طرز تهیه کیک موزی برای یک عصرانه خوشمزه

4/5 - (3 امتیاز)

کیک موزی خوشمزه و مقوی.

موز یک میوه محبوب و پرخاصیت است که می‌توان از آن برای تهیه انواع دسرها استفاده کرد. یکی از این دسرها کیک موزی است که می‌توانید به روش‌های مختلفی آن را تهیه کنید. موز سرشار از پتاسیم و سایر مواد معدنی و ویتامین‌ها است که برای سلامتی بسیار مفید هستند.

از این رو مصرف روزانه آن در قالب یک کیک خوشمزه نه‌تنها شما را سر حال می‌آورد بلکه سلامت ما را نیز تقویت می‌کند. در این مقاله  ما به شما طرز تهیه انواع کیک موزی را آموزش خواهیم داد. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه کیک موزی؛ ‌قدم به قدم

این طرز تهیه کیک موزی ساده و خوشمزه یکی از ساده‌ترین روش‌های درست کردن کیک موزی است که در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم.

برای تهیه این کیک به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
تخم‌مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
موز 2 عدد
گردو خردشده 1 فنجان
شکلات چیپسی نصف فنجان
آرد 2 پیمانه
بیکینگ‌پودر 2 قاشق مرباخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری

 

جدول جزئیات طرز تهیه کیک موزی:

میزان کالری در هر 100 گرم 356
زمان آماده‌سازی 40 دقیقه
زمان لازم برای پخت 55 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

مراحل تهیه کیک موزی با شیر

۱. در یک ظرف آرد را به همراه پودر دارچین و بیکینگ‌پودر را با هم ترکیب کنید. سپس آن را ۳ بار از الک رد کنید و کنار بگذارید.

 

۲. تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل داخل کاسه بریزید و با دور تند همزن ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا پف کند.

 

۳. روغن و شیر را به مخلوط اضافه کنید و با دور کند هم بزنید.

 

۴. موزها را پوست بگیرید و با پشت چنگال به طور کامل له کنید و بعد موزهای له‌شده را به مایه کیک بیفزایید. سپس با دور کند همزن آن را مخلوط کنید.

 

۵. مغز گردو و شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

 

۶. در مرحله بعدی آرد را در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و هربار با لیسک آرام‌آرام هم بزنید تا مایه کیک یکنواخت شود.

 

۷. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه بگذارید تا گرم شود. قالب را چرب کنید و در آن کاغذ روغنی بیندازید.

 

۸. مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد آن را در طبقه وسط فر قرار دهید. کیک را ۴۵ تا ۵۵ دقیقه درون فر بگذارید تا بپزد.

۹. بعد از این مدت‌زمان خلال‌دندان را در وسط کیک فروکنید تا از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر مایه کیک به خلال‌دندان نچسبید، کیک کاملاً پخته شده است و می‌توانید آن را از فر خارج کنید و اگر مایه کیک به خلال‌دندان چسبید، باید مدت بیشتری آن را در فر بگذارید.

 

۱۰ پس از پخت‌ کامل کیک آن را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن آن را از قالب جدا کنید. سپس آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

اگر از درست کردن این کیک لذت بردید می‌توانید دفعه بعد، طرز تهیه جار کیک ردولوت را امتحان کنید

طرز تهیه کیک موزی با ماست

در این قسمت از مقاله قصد داریم تا یک روش دیگر برای تهیه کیک موز خانگی به شما معرفی کنیم. این کیک برگردان موز بسیار خوشمزه و خوش عطر است و با ماست تهیه می‌شود. در ادامه به شما طرز تهیه این کیک را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. ابتدا برای درست کردن این کیک باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
تخم‌مرغ 2 عدد
پودر شکر نصف پیمانه
کره 100 گرم
ماست 2 قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
وانیل 4/1 قاشق چای‌خوری
آرد سفید 1 پیمانه
پودر نشاسته ذرت 4/1 پیمانه
موز 2 عدد
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چای‌خوری
گردو و پسته به مقدار دلخواه
دارچین به مقدار لازم

 

 

کیک مقوی موز با شیر.

جدول جزئیات طرز تهیه  کیک موزی با ماست:

میزان کالری در هر 100 گرم 320
زمان آماده‌سازی 35 دقیقه
زمان لازم برای پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

طرز تهیه کیک موزی با ماست

۱. پیش از هرکاری مواد اولیه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

۲. در مرحله اول، پودر نشاسته ذرت، آرد سفید و بیکینگ‌پودر را باهم الک کنید و کنار بگذارید. وجود پودر نشاسته برای پفک کیک و پنبه‌ای بودن آن ضروری است.

 

۳. پودر شکر، تخم‌مرغ و وانیل را در یک ظرف بریزید و ۵ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کرمی و کش‌دار شود. برای تهیه پودر شکر می‌توانید شکر را آسیاب کنید و یا از شکر دانه‌ریز استفاده کنید.

۴. در مرحله بعد، شیر را در یک کاسه بریزید و سپس کره نرم شده و ماست را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را با همزن برقی مخلوط کنید.

