آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
سلامت و تندرستی
5/5 - (3 امتیاز)
2

معرفی ۱۰ پیش غذای سالم و رژیمی برای کسانی که به سلامت خود اهمیت می دهند!

ترمه افضلی 28 اسفند 1401 10 دقیقه

پیش غذا، معمولاً غذای سبک و کم‌حجمی است که پیش از وعده غذایی اصلی سرو می‌شود. پیش غذاها معمولاً حجم و کالری کمی دارند و شما را برای خوردن غذای اصلی آماده می‌کند. این وعده می‌تواند از انواع سالادها و غذاهای ساده و سبک تشکیل شده باشد.

اگر شما هم به سلامتی خود و نوع غذایی که مصرف می‌کنید اهمیت می‌دهید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا انواع پیش غذا کم کالری و خوشمزه را به شما  معرفی کنیم.

 

 

آبدوغ خیار؛ پیش غذای ساده و خوشمزه ایرانی

آبدوغ خیار یک پیش غذای ساده و محبوب ایرانی است که در روزهای گرم سال، پذیرای ایرانیان می‌شود. برای تهیه این پیش غذای سالم و مقوی معمولاً از ماست، دوغ، خیار، سبزی‌خوردن و گردو و کشمش استفاده می‌شود. این پیش غذا را می‌توانید به سادگی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

آبدوغ خیار؛ پیش غذای سنتی ایرانی.

مینی پیتزا با خمیر گل کلم؛ مقوی و رژیمی

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاها در سراسر دنیا به شمار می‌رود. این غذا انواع مختلفی دارد و در هرجای دنیا با یک روش متفاوت طبخ می‌شود‌. اگر می‌خواهید یک پیتزای کم کالری را امتحان کنید. پیتزا گل کلم بهترین گزینه است. گل کلم گیاهی کم کالری است که می‌توانید با استفاده از آن یک پیتزای خوشمزه تهیه کنید. برای این کار به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

 

مواد مورد نیاز میزان لازم
گل کلم 1 دسته بزرگ
خم مرغ بزرگ 1 عدد
پنیرموزورلا رنده شده 3 پیمانه
جعفری خشک‌شده 1 قاشق چای‌خوری
آویشن 1 قاشق چای‌خوری
پودر سیر 2 قاشق چای‌خوری
سس پیتزا 1 پیمانه
برگ ریحان تازه 12 عدد
گوجه حلقه شده 12 حلقه
پنیر پارمزان رنده شده 4/1 پیمانه

 

جدول جزئیات طرز تهیه مینی پیتزا با خمیر گل کلم:

میزان کالری در هر 100 گرم 200
زمان آماده‌سازی 20
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

 

مراحل تهیه مینی پیتزا با خمیر گل کلم

۱. ابتدا گل کلم‌ها را بشویید. سپس با رنده یا غذاساز رنده کنید.

۲. ۴ پیمانه از گل کلم را داخل طرف مناسب مایکروویو  بریزید و آن را به مدت ۸ دقیقه در مایکروویو قرار دهید. سپس ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خنک شود.

۳. در مرحله بعد تخم‌مرغ را به همراه دو پیمانه پنیر موزارلا، جعفری خشک، آویشن و پودر سیر را به گل کلم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۴. یک سینی بزرگ فر را چرب کنید. مایه خمیر به دست آمده را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد آن را کف سینی پهن کنید.

۵. خمیرها را در فر با دمای ۲۲۰ قرار دهید تا طلایی شوند.

۶. سپس سینی را خارج کنید روی هر یک از خمیرها سس بزنید و یک برگ ریحان  روی هرکدام بگذارید و بعد پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن‌ها بپاشید. سپس یک اسلایس گوجه روی هریک قرار دهید.

۷. سینی را دوباره به فر برگردانید و صبر کنید تا گوجه‌ها حالت کبابی پیدا کنند و پنیرها نیز آب شوند.

مینی پیتزا با خمیر گل کلم  شما آماده است. می‌توانید آن را به عنوان پیش غذای سالم و رژیمی نوش جان کنید.

