طرز تهیه کوکی جو پرک؛ سالم‌ترین و رژیمی‌ترین کوکی

3.3/5 - (3 امتیاز)

کم‌تر خوراکی را می‌توان یافت که به اندازه کوکی‌ها، متنوع باشد و با هر سلیقه‌ای سازگار شود. این شیرینی خوشمزه علاوه بر تنوع، طعم و عطر فوق‌العاده‌ای را در یک عصر دل‌انگیز برای شما عزیزانتان مهیا می‌کند.

شما می‌توانید به آسانی این شیرینی لذیذ را با کمترین مواد اولیه تهیه کنید. همچنین می‌توانید در انتخاب ترکیبات هم خلاق باشید و به سلیقه خود موادی را به آن اضافه کنید تا طعم خوشایند تری را برای شما به همراه داشته باشد.

کوکی جو پرک یکی از سالم‌ترین شیرینی‌های رژیمی است.

کوکی جو؛ با طعمی بی نظیر.

یکی از این ترکیبات می‌تواند جو پرک یا جو دو سر پرک باشد. جالب است بدانید که این دو باهم در خاصیت و نوع استفاده تفاوت دارند. در اینجا ما چند دستور تهیه کوکی با استفاده از جو پرک و جو دو سر پرک را آماده کرده‌ایم. شما می‌توانید با استفاده از هرکدام از دستور‌‌ها، یک کوکی متفاوت و خوشمزه را تهیه کنید.

 

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کوکی جو پرک

 

آرد شیرینی‌پزی ۱.۵ پیمانه
جو پرک ۳ پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
نمک 4/1 قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای ۲ پیمانه
کره آب شده ۱ پیمانه
وانیل ۲ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ۲ عدد

 

جدول جزئیات:

میزان کالری در هر 100 گرم 443
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 6نفر

 

 

دستور پخت دقیق و حرفه‌ای کوکی جو پرک

 

۱. در مرحله اول کره را برای مدت‌زمان ۳۰ دقیقه در محیط قرار دهید تا به دمای اتاق برسد.

۲. حالا شکر و کره را در ظرفی مناسب با هم ترکیب کنید و با همزن هم بزنید تا به مخلوطی یکدست  تبدیل شود. سپس وانیل را به آن بیفزایید.

۳. سپس تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید.

۴. آرد، نمک و جوش شیرین را الک کنید و در سه مرحله به خمیر کوکی اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن آرد، مخلوط را هم بزنید.

۵. پس از اینکه آرد به خوبی با سایر مواد ترکیب شد، جو پرک را اضافه کنید و سپس خمیر را دوباره هم بزنید.

۶. روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را به تکه‌های اندازه گردو تقسیم کنید. سپس آن‌ها را روی سینی فر و در فاصله حداقل ۵ سانتی‌متر بچینید.

۷. فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. سپس سینی را به داخل فر منتقل کنید.

۸. اجازه دهید تا کوکی‌ها برای مدت‌زمان ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا خوب پخته شوند. سپس آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.

۹. پس از خنک شدن کوکی‌ها را در ظرف بچینید و نوش جان کنید.

کوکی جو پرک را جایگزین کوکی‌های پر از قند کنید.

کوکی جو پرک بسیار لذیذ و پرخاصیت است.

در پخت این کوکی سعی کنید از شکر قهوه‌ای استفاده کنید تا کوکی‌های با کیفیت‌تری داشته باشید. همچنین از پختن بیش از اندازه کوکی‌ها هم خودداری کنید تا کوکی‌هایتان خشک نشوند و بافت ترد و نرم خود را حفظ کنند.

 

طرز تهیه کوکی جو پرک دو سر

جو دو سر پرک نیز از خواص بی‌نظیری برخوردار است و برای یک رژیم غذای سالم می‌تواند گزینه مناسبی باشد. جو دو سر پرک برای افرادی که رژیم غذایی لاغری را دنبال می‌کنند یا به دنبال یک عادت سالم برای غذا خوردن هستند، گزینه‌ی بسیار مناسبی است. در این قسمت دستور تهیه کوکی جو پرک دوسر برای شما فراهم شده است.

 

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کوکی جو پرک دو سر

جو دو سر پرک یک فنجان
جو دو سر خرد شده در غذا ساز یک فنجان
شیره دو قاشق غذاخوری
روغن نارگیل دو قاشق غذاخوری
پودر نارگیل یک‌چهارم فنجان
دارچین نصف قاشق چای‌خوری
زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری
جوز هندی نصف قاشق چای‌خوری
وانیل نصف  قاشق چای‌خوری

 

جدول جزئیات:

میزان کالری در هر 100 گرم 476
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت 40 دقیقه
تعداد نفرات 6نفر

 

دستور تهیه:

  1. ابتدا جو دو سر خرد شده و جو دو سر پرک و پودر نارگیل را باهم مخلوط کنید.
  2. سپس شیره، روغن نارگیل، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
  3. در مرحله بعد خمیر را به تکه‌هایی به اندازه گردو تقسیم کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید. تکه‌های خمیر را در فاصله حداقل ۵ سانتی‌متری از هم روی کاغذ روغنی بچینید.
  4. سپس فر را روشن کنید و روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و زمان پخته شدن را روی ۴۰ دقیقه تنظیم کنید.
  5. سینی را داخل فر بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه آن‌ها را بگردانید تا سطح دیگر هم به خوبی پخته شود.
کوکی جو پرک برای کودکان نیز تغذیه‌ای عالی است.

برای طعم دار کردن کوکی جو پرک می توان از میوه ها استفاده کرد.

در صورت تمایل به طعم‌دار کردن کوکی‌های خانگی‌تان شما می‌توانید، از یک فنجان سس  سیب، موز له‌شده و یا کدوحلوایی نیز در مواد اولیه استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی رژیمی جو پرک

اگر به‌تازگی رژیم غذایی خود را تغییر داده‌اید و به دنبال یک دستور پخت کوکی کم‌کالری هستید، این دستور قطعاً باب میل شما خواهد بود و نیازتان را برطرف خواهد کرد. برای پخت کوکی رژیمی جو پرک با موز شما به مواد زیر نیاز دارید:

 

موز ۲ عدد
جو پرک ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق غذاخوری
گردو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۱.۵ قاشق غذاخوری

 

جدول جزئیات:

میزان کالری در هر 100 گرم 421
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 5نفر

 

 برای تهیه کوکی جو پرک با موز باید مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. ابتدا پوست موزها را جدا کنید و آن‌ها را در یک ظرف با چنگال یا گوشت‌کوب برقی له کنید.

۲. جو پرک را به موز‌های له‌شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. در مرحله بعدی، تخم مرغ، دارچین، پودر نارگیل، گردو و شکلات‌های خرد شده را به مخلوط موز و جو پرک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خمیری یکدست تبدیل شود.

۴. خمیر را به تکه‌های کوچک به اندازه گردو تقسیم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و تکه‌های خمیر کوکی را با فاصله مناسب در سینی قرار دهید و با فشار دست آن‌ها را کمی تخت کنید.

۵. فر را روشن کنید و تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ کنید. پس از گرم شدن فر، سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کوکی‌ها به خوبی پخته شوند.

۶. پس از گذشت ۱۵ دقیقه کوکی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

حالا کوکی بدون شکر و رژیمی شما آماده است تا در کنار یک فنجان چای نوش جان کنید.

 

جو پرک گزینه مناسب برای تهیه کوکی

در این مقاله دستورهای متفاوت برای تهیه کوکی‌های خوشمزه با جو پرک و جو دو سر پرک برای شما آورده شد. حالا شما می‌توانید این کوکی‌های خوشمزه را برای سلیقه‌های مختلف درست کنید و از زمانی که برای خودتان صرف می‌کنید، لذت ببرید. اگر دوست داشته باشید هم می‌توانید از سرویس‌های سفارش آنلاین شیرینی استفاده کنید و هر شیرینی و کوکی را به راحتی در کمتر از یک ساعت دریافت کنید.

همچنین شما می‌توانید کوکی‌های دیگر با طعم‌های متنوع را نیز امتحان کنید. پس از تهیه کوکی جو پرک، با مطالعه مقاله جامع طرز تهیه کوکی عسل و کنجد، شما می‌توانید طعم شگفت‌انگیز دیگری را از دنیای کوکی‌ها امتحان کنید.

 

نظرات کاربران