۵. آرد را آرام‌آرام به مخلوط ماست اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید. گردو خردشده و یا پسته خردشده را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

۶. موزها را پوست بگیرید و حلقه‌حلقه کنید.

۷. قالب کمربندی را با کره چرب کنید و کمی شکر و دارچین را کف قابلمه بپاشید و موزها را کف آن بچینید‌. سپس مایه کیک را روی موزها بریزید.

کیک خوشمزه ته برگردان موز.

۸. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. سپس قالب را داخل فر بگذارید و ۴۵ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.

 

۹. پس از این زمان با استفاده از خلال‌دندان از پخته شدن کیک مطمئن شوید. سپس کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس قالب را باز کنید و کیک را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید، برش بزنید و نوش جان کنید.

کیک خرما هم مانند کیک موز بسیار سالم و مقوی است که می‌توانید در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه کیک موزی با خامه

اگر به فکر درست کردن یک کیک تولد خانگی با موز و گردو و خامه هستید، این دستور پخت مناسب شما است. این کیک پف زیادی دارد و بسیار خوشمزه است. همچنین این کیک را می‌توانید بدون استفاده از فر و با قابلمه بپزید. برای تهیه این کیک مواد اولیه زیر را تهیه کنید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
تخم‌مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
روغن مایع 4/1 پیمانه
کره آب‌شده 100 گرم
موز رسیده 2 عدد
گردو ریز 4/1 پیمانه
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چای‌خوری
پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری
خامه قنادی به مقدار لازم

 

جدول جزئیات طرز تهیه  کیک موزی با خامه:

میزان کالری در هر 100 گرم 387
زمان آماده‌سازی 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت 60 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

 

طرز تهیه کیک موزی با پف زیاد

۱. ابتدا همه مواد اولیه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

۲. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا گرم شود.

۳. در یک کاسه تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن ۵ دقیقه هم بزنید تا کش‌دار و کرمی رنگ شود.

۴. مخلوط روغن و کره را به آن اضافه کنید و بعد با همزن برقی هم بزنید.

۵. موز‌‌ها را پوست بگیرید و با پشت چنگال له کنید.

 

۶. شیر ولرم و موز له‌شده را به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

۷. آرد و بیکینگ‌پودر را به همراه دارچین ۳ مرتبه الک کنید و بعد در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید.

 

۸. قالب کیک را چرب کنید و بعد مقداری از مایه کیک را داخل قالب بریزید. سپس کمی گردو به آن اضافه کنید و بعد باقی مواد را به آن اضافه کنید. سپس قالب را چند بار روی سطح بکوبید تا حباب‌ هوا از آن خارج شود

 

۹. قالب را داخل فر که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و بعد کیک را ۵۰ تا ۶۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.

 

۱۰. در مدتی که منتظرید کیک پخته شود، خامه قنادی را داخل کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. در ابتدا خامه شل می‌شود ولی با ادامه هم زدن خودش را می‌گیرد و به فرم دلخواه می‌رسد.

 

۱۱. پس از اینکه کیک پخته شد با استفاده از خلال‌دندان از پخته شدن آن مطمئن شوید و اگر پخته شده بود آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید و از وسط برش افقی بزنید و آن را به دو نیم تقسیم کنید.

 

۱۲.  یک لایه خامه در وسط کیک بکشید و سس کاراملی، موز و گردو را در این لایه بریزید و بعد لایه دوم را قرار دهید. لایه دیگری خامه روی کیک بکشید و آن را با موز و گردو تزئین و نوش جان کنید.

در کنار دستور فوق اگر به طرز تهیه انواع بیسکوییت علاقه دارید می‌توانید به وبلاگ اسنپ فود مراجعه کنید.

 

کیک موز و خامه برای تولد.

طرز تهیه کیک موزی با قابلمه

اگر قصد دارید تا طرز تهیه کیک موزی برای ۴ نفر را بدون فر امتحان کنید، به یک قابلمه نیاز دارید.

۱. قابلمه را چرب کنید و روی شعله‌پخش‌کن و حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

۲. پس از آماده کردن مایه کیک به روش بالا، کمی از مایه کیک را داخل قابلمه بریزید و بعد روی آن کمی گردو بریزید و بعد باقی مایه کیک را روی آن بریزید.

۳. قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن بگذارید و یک ساعت و نیم زمان دهید تا پخته شود.

۴. مانند روش بالا در مدتی که کیک پخته می‌شود خامه را آماده کنید.

۵. پس از پخته شدن کیک آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن آن را از قابلمه خارج کنید و از اینجا به بعد مانند  دستور بالا کیک را خامه بزنید و تزئین کنید.

 

سخن پایانی

در این مقاله دستور آماده کردن انواع کیک موزی را به شما آموزش دادیم. شما می‌توانید با استفاده از این روش‌ها انواع کیک موز را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید. همچنین می‌توانید به‌راحتی و با استفاده از سرویس سفارش انلاین شیرینی، کیک و شیرینی موردعلاقه خود را سفارش دهید.

امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برایتان مفید واقع شده باشد.

نظرات کاربران