 

سوپ نخود مدیترانه‌ای؛ پیش غذایی سالم و بین المللی

یکی از غذاهای محبوب مدیترانه‌ای سوپ نخود است. این سوپ می‌تواند یک پیش‌غذای سالم و مقوی و در عین حال کامل باشد. برای تهیه این سوپ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

 

مواد مورد نیاز میزان لازم
نخود 2 فنجان
آب مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 تا 3 حبه
برگ بو 1 عدد
پودر زیره 1 قاشق غذاخوری
نمک 4/1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
سماق به میزان لازم
لیمو ترش 1 تا 2 عدد

 

جدول جزئیات طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه ای:

میزان کالری در هر 100 گرم 170
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

طرز تهیه سوپ نخود مدیترانه‌ای

۱. پیش از هر چیز، نخود را ۱۲ ساعت قبل از پختن سوپ در آب خیس کنید و در این مدت چند باری آب آن را عوض کنید.

 

۲. در مرحله اول پیاز و سیر را پوست بکنید و نگینی خرد کنید. سپس آن را در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید.

 

۳. نخود را به سیر و پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

 

۴. آب مرغ، برگ بو، فلفل و پودر زیره را به نخود اضافه کنید و بعد در قابلمه را ببندید و ۲ الی ۳ ساعت زمان دهید تا نخود کاملاً پخته شود. در این مدت آب نخود را چک کنید تا تمام نشود.

 

۵. پس از پخته و نرم شدن نخود، برگ بو را از داخل قابلمه خارج کنید و بعد سوپ را به کمک مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی یا دستی پوره کنید. نمک آن را اندازه کنید و بعد سوپ را داخل ظرف سرو بریزید.

۶. می‌توانید سوپ را با روغن زیتون و سماق تزئین کنید و با لیمو ترش یا آب‌لیمو نوش جان کنید.

 

پیش غذای گیاهی و رژِیمی با کلم

گل کلم کبابی

اگر به دنبال یک پیش غذای رژیمی و گیاهی هستید، گل کلم کبابی می‌تواند گزینه مناسبی باشد. این غذا بسیار سریع و آسان است و می‌توانید آن را در تابه یا فر گریل کنید و از خوردن یک پیش غذای سالم و خوشمزه لذت ببرید.

 

سالاد گل کلم و انار

سالاد گل کلم و انار یک سالاد فوق‌العاده زیبا و در عین حال خوشمزه است که در سراسر دنیا طرفداران خود را دارد. این سالاد را می‌توانید برای ضیافت‌ها و مهمانی‌ها آماده کنید.

برای تهیه این سالاد به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
انار 1 لیوان
گل کلم 2/1 گل کلم کوچک
کلم بروکلی 2/1 کلم بروکلی کوچک
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
آب‌لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

سالاد گل کلم و انار خوش رنگ و خوش مزه.

جدول جزئیات طرز تهیه سالاد گل کلم و انار:

میزان کالری در هر 100 گرم 215
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر

 

 

مراحل تهیه سالاد گل کلم و انار

۱. ابتدا گل کلم و کلم بروکلی را تکه تکه کنید و بشویید.

۲. گل کلم و کلم بروکلی را هم می‌توانید به صورت خام استفاده کنید و هم می‌توانید در ۲ پیمانه آب و با کمی نمک بجوشانید تا بوی زهم  آن گرفته شود.

۳. جوشاندن کلم بروکلی‌ها ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. بعد از این مدت آن‌ها را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید تا خشک شود. توجه کنید که از جوشاندن بیش از اندازه کلم‌ها خودداری کنید تا از له شدن آن‌ها در سالاد جلوگیری شود.

۴. کلم‌ها را در یک کاسه بریزید و بعد انار دانه شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.

۵. برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را در یک کاسه بریزید و بعد روغن زیتون، لیموترش، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۶. سس را به سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کلم‌ها مزه دار شوند.

سالاد گل کلم شما آماده است. آن را از یخچال بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

 

لقمه قارچ کبابی؛ محبوب پیر تا جوان

لقمه قارچ کبابی یک پیش‌غذای رژیمی و سالم دیگر است که می‌توانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید. برای تهیه این پیش غذا به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد مورد نیاز میزان لازم
قارچ 3 لیوان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نان پیتا 4 عدد
شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه، آویشن 1 لیوان
پودر سیر 4/1 قاشق چای‌خوری
لیمو ترش 1 عدد
نمک فلفل به مقدار لازم

 

 

جدول جزئیات طرز تهیه لقمه قارچ کبابی:

میزان کالری در هر 100 گرم 240
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

 

مراحل تهیه لقمه قارچ کبابی

۱. قارچ‌ها را روی سینی فر بچینید و کمی روغن روی آن بپاشید. سپس سینی را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خوب کباب شوند.

