اگر از لازانیای کلاسیک با گوشت چرخکرده خسته شدهاید، وقت آن رسیده که یک لازانیای جدید را امتحان کنید. این دستور، طرز پخت لازانیا با مرغ را برایتان توضیح خواهد داد. بخوانید، درست کنید و از این غذای محبوب لذت ببرید.
مواد لازم
ورق لازانیا: ۹ عدد
کره: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد
سیر خردشده: یک حبه
آرد: نصف پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
آب مرغ: دو پیمانه
شیر: یک و نیم پیمانه
پنیر موتزارلای رندهشده: چهار پیمانه
پودر پنیر پارمزان: یک پیمانه
ریحان خشکشده: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پنیر ریکوتا: دو پیمانه
مرغ پخته و قطعه قطعه شده: دو پیمانه
اسفناج: دو بوته
(اسفناج را خرد کنید، در فریزر بگذارید تا یخ بزند، از فریزر درآورید تا یخش آب شود و آب آن را بگیرید.)
جعفری تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمزان برای روی لازانیا: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه غذا:
فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار دهید. یک قابلمهی بزرگ پر از آب و کمی نمک را روی گاز بگذارید تا آب آن به جوش آید. ورقهای لازانیا را به مدت هشت تا ده دقیقه در آب جوش بیندازید. آب لازانیاها را بگیرید و با آب سرد آبکشی کنید.
کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط آب کنید. پیاز و سیر خردشده را در کره تفت دهید تا رنگشان عوض شد. آرد و نمک را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا بجوشد و روی آن حباب درست شود. آب مرغ و شیر را اضافه کنید و یک دقیقه روی شعله بگذارید تا به جوش آیند. دو پیمانه موتزارلا و یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان اضافه کنید. ریحان و فلفل سیاه را اضافه کنید، قابلمه را از روی شعله بردارید و سس را کناری بگذارید.
یک سوم سسی که درست کردهاید را روی ظرف دیوارهداری که به اندازهی سه لازانیا عرض داشته باشد پهن کنید. روی آن را به ترتیب لازانیا، پنیر ریکوتا و مرغ بچینید. سه لازانیای دیگر را لایهی بعد بچینید، یک سوم دیگر از سس را روی آن بگذارید و بعد اسفناجها را بچینید. روی آن دو لیوان موتزارلا و یک دوم پیمانه پنیر پارمزان بریزید. بقیهی لازانیا را روی آن بچینید و بقیهی سس را نیز لایهی بالای آن پخش کنید. روی لازانیا را با جعفری و یک چهارم پیمانه پودر پنیر پارمزان تزیین کنید.
لازانیا را حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید.
طرز پخت لازانیا با مرغ

برچسب ها:
allusers