم: روغن زیتون را به محتویات ظرف اضافه کرده و خیلی خوب هم بزنید. ۳ تا ۴ پیمانه آب نیمه گرم را به ترکیبات داخل ظرف بیفزایید و با دست مخلوط کنید تا خمیری یک دست تهیه شود. برای نرم و لطیف شدن خمیر، آن را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.
  • مرحله سوم: خمیر نرم شده را جمع کرده و از آن گلوله‌ای بزرگ بسازید. گلوله خمیر را داخل ظرفی گود قرار داده و آن را با سلفون یا پارچه‌ای تمیز بپوشانید. اجازه بدهید تا خمیر در دمای محیط حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت کرده و حجم بگیرد.
  • مرحله چهارم: سیرها را به اندازه‌های ریز رنده کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم اجاق قرار داده و کره را داخل آن بیندازید. بعد از ذوب شدن کره سیر را به آن اضافه کنید و با نمک کمی تفت بدهید.
  • مرحله پنجم: خمیر حجم گرفته را ورز دهید تا پف آن گرفته شود. آن را نصف کنید و هر یک از قسمت‌ها را با وردنه باز کنید. خمیر پهن شده را روی سینی پیتزا قرار داده و مواد ماهیتابه را روی تمام قسمت‌های آن بریزید.
  • مرحله ششم: فر را روشن کنید تا با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شود. بعد از گرم شدن فر پنیر پیتزا را روی مواد خمیر بریزید و خمیر را داخل فر قرار دهید.
  • مرحله هفتم: جعفری‌های شسته شده را ساطوری خرد کنید و بعد از ۱۰ دقیقه نان سیر آماده شده را از فر خارج کنید. جعفری‌های تازه و خرد شده را روی نان بریزید و سپس نان را به ابعاد دلخواه برش بزنید.

دستور پخت نان سیر با نان باگت

نان سیر با نان باگت

برای طرز تهیه نان سیر با باگت، موادی که در مراحل قبل گفته شدند را آماده و کرده و به جای خمیر پیتزا از نان باگت برای طبخ نان سیر استفاده کنید. مراحل پخت نان سیر با باگت به شرح زیر است:

  • مرحله اول: کره را داخل ماهیتابه بر روی شعله ملایم اجاق گاز ذوب کرده و سیر رنده شده یا له شده یک تا دو دقیقه در کره با نمک، فلفل و آویشن تفت دهید.
  • مرحله دوم: نان باگت را به صورت رولتی برش زده و مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. مواد موجود در ماهیتابه را روی باگت‌ها پخش کنید و پنیر پیتزا و جعفری‌های خرد شده را به آن بیفزایید.
  • مرحله سوم: فر را از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و نان‌ها را تا زمان طلایی شدن نان باگت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. (می‌توانید یک لیوان آب داخل فر قرار دهید تا رطوبت مانع از خشک شدن نان‌ها شود)

دستور پخت مرحله به مرحله نان سیر با تست

نان سیر با نان تست

در این قسمت از مقاله با آموزش طرز تهیه نان سیر با ساندویچ ساز همراه شما هستیم و مراحل پخت نان سیر با تست به وسیله ساندویچ ساز را توضیح می‌دهیم.‌ برای تهیه این نوع نان سیر نیز از موادی که در دستور پخت نان سیر ساده آماده شده بود استفاده کرده و نان تست را جایگزین خمیر می‌کنیم.  برای طرز تهیه نان سیر با تست، این مراحل را در نظر داشته باشید:

  • مرحله اول: ماهیتابه را روی شعله‌ای با حرارت ملایم قرار داده و کره را داخل آن ذوب کنید. روغن زیتون، سیر رنده شده، آویشن، فلفل و نمک را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  • مرحله دوم: مواد آماده شده را روی نان تست بمالید، پنیر پیتزا را به آن‌ها اضافه کنید، یک عدد نان تست دیگر روی مواد بگذارید و آن را داخل ساندوچ ساز قرار دهید.
  • مرحله سوم: بعد از طلایی شدن نان‌ها و آب شدن پنیر میانی، نان‌های سیر را از ساندویچ ساز خارج کرده، با جعفری تزئین کنید و با سس دلخواه سرو نمایید.