۲. پس از کباب شدن قارچ‌ها، آن‌ها را از فر خارج کنید و پس از خرد کردن آن‌ها را با سبزی‌ها مخلوط کتید.

۳. سپس آب‌لیمو ترش، فلفل، نمک و پودر سیر را به آن اضافه کنید و بعد مواد را در یک ماهیتابه نچسب کمی تفت دهید.

۴. پس از تفت دادن، مواد را داخل نان پیتا بپیچید و نوش جان کنید.

این پیش غذا، یک غذای گیاهی است. اگر به خوردن غذاهای گیاهی علاقه دارید، می‌توانید با مراجعه به (غذای وجیترین) با انواع غذاهای گیاهی آشنا شوید.

 

ماکارونی پنیری با کلم بروکلی

ترکیب ماکارونی با کلم بروکلی می‌تواند یک پیش غذای بی‌نظیر و  مقوی را مهیا کند.  برای تهیه این پیش غذای لذیذ به مواد اولیه زیر نیاز دارید

مواد مورد نیاز میزان لازم
ماکارونی شکل دار یک بسته
پنیر ماسکارپونه 100 گرم
کلم بروکلی یک دسته کوچک
کره بی‌نمک 2 قاشق غذاخوری
سیر ریز شده 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
شیر یک‌سوم لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

جدول جزئیات طرز تهیه ماکارونی پنیری با کلم بروکلی:

میزان کالری در هر 100 گرم 280
زمان آماده‌سازی 20
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

مراحل تهیه ماکارونی پنیری با کلم بروکلی

۱. ابتدا ماکارونی را با کمی نمک بجوشانید تا کاملاً نرم شود.

۲. کره را داخل ماهیتابه بریزید و سیر و پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید.

۳. آرد را کم کم به سیر و پیاز اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر را آرام آرام به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۴. در مرحله بعد پنیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظ و یکدستی حاصل شود.

۵. نمک و فلفل را هم به مخلوط بیفزایید و بعد ماکارونی نرم شده و بروکلی خرد شده را به ترکیب اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا بروکلی‌ها هم طعم‌دار شوند.

پیش غذای خوشمزه شما آماده است می‌توانید آن را با یک نوشیدنی سالم و رژیمی نوش جان کنید.

 

سالاد اسفناج با سس گرم و انار

اسفناج یکی از سبزی‌های پرخاصیت و پرکاربرد در تهیه غذاهای گیاهی است. شما می‌توانید این سبزی را برای درست کردن یک سالاد خوشمزه با انار ترکیب کنید.

برای تهیه این سالاد به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
اسفناج 12 لیوان
خیار خرد شده 3 عدد
انار 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 1 عدد
سرکه سیب 4/1 لیوان
عسل 2 قاشق غذاخوری
نمک 4/1 قاشق غذاخوری
فلفل 4/1 قاشق غذاخوری
پنیر گدا یا چدار رنده شده 4/1 لیوان
گردو خرد شده 4/1 لیوان

 

جدول جزئیات طرز تهیه سالاد اسفناج با سس گرم و انار:

میزان کالری در هر 100 گرم 273
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

 

مراحل تهیه سالاد اسفناج با سس گرم و انار

۱. خیارها را خرد کنید و با برگ اسفناج‌ها در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.

۲. انارهای دان شده را نیز به آن بیفزایید.

۳. در یک تابه روغن بریزید و پیازچه‌ها را  تفت دهید تا نرم شوند.

۴. حالا سرکه سیب و عسل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.

۵. نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید.

۶. سس را در حالی که داغ است روی مخلوط اسفناج بریزید.

۷. پنیر رنده شده و گردو را نیز به آن اضافه کنید.

سالاد شما آماده است، می‌توانید نوش جان کنید. برای تهیه غذاهای گیاهی دیگر می‌توانید به لینک لیست غذای مناسب برای گیاهخواران مراجعه کنید و دستور تهیه این غذاهای گیاهی را بیاموزید و از آن لذت ببرید.

 

پوره سیب زمینی رژیمی و سیر کننده

پوره سیب زمینی یک غذای ساده و رژیمی است که می‌توانید با کمترین مواد اولیه و به آسانی آن را در منزل تهیه کنید. اگر قصد دارید تا پوره سیب‌زمینی را به عنوان پیش‌غذای رژیمی تهیه کنید، به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد مورد نیاز میزان لازم
سیب زمینی پخته 4 عدد متوسط
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
شیر کم‌چرب 4/1 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری

پوره سیب زمینی رژیمی و سیرکننده.

