آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه مسقطی کرمانی
انواع کیک و شیرینی
5/5 - (2 امتیاز)
2

طرز تهیه مسقطی کرمانی به روش سنتی و اصیل

مینا اسماعیل بیگی 05 آبان 1402 3 دقیقه

یکی از دسرهای سنتی و خوش‌طعم ایرانی، مسقطی است که در نقاط مختلف ایران به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این میان، طرز تهیه مسقطی کرمانی ، یکی از رسپی‌های اصیل این دسر خوشمزه است و شهر سیرجان در استان کرمان و شهرستان لار در استان فارس را باید از قطب‌های تولید‌کننده این حلوا یا دسر سنتی دانست. در ادامه، ابتدا جدول مشخصات غذایی این دسر مقوی را می‌بینیم و پس از آن به مراحل تهیه آن می‌پردازیم. با اسنپ فود همراه باشید.

مسقطی کرمانی

زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت غذا بیشتر از 1 ساعت
میزان سختی متوسط
میزان کالری در هر 100 گرم 438 کالری

طرز تهیه مسقطی کرمانی

در مقایسه با طرز تهیه چنگمال کرمانی ، تهیه مسقطی زمان بیشتری از شما می‌گیرد، با‌این‌حال، این دسر هم دسری بسیار خوشمزه و دلچسب است که حتماً باید در قابلمه تفلون تهیه شود. یکی از نکات مهم دیگر در تهیه مسقطی کرمانی، آن است که باید به‌موقع مسقطی را از روی حرارت بردارید، زیرا این دسر پس از سرد شدن، حالت کشسانی خود را از دست داده و کاملاً می‌بندد، بنابراین نباید اجازه دهید که مسقطی بیش از اندازه در معرض حرارت، سفت شود. این دسر، سرشار از پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم است و مصرف آن ضمن بالا بردن سطح انرژی بدن، عملکرد سیستم عصبی را بهبود می‌بخشد. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه مسقطی کرمانی را با هم می‌بینیم:

عکس مسقطی کرمانی

مواد لازم برای تهیه مسقطی کرمانی

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه مسقطی کرمانی شامل موارد زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آب 12 پیمانه
نشاسته آسیاب شده 1 پیمانه
شکر 6 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
زعفران 1 قاشق چایخوری
هل سبز بی دانه به مقدار لازم
به مقدار لازم خلال بادام و پسته

مراحل تهیه مسقطی کرمانی

با معرفی بهترین شیرینی فروشی های تهران می‌توانید این دسر خوشمزه را به صورت آماده خریداری کنید، اما اگر می‌خواهید آن را در منزل تهیه کنید، مطابق مراحل زیر پیش بروید:

مراحل تهیه مسقطی کرمانی

  • مرحله اول: نشاسته را در 1 پیمانه آب حل کرده و آن را از یک صافی ریز عبور دهید.
  • مرحله دوم: بقیه آب را همراه با شکر و روغن داخل قابلمه‌ای مناسب ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.
  • مرحله سوم: در ادامه کار، نشاسته صاف شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید. کنار قابلمه بمانید و مرتب محتویات آن را هم بزنید تا به جوش آید.
  • مرحله چهارم: پس از به جوش آمدن مواد مسقطی، حرارت زیر قابلمه را کم کنید، اما همچنان باید حواستان به مسقطی باشد و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • مرحله پنجم: 1 ساعت بعد، هل و گلاب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا مسقطی جا بیفتد.

نکته مهم: زمانی که با هم زدن، خط قاشق شما کف قابلمه بماند، یعنی مسقطی جا افتاده و آماده سرو است.

  • مرحله ششم: در نهایت، مسقطی را در ظرفی مناسب کشیده و اجازه دهید در دمای محیط سرد شود. سپس روی آن را با مقداری خلال بادام و پسته تزئین کرده و سرو کنید.

مسقطی کرمانی را از اسنپ فود سفارش دهید…

همان‌طور که دیدید، طرز تهیه مسقطی کرمانی کمی زمان‌بر است و برای آن که نشاسته به طور کامل بپزد و بوی خامی آن از بین برود، باید حوصله کنید. بنابراین در صورتی که وقت کافی ندارید، با سفارش آنلاین شیرینی کرمان این دسر خوشمزه را تهیه کرده و درب منزل خود دریافت کنید. امیدواریم خرید اینترنتی خوب و رضایت‌بخشی را در پیش داشته باشید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 1446 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(2 دیدگاه)

farnoush
14 آبان 1402

سلام مسقطی مفید هستش خواص داره

  • snappfoodadmin
    14 آبان 1402

    سلام مسقطی این دسر،سرشار از پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم است و مصرف آن سطح انرژی بدن بالا میبرد ، عملکرد سیستم عصبی را بهبود می‌بخشد.

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود