طرز تهیه کیک موکا
موکا یکی از نوشیدنیهای گرم محبوبی است که با استفاده از قهوه، سس شکلات و فوم شیر تهیه میشود. اگر به این نوشیدنی علاقه دارید به شما پیشنهاد میکنیم که کیک موکا را هم امتحان کنید. در این مقاله ما در ۳ دستور متفاوت به شما آموزش میدهیم که چطور کیک موکا درست کنید.
طرز تهیه کیک موکا؛ قدم به قدم
در این قسمت قصد داریم تا یکی از سادهترین دستورهای تهیه کیک موکا را به شما آموزش دهیم. همچنین شما میتوانید این کیک را بدون فر هم درست کنید. در قدم اول مواد اولیه زیر را تهیه کنید و پیش از دست به کار شدن، آنها را خارج از یخچال قرار دهید تا همدمای محیط شوند.
مواد اولیه موردنیاز برای تهیه کیک موکا:
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
تخممرغ | 5 عدد |
شکر | 1 ونیم پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
نسکافه کلاسیک | 1 قاشق سوپخوری در 3 قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط شود. |
آرد | 2 ونیم پیمانه |
پودر کاکائو | 4/1 پیمانه |
نمک | 1 پنس |
بیکینگپودر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | قاشق چایخوری |
جدول جزئیات طرز تهیه کیک موکا:
میزان کالری در هر 100 گرم | 184 |
زمان آمادهسازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 50 -60 دقیقه |
تعداد نفرات | 5 نفر |
مراحل طرز تهیه کیک موکا ساده
۱. در مرحله اول تهیه کیک موکا ساده، آرد، بیکینگپودر، نمک، پودر کاکائو و آرد را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
۲. سفیده تخممرغها را جدا کنید و آنها را خوب هم بزنید تا پف کند، در حدی که وقتی ظرف را برگردانید، تخممرغ نریزد.
۳. در مرحله بعد نصف مقدار شکر را آرامآرام به تخممرغها اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود. سپس ظرف را داخل یخچال بگذارید.
۴. زرده تخممرغها را با وانیل و باقیمانده شکر مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا کرمرنگ شود.
۵. شیر، روغن و نسکافه را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
۶. آرد را که از قبل الک کردهاید کمکم به مخلوط اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا زمانی که مایه کیک یکدست شود.
۷. سفیده تخممرغ را در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و بعد با لیسک هم بزنید.
۸. فر را رو دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید تا گرم شود. سپس قالب کیک را چرب کنید و آرد بپاشید.
۹. مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد آن را در طبقه وسط فر قرار دهید و ۵۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شود.
۱۰. پس از ۵۰ دقیقه با استفاده از خلالدندان از پخته شدن کیک مطمئن شوید. به این صورت که خلالدندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر مایه کیک به خلال نچسبید کیک کاملاً پخته شده و میتوانید آن را از فر خارج کنید.
۱۱. پس از خارج کردن کیک از فر به آن زمان دهید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کنید برش بزنید و به دلخواه تزئین کنید.
در ادامه نحوه درست کردن همین کیک را بدون فر برای شما آوردهایم.
طرز تهیه کیک موکا بدون فر
۱. برای درست کردن کیک موکا بدون فر، یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و بعد یک پایه فلزی داخل آن قرار دهید.
۲. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
۳. مایه کیک را طبق دستور بالا آماده کنید و آن را داخل یک قالب یا قابلمه مقاوم به حرارت بریزید. سپس آن را داخل قابلمه بزرگ و روی پایه فلزی قرار دهید.
۴. سپس در قابلمه را دمکنی بپیچید و در آن را ببندید.
۵. کیک را برای ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید. سپس با استفاده از خلالدندان از پخته شدن آن مطمئن شوید.
۶. قالب را بعد از پخته شدن کیک از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن، کیک را از قالب جدا کنید به دلخواه تزئین کنید و برش بزنید.
در کنار دستور فوق اگر به طرز تهیه انواع بیسکوییت علاقه دارید میتوانید به وبلاگ اسنپ فود مراجعه کنید.
