لازانیا جزو غذاهای بسیار پرطرفدار است که معمولا در ایران، فقط به برگههای ماکارونیشکل اطلاق میشود. این در حالی است که در برخی از کشورهای اروپای شرقی، هر غذایی که به صورت لایهلایه و با مایه گوشتی و پنیر پیتزا تهیه شود را لازانیا مینامند. لازانیای بادمجان، جزو همین غذاهاست که اتفاقا، هم غذایی سالم است و هم حسابی با ذائقه ایرانی جور درمیآید.
برای تهیه لازانیای بادمجان ابتدا باید بادمجانها را با پوست و به صورت ورقههای بلند، برش بزنید و سرخ کنید. حتما بادمجانها را بعد از سرخ کردن روی دستمال جاذب روغن بچینید تا غذایتان بیش از حد چرب و پرکالری نشود. سپس یک مایه گوشتی، مانند مایه ماکارونی با هر ترکیبی که دوست داشتید، آماده کنید. بهتر است از پیاز داغ، گوشت چرخکرده، فلفل دلمهای و قارچ برای تهیه این مایه گوشتی کمک بگیرید. پس از آماده شدن مایه گوشتی، حدود نصف لیوان هم سس بشامل با استفاده از کره، آرد و شیر تهیه کنید.
حالا وقت چیدن ظرف لازانیا است. ظرف را به این ترتیب بچینید: ابتدا ورقههای بادمجان، یک لایه گوشتی، پنیر پیتزای رندهشده و دوباره همین ترتیب را برای لایه بعدی در نظر بگیرید. لایه سوم و نهایی باید شامل یک لایه بادمجان، یک لایه پنیر و یک لایه سس بشامل باشد. لایه آخر به مایه گوشتی نیاز ندارد. لازانیای بادمجان باید تنها 10 دقیقه برای آب شدن پنیرها در فر قرار بگیرد و به صورت کاملا گرم سرو شود. قبل از سرو این غذا، کمی جعفری تازه و ساطوری روی آن بپاشید.
این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.
طرز تهیه لازانیای بادمجان

برچسب ها:
allusers