طرز تهیه ژله بستنی چند رنگ بسیار ساده است، اما با همهی سادگی کمک میکند میز غذایی خوشآبورنگتان تکمیل شود. این دسر ساده را میتوانید بهعنوان میانوعدهای سبک هم مصرف کنید؛ ضمن اینکه نهتنها برای کودکان بسیار جذاب است، خوراکی مفیدی هم برای آنان محسوب میشود. هر قدر ژله بستنی شما خوشآبورنگتر باشد، جذابیت آن بیشتر است. به ژله بستنی چند رنگ، بسته به تعداد رنگهای بهکاررفته در آن، ژله بستنی رنگین کمان هم میگویند. برای صفر تا صد طرز تهیه ژله بستنی چند رنگ با اسنپفود همراه باشید.
ژلاتین را بهتر بشناسیم
ژلاتین مادهی اصلی ژله است. این مادهی خوراکی، نهتنها در مواد غذایی مصارف زیادی دارد، کاربرد آن را میتوان در بسیاری از صنایع دیگر هم مشاهده کرد؛ ازجمله در صنعت لوازم آرایشی و حتی در عکاسی. از مصارف عمدهی ژلاتین کاربرد آن در صنایع دارویی است؛ بهطوریکه روکش کپسولها و قرصها را از ژلاتین تهیه میکنند.
ژلاتین از کلاژن درون پوست و استخوان و مواد دیگر به دست میآید؛ بههمین دلیل مواد مغذی فراوانی را در بر دارد که انواع اسید آمینهها ازجملهی آنهاست. هر بسته پودر ژله معمولاً ۸۴ تا ۹۰ درصد پروتئین و یک تا دو درصد مواد معدنی دارد. همچنین این مادهی خوراکی فاقد کلسترول و اسید اوریک است.
از خواص عمدهی این ماده میتوان به نقش ضد التهابی آن اشاره کرد؛ گلیسین موجود در ژلاتین میتواند التهاب ناشی از عفونت را کاهش دهد و برای همین برای بسیاری از بیماریهای عفونی مؤثر است. از دیگر خواص ژلاتین نقش سمزدایی آن است و میتواند سموم بدن را دفع کند؛ بههمین دلیل برای بیماریهای کبدی مناسب است پ به تصفیه و پاکسازی کبد کمک فراوانی میکند. از دیگر خواص ژلاتین نقش مؤثر آن برای زخم معده است؛ چون میتواند نقش لایهای محافظتی را بر عهده داشته باشد و به بهبود زخم معده کمک کند.
شما با پیروی از طرز تهیه انواع دسر همانند ژله بستنی چند رنگ میتوانید دسری محبوب و خوشمزه و البته بسیار مغذی را تدارک ببینید که بسیار آسان و بدون دشواری حاضر میشود.
مواد لازم برای طرز تهیه ژله بستنی چند رنگ
- پودر ژله در رنگها و طعمهای مختلف، بهتعداد دلخواه
- بستنی وانیلی، نیمکیلو
- آبجوش، بهمقدار لازم

ژله بستنی چند رنگ
طرز تهیه ژله بستنی چند رنگ یا رنگین کمان
مرحله اول: بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا کمی نرم شود.
مرحله دوم: یک بسته پودر ژله را در آبجوش حل میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا شفاف شود.
مرحله سوم: اجازه میدهیم مایه کمی سرد شود.
مرحله چهارم: بهازای هر بسته ژله، ۱۵۰ گرم بستنی را به ژلهی آبشده اضافه میکنیم و هم میزنیم که مایه شفاف شود.
مرحله پنجم: مایه را در قالب دلخواه میریزیم و حدود ۴۵ دقیقه در یخچال میگذاریم که ببندد.
مرحله ششم: قالب را به تعداد رنگهای ژله تقسیم میکنیم.
مرحله هفتم: بعد از آمادهشدن لایهی اول، همان مراحل را برای لایهی دوم هم تکرار میکنیم.
مرحله هشتم: بعد از آمادهشدن لایهی دوم، اجازه میدهیم که سرد شود و سپس آن را به لایهی اول اضافه میکنیم. اگر لایهی دوم هنگام اضافهشدن به لایهی اول گرم باشد، لایهی اول را آب خواهد کرد و بیفرم خواهد شد.
مرحله نهم: بعد از ۴۵ دقیقه میتوانیم لایهی سوم را هم اضافه کنیم.
مرحله دهم: همین مراحل را برای لایههای بعدی انجام میدهیم.
نکات ژله بستنی
- هر چه ژلهها بیشتر باشد، ژله بستنی شما زیباتر خواهد بود.
- اگر رنگ ژلهها نزدیکبههم است، بهتر است برای رسیدن به ژله بستنی زیباتر، ژلههای کمرنگتر در لایههای پایینی قرار بگیرد.
- در طرز تهیهی ژله بستنی چند رنگ میتوانید از ژلهی بیرنگ و بستنی رنگی استفاده کنید. ژلهی آلوئهورا بیرنگ است. این ترکیب میتواند حالتی متفاوت و زیبا برای ژله بستنی شما ایجاد کند.