نان سیر و شوید

نان سیر و شوید

نان سیر را می‌توان با استفاده از انواع سبزی‌های معطر مانند شوید طبخ نمود‌. نان سیر و شوید به عنوان پیش غذا یا میان وعده‌ای خوش طعم محبوبیت زیادی دارد. در ادامه مواد لازم برای تهیه نان سیر با شوید را عنوان کرده و دستور پخت آن را ارائه می‌نماییم. برای اطلاع از طرز تهیه پیاز سوخاری نیز می‌توانید این مقاله را مطالعه نمایید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر و شوید

برای تهیه نان سیر و شوید، مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد سفید 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
روغن زیتون 8 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 1 قاشق چای خوری
سیر 5 حبه
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
سرکه انگور یا سیب 2 قاشق غذا خوری
شوید خرد شده به میزان لازم

دستور پخت مرحله به مرحله نان سیر با شوید

این مراحل را دنبال کرده تا یک سینی نان سیر با شوید خوشمزه آماده کنید:

  • مرحله اول: ۲/۱ پیمانه آب نیمه گرم را همراه با خمیر مایه داخل ظرفی مناسب ترکیب کنید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا عمل آمده و کف کند.
  • مرحله دوم: آب، روغن زیتون، خمیر مایه عمل آمده و نمک را داخل یک کاسه بریزید و سپس آرد را آرام آرام به سایر مواد اضافه کنید تا خمیر برای ورز دادن آماده شود. خمیر جمع شده را به مدت ده دقیقه ورز دهید تا بافتی نرم و لطیف پیدا کند. آن را به شکل گلوله‌ای در بیاورید، داخل ظرفی کاسه مانند بگذارید و با سلفون یا پارچه بپوشانید تا افزایش حجم دهد.
  • مرحله سوم: در مرحله سوم از طرز تهیه نان سیر با شوید، بعد از جدا کردن زرده‌های تخم مرغ آن‌ها را با همزن ترکیب کنید تا به کرم تغییر رنگ دهند. سیرهای رنده شده یا له شده را به همراه روغن زیتون، سرکه سیب، شوید، نمک و فلفل سیاه به زرده‌ها اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: خمیر حجیم شده را روی سطح کار قرار داده و کمی ورز دهید تا پف اضافی آن گرفته شود. آن را به دو نیمه تقسیم کرده و روی سینی پیتزا به شکل دایره یا بیضی پهن کنید. خمیر را از مواد سس آماده شده بپوشانید.
  • مرحله پنجم: خمیر را داخل فر از قبل گرم شده قرار داده و اجازه دهید تا در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه باقی بماند و پخته شود. بعد از خارج کردن خمیر از داخل فر و برش زدن آن، نان سیر آماده شده را با سس دلخواه سرو کنید‌.

نان سیر و اسفناج

نان سیر و اسفناج نیز یکی دیگر از انواع نان سیر است که می‌توانید آن را در چند مرحله آماده کنید.

مواد لازم برای نان سیر و اسفناج

ترکیب سیر و اسفناج عالی شده و برای پخت آن، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
نان باگت 2 عدد
سیر 8 حبه
اسفناج پخته شده 2 پیمانه
روغن زیتون نصف لیوان
پنبر پیتزا به میزان دلخواه

دستور پخت مرحله به مرحله نان سیر و اسفناج

برای آن که بهترین تجربه طبخ نان سیر و اسفناج را داشته باشید؛ این مراحل را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: پوست سیرها را بگیرید، آن‌ها را بشویید و سپس با قسمت ریز رنده، رنده کنید.
  • مرحله دوم: ماهیتابه را روی شعله اجاق قرار دهید، روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید. سیرها را تا زمان آزاد شدن عطرشان در ماهیتابه تفت دهید.
  • مرحله سوم: در مرحله سوم از طرز تهیه نان سیر و اسفناج، نان‌های باگت را حلقه حلقه برش بزنید. روی هر قسمت از نان ترکیب سیر و روغن، اسفناج پخته شد و پنیر پیتزا بریزید.
  • مرحله چهارم: نان‌ها را داخل فر از پیش گرم شده بگذارید تا پنیر آن‌ها به خوبی طلایی شود.

نان سیر هندی بدون فر

نان سیر هندی

نان سیر هندی یکی دیگر از انواع نان سیر است که به دلیل طعم و عطر خوشایند طرفداران زیادی دارد. در ادامه با دستور پخت نان سیر هندی همراه شما هستیم. شما می‌توانید برای پخت غذاهای ساده و خوشمزه سری به مقاله طرز تهیه توپک سیب زمینی ساده بزنید.