جدول جزئیات طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی:

میزان کالری در هر 100 گرم 152
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 2 نفر

 

 

مراحل تهیه پوره سیب‌زمینی

۱. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و در یک قابلمه بریزید و روی آن تا ۵ سانتیمتر بالاتر از سیب‌زمینی‌ها آب بریزید. سپس آب را جوش بیاورید و بعد ۱۵ دقیقه زمان دهید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

۲. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و بکوبید تا کاملاً پوره شوند.

۳. یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را چرب کنید.

۴. پیاز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

۵. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید.

۶. بعد شیر و کره را در یک ظرف دیگر حرارت دهید تا کره آب شود. سپس آن را با پیاز ترکیب کنید و به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود.

پیش غذای ساده و رژیمی شما آماده است می‌توانید نوش جان کنید.

 

 

آش شلغم معروف

نام شلغم با سرماخوردگی گره خورده است. اگر دوست دارید شلغم را به شکلی دیگر و به صورت یک وعده غذایی مصرف کنید، آش شلغم می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

 

مواد مورد نیاز میزان لازم
سبزی آش 500 گرم
شلغم 8 عدد
بلغور جو 1 پیمانه
برنج 2/1 پیمانه
عدس 2/1 پیمانه
سیر 1 عدد کامل
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
کشک 2 قاشق غذاخوری
قرقروت یا آب‌غوره به مقدار کافی
زردچوبه نمک فلفل سیاه به مقدار کافی

 

جدول جزئیات طرز تهیه آش شلغم:

میزان کالری در هر 100 گرم 90
زمان آماده‌سازی 40دقیقه
زمان لازم برای پخت 1 ساعت
تعداد نفرات 4 نفر

 

 

مراحل تهیه آش شلغم

۱. ابتدا برنج، بلغور جو و عدس را بشویید و بعد آن‌ها را داخل قابلمه بریزید. قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.

۲. سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج است را بشویید و بعد از خشک شدن آب اضافی، ساطوری خرد کنید.

۳. شلغم‌ها را بشویید و بعد سر و ته آن را جدا کنید و آن‌ها را درشت خرد کنید

۴. سبزی آش را به همراه شلغم‌ها به برنج اضافه کنید و ۴۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا آش خوب جا بیفتد.

۵. برای تهیه سیرداغ، ابتدا سیرها را پوست بکنید و بعد خرد کنید. سپس آن‌ها را داخل تابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید.

۶. کمی زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. از تفت دادن زیاد که باعث سیاه شدن نعناع می‌شود بپرهیزید.

۷. حالا سیر و نعناع را به آش اضافه کنید و هم بزنید. می‌توانید مقداری هم برای تزئین روی آش نگه‌دارید.

 

این آش خوشمزه را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا در دوران سرماخوردگی به عنوان یک غذای مقوی و سبک نوش جان کنید.

 

سخن آخر ما

در این مقاله ما به معرفی پیش غذا رژیمی پرداختیم و دستور تهیه بعضی از آن‌ها را به شما آموزش دادیم. شما می‌توانید هر یک از این پیش غذاها را به سادگی در منزل خود و همچنین در ضیافت‌ها و مهمانی‌ها تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

علاوه بر پیش غذای رژیمی، شما می‌توانید نوشیدنی سالم و رژیمی را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از این راه از سلامتی خود محافظت کنید.

در صورتی که وقت کافی برای پختن غذا یا پیش غذاهای مختلف و نوشیدنی های متفاوت را ندارید، می توانید با استفاده از سرویس سفارش انلاین کافه در کمترین زمان سفارش خود را دریافت کنید.

 

اشتراک:
ترمه افضلی- 775 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(2 دیدگاه)

ahvazi
29 آبان 1402

سلام انواع پیش غذای راحت و پیش غذای ایرانی سنتی میشه بهم معروفی کنید مرسی

  • snappfoodadmin
    29 آبان 1402

    سلام پیش غذاها معمولاً حجم و کالری کمی دارند انواع سالادها و غذاهای سبک مثل آبدوغ خیار که پیش غذای ساده و خوشمزه ایرانی است و مینی پیتزا با خمیر گل کلم که مقوی و رژیمی هست.سوپ نخود مدیترانه‌ای که پیش غذایی سالم و بین المللی است.لقمه قارچ کبابی و سالاد اسفناج و ... پیش غذاهای سالم ومفیدو مقوی برای سلامتی بدن هستند

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود