تغییر سبک زندگی این روزهای بسیاری از ما باعث شده است که نتوانیم وقت کافی برای غذا خوردن بگذاریم و دچار مشکلات ناشی از این تند و هولهولکی غذا خوردنها بشویم. یکی از شایعترین مشکلات ناشی از غذا خوردن تندتند، مشکلات گوارشی و در رأس آنها، نفخ کردن است. از طرف دیگر، خیلی از ما بعد از خوردن وعدههای اصلی غذایی، حتی اگر هم با آرامش غذا خورده باشیم، دچار احساس نفخ و پُری میشویم. پس چاره چیست که هم غذای دلخواهمان را بخوریم و هم سلامت خود را حفظ کنیم؟
چاره، روی آوردن به دمنوش های سنتی است. به همین دلیل هم به شما توصیه میکنیم که اگر در این روزهای سرد سال، برای صرف غذا یا میانوعده به یک کافه رستوران، کافیشاپ یا رستوران سنتی رفتید، حتما بعد از غذای اصلی به جای چای معمولی، دمنوش نعنا سفارش بدهید. نعنا، ترکیبات مفید فراوانی دارد که میتواند با هضم کردن قندهای موجود در غذا، جلوی ابتلا به نفخ و احساس پری معده را بگیرد. از طرف دیگر، نعنا با افزایش ترشح صفرا باعث بهبود روند هضم غذا و پیشگیری از ابتلا به یبوست (به عنوان شایعترین بیماری گوارشی زندگی ماشینی) هم میشود. این مساله میتواند به شدت بر کاهش کلسترول خون تاثیر مثبت داشته باشد.
اگر میخواهید بیشترین فایده را از مصرف دمنوش نعنا ببرید، از مسول رستوران بخواهید تا برگهای تازه نعنا را هنگام سرو، از ظرف شما خالی نکند. راستی! یادتان باشد که اگر میخواهید اشتهایتان را افزایش بدهید و کمی هم وزنتان را بالا ببرید، دمنوش نعنا را قبل از صرف وعدههای اصلی غذایی مصرف کنید. این کار به تخلیه معده و افزایش اشتها، کمک زیادی میکند.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
چای نعنا، دمنوش سنتی محبوب

برچسب ها:
allusers