طرز تهیه رویال برگر + نکات حرفه ای در تهیه برگر

طرز تهیه رویال برگر

رویال برگر از آن دسته برگر­هایی است که اسم قشنگ و شیکی دارد. در کنار این اسم شیک و قشنگ، جز برگر­های پر ملات و حجیم به حساب می­آید که حتما اگر تا کنون آن را امتحان نکرده‌اید، باید دست به کار شوید. این غذا حداقل چیزی حدود 700 کیلو کالری انرژی دارد. باید توجه داشته باشید که اگر قصد لاغری دارید، این غذای خوشمزه کالری بالایی دارد و بعد از آن مدتی را باید صرف سوزاندن آن نمایید. در ادامه طرز تهیه رویال برگر خانگی  را باهم یاد می­گیریم.

رویال برگر
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 10 تا 20 دقیقه
زمان پخت 15 تا 20 دقیقه
میزان سختی متوسط

ساندویچ رویال برگر متشکل از چیست؟

مواد تشکیل دهنده ساندویچ رویال برگر عبارتند از: گوشت، ژامبون گوشت یا مرغ، پنیر چدار و قارچ. برای تهیه رویال برگر از نان‌های باگت یا ساندویچی هم استفاده می­ شود و حتما نباید نان گرد همبرگری را مورد استفاده قرار دهید. البته نان گرد مخصوص همبرگر بسیار جذاب‌تر است.

رویال برگر

رویال برگر

نکته مهم در تهیه رویال برگر، تهیه گوشت قرمز مناسب برای پخت برگر است. برای پختن یک برگر آبدار و نرم، نمی­شود از هر نوع گوشت قرمزی استفاده کرد. در توضیح مواد اولیه رویال برگر، دقت کنید که دقیقاً همان مواد را تهیه کنید تا از کیفیت غذای شما کاسته نشود. در ادامه مواد اولیه برای تهیه رویال برگر را آورده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه رویال برگر برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه رویال برگر برای 4 نفر، به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کرده گردن یا شانه به همراه دنبه نیم کیلو
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 4 عدد
ژامبون مرغ یا گوشت به مقدار لازم
سیر 2 حبه
پودر سیر 2 قاشق مربا خوری
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر موسیر 1 قاشق مربا خوری
پنیر چدار به مقدار لازم
قارچ 200 گرم
سس کچاپ به مقدار لازم
سس خردل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
نان همبرگر 4 عدد

طرز تهیه رویال برگر فست فودی

درست کردن رویال برگر

برای این که برگری لذیذ و خوشمزه داشته باشید، بهتر است تمام نکات گفته شده در مراحل زیر را به دقت انجام دهید. داشتن یک برگر خوشمزه و با کیفیت لازمه‌ این است که تمامی نکات و مراحل زیر را به درستی انجام دهید. از اضافه کردن مواد سلیقه­ ای به عنوان چاشنی به گوشت بپرهیزید تا مزه برگر دچار تغییر نشود.

  • مرحله اول: ابتدا پیاز را رنده کنید و آب پیاز را جدا کنید. حال سیر را رنده نمایید و سپس به ظرف پیاز اضافه نمایید. سپس به مقدار لازم نمک اضافه کنید. این ترکیب را در داخل ظرفی جدا قرار دهید.
  • مرحله دوم: در این مرحله در ظرفی دیگر سس کچاپ، سس خردل، فلفل، پودر موسیر، پودر سیر و تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. توجه داشته باشید بیش از حد نباید گوشت را ورز دهید و اصطلاحا نباید گوشت را خسته نمایید. تنها به به اندازه­ای که مواد به خوبی به خوردِ گوشت برود، باید این کار را انجام داد.
  • مرحله سوم: حال می‌توانید آرد سوخاری را به گوشت بیافزایید. توجه داشته باشید که از آرد به مقدار لازم استفاده کنید، چرا که اگر زیاد باشد موجب خشک شدن برگر پس از پخت خواهد شد.
  • مرحله چهارم: گوشت‌هارا به قسمت­های مساوی تقسیم کنید و به شکل گرد درآورید. سپس زیر و روی گوشت­ها را با کاغذ یا کیسه فریزر بپوشانید تا به یکدیگر نچسبند. گوشت را به مدت 2 ساعت درون یخجال قرار دهید تا اصطلاحا گوشت استراحت کند.
  • مرحله پنجم: در این فاصله قارچ­هارا با کمی کره در حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ­ها گرفته شود و برشته شوند. همچنین می­توانید پیاز­های باقی مانده را به قارچ­ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. حال می‌توانید به قارچ‌ و پیازهای تفت داده شده به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید.
  • مرحله ششم: برای پختن برگر می‌توان از دو روش استفاده کرد. می‌‌توانید با استفاده از خود گریل یا ورق گریل بر روی گاز برگر­ها را بپزید. همچنین می‌­توانید با استفاده از ماهیتابه و روغن آن را سرخ کنید.

