طرز تهیه کوکی مقوی ارده؛ میان وعده‌ی مقوی

کوکی ارده برای میان‌وعده کودکان نیز مناسب است.
به این مقاله امتیاز دهید

انتخاب شما برای یک میان وعده‌ی خوشمزه چیست؟ اگر به یک خوراکی شیرین و یک فنجان چای عصرگاهی فکر می‌کنید، ما به شما یک کوکی فوق‌العاده را پیشنهاد می‌کنیم. کوکی‌ها از جمله شیرینی‌هایی هستند که تنوع زیادی دارند و برای هر سلیقه‌ای حداقل یک انتخاب وجود دارد.

کوکی ارده یک شیرینی بسیار مقوی است.

کوکی ارده؛ کوکی مقوی، سالم و خوشمزه

یکی از گزینه‌ها کوکی ارده است. ارده یک خوراکی بسیار مقوی و با ارزش غذایی بالاست که می‌تواند برای تهیه یک کوکی خوشمزه نیز گزینه مناسبی باشد. در ادامه این مقاله ما طرز تهیه کوکی ارده را آماده کرده‌ایم و نکاتی را در خصوص آماده‌سازی این کوکی برای شما ذکر خواهیم کرد.

 

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کوکی ارده  خوشمزه و مجلسی به روش خانگی

 

آرد یک و نیم پیمانه
جوش شیرین 4/3 قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
کره نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
ارده نصف پیمانه
کنجد سفید نصف پیمانه

 

جزئیات دستور پخت:

میزان کالری در هر 100 گرم 482
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 5نفر

 

مراحل تهیه کوکی ارده خانگی

۱. در شروع کار، کره را به مدت ۳۰ دقیقه از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.

۲.حالا در گام اول، تخم مرغ، شکر و وانیل را به کره اضافه کنید‌. سپس با دور تند همزن، این مواد را با هم مخلوط‌ کنید. اگر می‌خواهید که مواد به طور کامل و یکدست با هم مخلوط شوند، لازم است تا حداقل ۲ دقیقه به هم زدن ادامه دهید.

۳. در این مرحله، ارده را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید‌.

۴. آرد و جوش شیرین را در ظرفی جداگانه الک کنید. بهتر است که ۳ بار الک کردن را تکرار کنید و بعد آن را به مخلوط کره و تخم مرغ بیفزایید.

۵.حالا مخلوط را با دور کند همزن هم بزنید تا مواد یکدست ترکیب شوند.

۶.خمیر شما آماده‌ است. روی آن را با پلاستیک فریزر بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

۷. بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را از یخچال خارج کنید. فر را روشن کنید و روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد  تنظیم کنید تا گرم شود.

۸. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید. حالا تکه‌هایی از خمیر به اندازه گردو را جدا کنید و در فاصله حداقل ۵ سانتی‌متر از هم، روی سینی فر قرار دهید.

کوکی ارده برای میان‌وعده کودکان نیز مناسب است.

کوکی ارده یکی از کوکی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

۹. سینی را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا حدود ۱۸ تا ۲۰ دقیقه درون فر بماند.

۱۰. پس از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید تا کوکی‌ها خنک شوند. حالا زمان آن است که کوکی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید.

کوکی‌هایتان آماده‌اند. چایتان را دم کنید و در کنار عزیزانتان از طعم کوکی ارده و یک عصر زیبا لذت ببرید.

طرز تهیه یک کوکی با ارده و شیره

کوکی با ارده و شیره نوع دیگری از کوکی ارده است که می‌توانید به آسانی آن را در خانه تهیه کنید. شیره انگور خوراکی بسیار مقوی و لذیذی است که می‌توان از آن برای شیرینی‌پزی استفاده کرد. در این دستور پخت قدم به قدم مراحل تهیه این کوکی مقوی را پیش می‌بریم.

 

برای تهیه کوکی با ارده و شیره به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

ارده ۱۰۰گرم
کره ۱۲۵گرم
شیره انگور ۵۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۸۰گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
کنجد به مقدار لازم

 

جزئیات دستور پخت:

میزان کالری در هر 100 گرم 510
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 5نفر

 

طرز تهیه کوکی با ارده و شیره

۱. ابتدا شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که کاملاً یکدست شود به هم زدن ادامه دهید.

۲.در این مرحله شیره، ارده، شکر، روغن مایع و بیکینگ پودر را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید.

۳.حالا آرد را آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید و بعد روی آن را نایلون بکشید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۴. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. سپس از خمیر تکه‌هایی به اندازه گردو جدا کنید. درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیرها را با فاصله کف سینی بچینید.

۵.فر را تا دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید و سینی را داخل فر بگذارید. کوکی‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.

۶. پس از گذشت ۲۰ دقیقه کوکی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند و بعد نوش جان کنید.

 

کوکی ارده وگان؛ خوشمزه و راحت

اگر شما وگان هستید، ما به فکر شما هم بوده‌ایم و در ادامه طرز تهیه کوکی ارده وگان را هم برای شما آماده کرده‌ایم. برای تهیه این کوکی فوق‌العاده شما به این مواد اولیه نیاز دارید:

 

نمک نصف قاشق چای‌خوری
آرد بادام ۲پیمانه
 فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
ارده 4/3 پیمانه
شهد شکر نصف پیمانه
وانیل ۲قاشق چای‌خوری
شکلات تلخ خرد شده نصف پیمانه
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری

 

جزئیات دستور پخت:

میزان کالری در هر 100 گرم 420
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 4نفر

 

مراحل تهیه کوکی ارده وگان

۱. در مرحله اول آرد بادام، نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف باهم مخلوط کنید.

۲‌. در ظرف دیگری ارده، شهد شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا رقیق و یکدست شود.

۳.حالا نوبت افزودن آرد است. پس از افزودن آرد، مواد را به خوبی باهم ترکیب کنید تا شکل خمیری پیدا کند و بتوانید آن را با دست ورز بدهید.

۴. پس از اینکه خمیر کمی خنک شده شکلات خرد شده و پودر کاکائو را به آن بیفزایید.

می‌توانید مغزی‌جات نیز به کوکی خود اضافه کنید.

کوکی با ارده و مغزی‌جات بسیار مقوی است.

۵. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید. حالا از خمیر تکه‌هایی به اندازه گردو جدا کنید و با فاصله حداقل ۵ سانتی‌متر در سینی قرار دهید. سپس با فشار دست کمی خمیر را تخت کنید.

۶. در این مراحل کوکی‌ها آماده قرار گرفتن در فر هستند. دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. پس از اینکه فر گرم شد، سینی را درون آن قرار دهید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را بپزید

۷. سپس کوکی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود و بعد در کنار چای یا قهوه میل کنید.

 

و در آخر

اگر شما به انواع کوکی سالم و مقوی علاقه دارید، این مقاله می‌تواند برای شما بسیار کاربردی باشد. با خواندن این مطلب شما می‌توانید سه نوع کوکی مختلف با ارده و برای سلیقه‌های  متفاوت را آماده کنید و لحظات لذت‌بخشی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. البته همیشه رجوع به شیرینی فروشی آنلاین به عنوان یه گزینه عالی مطرح است و این دست شماست که بخواهید لذت پخت شیرنی در خانه را بچشید یا اینکه در وقت خود کمی صرفه جویی کنید.

اگر طعم کوکی ارده را دوست داشتید، می‌توانید برای امتحان کردن یک طعم متفاوت سری به مقاله جامع طرز تهیه کوکی جو پرک بزنید و از راهنمایی‌های آن برای پختن کوکی جو پرک بهره ببرید.

 

نظرات کاربران