مواد اولیه نان سیر هندی بدون فر

برای آن که بتوانید نان سیر هندی را بدون فر آماده کنید، لازم است که پیش از هر چیزی مواد زیر را تهیه کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 2 پیمانه
ماست 1 پیمانه
آب نیمه گرم 1 لیوان
خمیر مایه فوری 5/2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
کره 1 قاشق غذا
سیر 8 حبه
جعفری خرد شده 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهه نان سیر هندی به صورت مرحله به مرحله

مراحل پخت نان سیر هندی بدون دسترسی به فر، به شرح زیر هستند:

  • مرحله اول: خمیر مایه فوری، شکر و آب را در ظرفی با ابعاد مناسب ترکیب کنید. درب ظرف را بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید.
  • مرحله دوم: ماهیتابه را روی حرارت اجاق قرار داده و کره را داخل آن ذوب کنید. سیرهای رنده شده را به کره بیفزاید و خوب تفت دهید تا عطر آن پخش شود. سپس حرارت را خاموش کنید.
  • مرحله سوم: خمیر مایه عمل آمده را همراه با آرد، نمک، ماست و ۱ قاشق از محتویات داخل تابه مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا شکل بگیرد. داخل ظرفی گود را با قلمو چرب کرده و خمیر جمع شده را درون آن قرار دهید. روی ظرف را با دستمال بپوشانید و اجازه دهید تا ۱ ساعت استراحت کند.
  • مرحله چهارم: در مرحله چهارم از طرز تهیه نان سیر هندی بعد از حجم گرفتن خمیر برای از بین رفتن پف اضافی آن، خمیر را ورز دهید. خمیر را گلوله کرده و به شش قسمت تقسیم کنید. سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیرهای چونه گرفته را روی آن قرار دهید.
  • مرحله پنجم: روی خمیرها را به مدت ۲۰ دقیقه با پارچه بپوشانید و سپس چونه‌ها را با ورده باز کنید. در این مرحله برای پخت نان سیر بدون فر خمیر پهن شده را کف ماهیتابه تز پیش گرم شده (برای گرم کردن ماهیتابه آن را ۱۰ دقیقه بر روی شعله پخش کن و حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید) قرار داده و اجازه دهید تا هر قسمت از خمیر حدود ۲ تا ۳ دقیقه پخته شود. بعد از پخت خمیرها مقداری از ترکیب سیر و کره را بر روی آن‌ها بمالید و نان‌های سیر آماده شده را داغ سرو کنید.

نان سیر سالاد سزار

نان سیر سالاد سزار

نان سیر در تهیه سالاد سزار نیز کاربرد خوبی داشته و باعث خوش طعم‌تر شدن این سالاد خواهد شد.

مواد اولیه برای تهیه نان سیر سالاد سزار

اگر می‌خواهید نان سیری تهیه کنید که در سالاد سزار به کار برده شود؛ این مواد ساده را نیاز خواهید داشت:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
نان تست 3 عدد
سیر 3 حبه
کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان سیر سالاد سزار

مراحل زیر را برای آماده سازی و پخت نان سیر سالاد سزار، دنبال کنید:

  • مرحله اول: حاشیه‌های نان تست را کات کنید تا تنها خمیر میانی نان باقی بماند. نان‌ها را به قطعات کوچک برش بزنید.
  • مرحله دوم: ماهیتابه را روی شعله ملایم اجاق قرار دهید تا بدون روغن گرم شود. نان‌های برش خورده را داخل ماهیتابه قرار دهید تا طلایی شوند و سپس آن‌ها را برگردانید تا از هر طرف رنگ گرفته و ترد شوند.
  • مرحله سوم: سیرها را رنده کرده و آن‌ها را در ماهیتابه محتوی کره با نمک و پاپریکا تفت دهید. نان‌های طلایی شده را به ترکیب سیر و کره اضافه کنید و با مخلوط کنید. نان سیر سالاد سزار آماده است.

سفارش آنلاین نان سیر از اسنپ فود

نان سیر از انواع خوراک‌های خوش طعم و عطر است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده و شام سبک طبخ کرد‌. این نان همچنین همراه با انواع سالاد و سوپ نیز سرو می‌شود. دستورالعمل‌هایی که در خلال این مقاله برای تهیه و پخت انواع نان سیر معرفی شد، به شما کمک می‌کند تا بتوانید در کوتاه‌ترین زمان و به آسان‌ترین روش، نان سیر دلخواه خود را با استفاده از مواد ساده و در دسترس آماده کنید.

این نان خوش طعم و مقوی بسته به نوع ذائقه و سلیقه شما با مواد غذایی گوناگون به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. همان طور که در میان مطالب گفته شده مشاهده کردید از انواع سبزی‌های معطر و خواص آن‌ها نیز برای تهیه نان سیر استفاده می‌شود. برای سفارش آنلاین غذا می‌توانید مراحل ثبت سفارش خود را از طریق اسنپ فود به انجام برسانید.

در پایان، اگر به تهیه غذا با پنیر پیتزا علاقه مند هستید:

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا سبزیجات به ۸ روش مختلف، برای عاشقان سبزیجات

طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی و نکاتی درباره نحوه پخت آن

دستور پخت پیتزا مخصوص خوشمزه و حرفه ای (تجربه‌ای فراموش نشدنی)