استفاده از گریل:

زمانی که قصد دارید برای طرز تهیه رویال برگر مخصوص از گریل استفاده کنید، بهتر است آن را به روغن یا کره آغشته نمایید. این کار کمک می‌کند تا گوشت نچسبد و بافت آن تخریب نشود. سپس برگر­ها را روی گریل قرار دهید. باید دو طرف برگر را گریل کنید تا هیچ طرف آن نسوخته و غیرقابل مصرف نشود. برای این منظور مرتب برگرها را پشت و رو کرده و اجازه ندهید که یک طرف آن‌ها به شدت و طولانی مدت، تحت گریل قرار بگیرد. همین طور پیش از پر کردن نان‌ها، آن‌ها را برش شده و لایه داخلی را به کره آب شده آغشته کرده و سس خردل روی آن بزنید. سپس نان‌ها را نیز روی گریل قرار دهید تا کمی برشته شوند.

استفاده از تابه:

برگرها را در تابه هم می‌توان به راحتی سرخ کرد. در استفاده از تابه، ابتدا داخل تابه کمی روغن ریخته و  سپس برگر­ها را سرخ می­کنیم. برگر را مرتب برگردانید تا به صورت یکنواخت هر دو طرف آن، سرخ شود. یک تابه دیگر را بدون ریختن روغن، روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود. روی نان‌هایی که از قبل برش زدید کره ذوب شده و سس خردل بمالید و سپس روی تابه داغ شده قرار دهید.

  • مرحله هفتم: بعد از این که مطمئن شدید گوشت‌های برگر مغز پخت شده، پنیر ورقه‌­ای چدار را روی گوشت‌ها قرار دهید تا کمی آب شوند. نیازی به برگرداندن نیست، چون در این صورت پنیر به صفحه گریل یا تابه می­چسبد. در همین حین، بعد از این که نان­‌ها را برداشتید، با کاهو، خیار شور، گوجه آن‌ها را پر کرده و برگر­ها را بر روی این مواد بگذارید. حال باید ورقه‌های ژامبون را بر روی برگر گذاشته و قارچ و پیاز تفت داده شده روی ژامبون بریزید. طرز تهیه رویال برگر در اینجا به پایان رسید.

رعایت تناسب در اضافه کردن افزودنی­ها

ابتدا باید این را نظر بگیریم که در هر جایی مطابق با دستور پخت اعلام شده باید عمل کرد و نباید افزودنی‎های اضافی و خارج از دستور پخت را به غذا اضافه کنید. مگر در صورتی که تسلط کافی بر آشپزی و آشنایی با افزودنی­‌ها را داشته باشید. همچنین پختن برگر با استیک و کباب کاملا متفاوت است و نمی‌توان از روش یا مواد مشترک در تهیه آن‌ها استفاده کرد. به طور کلی بهتر است از دستور پخت اصلی استفاده نمایید و این نکته را در رابطه با طرز تهیه دوبل برگر نیز در نظر بگیرید.

پخت گوشت همبرگر چه مقدار زمان نیاز دارد؟

برای اینکه همبرگر شما کاملا مغز پخت شود، معمولاً نیاز به 10 دقیقه زمان دارد. حالت مغز پخت همان حالت آبدار محسوب می­شود. البته بعضی از افراد حالت متوسط را ترجیح می‌دهند. میزان پخت غذا به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. در این حالت (حالت متوسط) مرکز گوشت به رنگ صورتی است که به 7 تا 8 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد.

نکات مهم در پخت برگر

نکات پخت رویال برگر

نکات بسیار مهمی که در طرز تهیه رویال برگر باید در نظر بگیرید در ادامه آمده است:

  • سعی کنید در مرحله­‌ای که می­خواهید گوشت را داخل یخچال بگذارید، بیش از حد فشرده سازی نکنید. این کار موجب سفت شدن گوشت برگر می­شود.
  • لازم به ذکر است که باید در وسط برگر­ها قبل از پخت یک گودی ایجاد کنید تا هنگام پخت قسمت وسط باد نکند.
  • بستگی به ضخامت گوشت، معمولاً هر طرف حدود 5 دقیقه باید گرما ببیند. همان طور که می‌دانید در بالا مدت زمان درست برای پخت گوشت و مغز پخت شدن آن را آموزش داده‌ایم که باید به همین ترتیب عمل کنید.
  • برای درست کردن چیز برگر یا رویال برگر، در گذاشتن ورقه‌های پنیر بر روی برگر، عجله نکنید. اگر خیلی زود بگذارید احتمال دارد که پنیر کاملاً آب شود و بر روی سطح گریل یا تابه بریزد.
  • برای آبدار شدن برگر، با کفگیر یا سطوح همانند آن برگر را فشار ندهید. اگر در ابتدا گودی را در وسط برگر ایجاد کنید، دیگر نیازی به این کار ندارید.
  • در زمان پخت برگر، در بالا بردن شعله خساست نکنید. با شعله پائین برگر به خوبی درست نمی‌شود و احتمال دارد بافتش تخریب شود. البته آنقدر هم شعله را بالا نبرید که برگر دچار سوختگی شود.
  • در طرز تهیه رویال برگر ، اگر از گریل استفاده می­کنید، تا جایی که امکانش هست، از پاکیزگی سطح آن اطمینان حاصل کنید.

برای سفارش رویال برگر وقت رو تلف نکنید…

اگر می‌خواهید رویال برگر عالی و خوشمزه را بدون زمان گذاشتن بابت آماده سازی آن سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید، توصیه می‌کنیم که از سفارش آنلاین اسنپ فود استفاده کنید. با کمک سفارش غذای آنلاین اسنپ، بدون نیاز به مراجعه حضوری به محل رستوران یا وقت گذاشتن در خانه، رویال برگر پرملات و خوشمزه را میل خواهید کرد.