طرز تهیه نان همبرگر ، نان گرد و قلنبه دوست داشتنی

طرز تهیه نان همبرگر
به این مقاله امتیاز دهید

در میان نان‌های سفید و فانتزی، نان همبرگر یکی از نان‌های به شدت پرطرفدار است که وقتی از تمام عالم و آدم خسته هستید و احساس افسردگی می‌کنید، دیدن این نان گرد و قلمبه شما را سرحال می‌کند. حتی اگر در میانه این نان، شما با گوجه فرنگی و پنیر غافلگیر شده باشید. یک نان که شهرت جهانی دارد و در نانوایی‌ها از دور به شما چشمک می‌زند. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه نان همبرگر جذاب، خوش خوراک و پرطرفدار که با شهرت جهانی خود قلب تمام مردم دنیا را تصرف کرده است را برای شما شرح دهیم. تنها به کمی حوصله و چند ریزه کاری احتیاج دارد که جای هیچ نگرانی نیست. چون ما تا مرحله آخر یعنی سرو نان همبرگر با شما خواهیم بود.

طرز تهیه نان همبرگر
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان پخت غذا 20 دقیقه
میزان سختی کم
میزان کالری در هر 100 گرم 274 کالری

نان محبوب همبرگرطرز تهیه نان همبرگر محبوب

طرز تهیه نان ساندویچی یا همان نان همبرگر همانطور که در قسمت قبل نیز به آن اشاره کردیم کمی به صبر و حوصله احتیاج دارد. یک نان پفکی و بسیار پر طرفدار که اگر آن را در منزل تهیه کنید بدون شک همیشه یکی از نان‌های ثابت سفره شما خواهد بود. همانطور که بدون شک می‌دانید نان همبرگری بسیار خوشمزه و لطیف است و طرز پخت آن اصلاً سخت نیست. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با پخت یک نان همبرگری جذاب غافلگیر کنیم.

مواد لازم برای تهیه نان همبرگری

در جدول زیر به مواد لازم برای تهیه این نان اشاره کرده‌ایم:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری
شیر گرم نصف پیمانه
ماست 1 قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق غذا خوری
آرد 3 تا 4 پیمانه
روغن مایع 4/1 پیمانه

مراحل طرز تهیه نان همبرگر

طرز تهیه نان همبرگر برای ۴ نفر آسان است و با کمی صبر در انتها با نان‌های پفکی و ترد همبرگری رو به رو خواهید بود که عطر پخت آنها فضای آشپزخانه و خانه شما را پر کرده است. اگر تمایل داشتید تا خانواده را با یک ساندویچ همبرگر خانگی و جذاب به یک ناهار یا شام پرطرفدار دعوت کنید، بدون شک بهتر است تصمیم بگیرید که نان‌های همبرگری را نیز خود در منزل تهیه کنید تا ساندویچ همبرگر شما به معنای واقعی کلمه خانگی باشد.  در ادامه این مطلب مرحله به مرحله شما را برای تهیه یک نان ساندویچی خوش خوراک همراهی خواهیم کرد.

  • مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه نان ساندویچی یا نان همبرگر شما باید آب ولرم، شکر، شیر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و بعد از این که این مواد به خوبی با هم مخلوط شدند اجازه بدهید تا ۵ دقیقه استراحت کرده و پف کنند.
  • مرحله دوم: بهتر است آب ولرم شما به اندازه‌ای باشد که اگر انگشت خود را چند ثانیه در آن نگه داشتید نسوزد. به عبارتی با حرارتی مابین ۳۵ تا ۴۰ درجه سانتیگراد داشته باشد.
  • مرحله سوم: در گام بعدی، بعد از گذشت 5 دقیقه، بقیه مواد تهیه نان همبرگری یعنی سفیده تخم مرغ، نمک، روغن، ماست و کره را اضافه کرده و آرد را نیز کم کم به این مخلوط اضافه کنید تا در انتها یک خمیر نرم و سبک داشته باشید. ناگفته نماند که در طرز تهیه نان همبرگر بدون شیر ، براحتی بتوانید شیر را حذف کرده و به جای این مقدار از آب استفاده کید.طرز تهیه نان همبرگر برای ۴ نفر
  • مرحله چهارم: در ادامه برای طرز تهیه نان همبرگر مک دونالد ، بعد از تهیه شدن خمیر بر روی ظرف یک سلیفون آشپزخانه کشیده و به مدت زمان 1ساعت اجازه بدهید تا خمیر شما در یک مکان گرم استراحت کند. بعد از طی شدن مدت زمان یک ساعته، خمیرها را به شکل چانه‌هایی گرد قسمت کنید.
  • مرحله پنجم: مواد ارائه شده در این طرز تهیه نان همبرگر برای ۴ نفر است. به عبارتی شما می‌توانید ۸ عدد چانه که برای هر نفر دو نان ساندویچی خواهد بود را در نظر گرفته و از خمیر نان ساندویچی درست کنید.
  • مرحله ششم: بعد از اینکه چانه‌ها را جدا کردید، فر را روشن کرده و اجازه بدهید که محیط آن با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به خوبی گرم شود. سپس سینی فر را خارج کرده و کف آن یک کاغذ روغنی قرار بدهید.
  • مرحله هفتم: بعد از قرار دادن کاغذ روغنی، چانه‌ها را بر روی آن قرار داده و تلاش کنید که چانه‌های نان همبرگری شما از یکدیگر به خوبی فاصله داشته باشند. بعد از آن ۱۵ الی ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا چانه‌ها در سینی فر شما استراحت کنند.
  • مرحله هشتم: در ادامه بر روی چانه‌های نان همبرگری مخلوط زرده تخم مرغ، کنجد و شیر بریزید. بعد از آن چانه‌ها را در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه بدهید تا ظرف مدت ۲۰ دقیقه به خوبی پخته شده و عطر آنها فضای خانه و آشپزخانه شما را پر کند. در نهایت نان همبرگری شما آماده است، نوش جان !

نکته مهم در مورد تهیه نان همبرگری در منزلنکته مهم در مورد تهیه نان همبرگر خانگی

نکته مهمی که در طرز تهیه نان همبرگر باید به آن دقت کنید رعایت تناسب مواد اولیه است. خمیر مایه برای فعال شدن و به عمل آمدن به شکر نیاز دارد. ضمن اینکه اگر میزان شکر زیاد باشد موجب مرگ خمیر مایه شما خواهد شد. افزودن نمک نیز باید با در نظر گرفتن مقدار ارائه شده باشد، زیرا نمک هم قادر به غیر فعال کردن خمیر مایه خواهد بود. البته همیشه نمی‌توان اندازه دقیقی را ارائه کرد و همه چیز می‌تواند تقریبی در نظر گرفته شود، اما در نهایت شما بعد از یک یا دو بار تهیه کردن نان در منزل به راحتی می‌توانید مقدار مواد مورد نیاز را سنجیده و آنها را یادداشت کنید تا در آینده برای تهیه نان با مشکلی مواجه نشوید. همچنین فراموش نکنید که شما می‌توانید قسمت میانی نان و حتی رویه آن را با طعم دهنده‌ها و مغزهای مختلفی که به آنها علاقه دارید، تزیین کنید که البته برای آنها نیز نمی‌توان اندازه دقیقی در نظر گرفت.

در ادامه باید به شما بگوییم که  اگر در خانه فر نداشتید با یک قابلمه یا تابه کوچک نیز به راحتی می‌توانید نان همبرگر تهیه کنید. فقط کافی است تابه را بزرگ انتخاب کنید و آن را چرب کرده و سپس چانه اول را در وسط تابه قرار داده و مابقی را با کمی فاصله در اطراف آن بچینید. سپس زیر تابه را با حرارت ملایم روشن کنید و اجازه بدهید تا نان همبرگری شما پخته شود. در ادامه درب تابه را ببندید و فراموش نکنید که حتماً از یک پارچه به عنوان دم کنی بر روی درب تابه استفاده کنید. بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه نان‌های همبرگری و کوچک خانگی شما آماده هستند.

نان همبرگر و یک لذت فراموش نشدنی

در مطلب بالا به مواد لازم برای تهیه نان همبرگری اشاره کردیم و طرز تهیه آن را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دادیم. حالا طرز تهیه این نان را می‌دانید و می‌توانید برای وعده ناهار یا شام یک ساندویچ خوشمزه برای خانواده خود تهیه کنید.

نظرات کاربران