طرز تهیه کیک موکا با سس مخصوص
یکی دیگر از روشهای تهیه موکا، تهیه این کیک به همراه آماده کردن سس مخصوص آن است. این کیک موکا نوعی کیک شکلاتی است و برای تهیه این کیک و آماده کردن سس مخصوص آن به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
آرد قنادی | 2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
شیر | 3/2 پیمانه |
تخممرغ | 4 عدد |
بیکینگپودر | 2 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق سوپخوری |
پودر نسکافه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر قهوه فوری | 2 قاشق مرباخوری |
روغن مایع | 3/2 پیمانه |
میزان کالری در هر 100 گرم | 226 |
زمان آمادهسازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 45 دقیقه |
تعداد نفرات | 5 نفر |
مراحل طرز تهیه کیک موکا شکلاتی با سس مخصوص
۱. برای تهیه کیک موکا با سس مخصوص ابتدا شیر را به همراه نسکافه و پودر قهوه فوری درون یک قابلمه بریزید.
۲. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا مواد در شیر حل شده و شیر هم کمی گرم شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
۳. در یک کاسه تخممرغها را بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس با دور تند همزن برقی آن را خوب هم بزنید تا مخلوطی حجیم و کشدار به دست آید.
۴. در مرحله بعد، روغن را به مخلوط اضافه کنید و با دور متوسط همزن به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۵. حالا شیر ولرم را به مخلوط اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
۶. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر را ۳ مرتبه الک کنید و بعد در سه مرحله آن را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک و در یک جهت هم بزنید تا مخلوط شود.
۷. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. قالب موردنظرتان را با ارده چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
۸. قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و ۴۵ دقیقه زمان بگیرید تا کیک پخته شود. در این فاصله به سراغ درست کردن سس موکا بروید.
۹. برای درست کردن سس موکا، ابتدا شیر را به همراه پودر کاکائو و قهوه فوری، نسکافه، آرد و شکر داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد داخل شیر حل شوند.
۱۰. در مرحله بعدی قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید.
۱۱. سس را هم بزنید تا خوب یکدست شود. سپس روی سس را با نایلون بپوشانید تا کاملاً خنک شود.
۱۲. کیک را پس از پخته شدن از فر خارج کنید. پس از خنک شدن آن را از قالب جدا کنید و در آخر سس خنک شده را نیز روی آن بریزید و برش بزنید و نوش جان کنید.
اگر به پخت انواع کیک علاقه دارید، میتوانید طرز تهیه کیک خرما و همچنین طرز تهیه کیک موزی را نیز امتحان کنید.
طرز تهیه کیک موکا با بیسکویت پتی بور
همانطور که میبینید، کیک موکا را میتوان به روشهای مختلف آماده کرد. یکی از روشهایی که میتوانید با آن یک کیک موکا متفاوت درست کنید، همین دسر موکا با بیسکوییت پتی بور و خامه است. این کیک ظاهری دورنگ و جذاب دارد.
مواد اولیه موردنیاز برای طرز تهیه کیک موکا دو رنگ:
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
بیسکوییت پتی بور | 1 بسته |
کره | 50 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
قهوه | 1 قاشق غذاخوری |
شکرقهوه ای | نصف پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
خامه پاکتی | 1 ونیم بسته |
جدول جزئیات طرز تهیه کیک موکا دو رنگ:
میزان کالری در هر 100 گرم | 247 |
زمان آمادهسازی | 20 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | – |
تعداد نفرات | 4 نفر |
مراحل طرز تهیه کیک موکا با خامه
۱. در مرحله اول بیسکوییتها را داخل غذاساز بریزید تا پودر شود. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۲. در مرحله بعدی خامه را داخل یک ظرف بریزید. سپس وانیل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۳. پودر کاکائو، قهوه و شکر را به بیسکوییتهای پودر شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۴. حالا در ظرف موردنظرتان، یک لایه خامه و یک لایه از مخلوط بیسکوییت بریزید و بعد روی کیک را با کمک خامه و سس شکلات تزئین کنید.
این کیک نیاز به پخت ندارد و به سرعت آماده میشود.
سخن پایانی
در این مقاله طرز تهیه سه نوع کیک موکا مختلف را آموزش دادیم. ۲ دستور اول که یکی کیک موکا ساده و دیگری کیک موکا با سس مخصوص است و نیاز به پختن دارد؛ اما دستور سوم نیازی به پختن ندارد و میتوانید در زمان کوتاهی آن را در منزل تهیه کنید.
همچنین میتوانید بهراحتی و با استفاده از سرویس سفارش انلاین شیرینی، کیک و شیرینی موردعلاقه خود را سفارش دهید.
جدیدترین ها
شهریور 26, 1403
شهریور 26, 1403
شهریور 25, 1403
شهریور 25, 1403
پیشنهاد سردبیر
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
فروردین 8, 1402
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 25, 1402
اسفند 20, 1402